Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poklad ukrytý na opuštěném ostrově v Karibiku. Krvežíznivý pirát s dřevěnou nohou bez lodě. Smyslná baronka bez skrupulí, ale s lodí. Odvážný ale zasněný mladý muž s mapou, vtisknutou do jeho děravé paměti. A jedno skvělé ráno v roce 1700 a něco, kdy tato chamtivá banda vypluje hledat své štěstí na zrádných březích Ostrova pokladů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (36)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Jestli měl být tenhle film parodií, tak snad jen za to je ta jedna hvězdička... Jestli mi časem dojde, že to byl vážně míněný pokus o komerční vejvar ze starého kulturního pokladu, přepíšu své hodnocení na "odpad". A nespraví to tedy ani bujné prsníky hujné paní baronky Evangelíny Magdalény Elizaběty Marie Jenovéfy Trelawneyové... °-[] - - - P.S. Ale jak tak na to hledím, A.B. d.m.s.n. trošku aspiruje na roli frantíckého Zděnka Trošky. Tož tak asi... :-/ - - - - - (Poprvé viděno 26.2.2011 na českotelevizáckém ostrovu bez pokladů, bohužel s českým dabingem, hodnocení 199., komentář zde jako šestnáctý - 26.2.2011) ()

rikitiki

všechny recenze uživatele

Nemůžu hodnotit, viděla jsem jen kousek, ale nejsem si jistá, jestli scénárista tu knížku vůbec četl. Spíš mu někdo v hospodě před zavíračkou převyprávěl její obsah. Film nemusí otrocky následovat knihu, ale tohle opravdu mysleli tvůrci vážně? John Silver - démonické a svůdně sebevědomé zlo, jak ho popsal Stevenson ,se v tomto filmu proměnil v bačkorovitého osmého trpaslíka od Sněhurky. Kterého Sněhurka vyhodila z chaloupky, protože byl trapný. /26.2.2011/ ()

Reklama

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Docela dobrá komedie. Pár vtípků, kterým se určitě zasmějete. Já se popadal za břicho, když se pirátovy zabořila ta jeho dřevěná noha do písku a se slovy: "Jdeme chlapi!" se pokoušel vymanit z jeho sevření, ale nakonec mu stejně museli pomoct. Pak chodil po ostrově s kusem kokosu na té dřevěné noze, nebo co to bylo. Nízké hodnocení zde mě proto vůbec nevytrhne. :-) A na krásku Alice jde koukat furt. 70% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Nejznámější dílo skotského spisovatele Roberta Louise Stevensona ´Treasure Island´ se řadí k příběhům, které jsou filmaři neustále přitahovány. Tak se také stalo i v roce 2007, kdy si na to tentokrát společně posvítili Francouzi, Britové a Maďaři a v koprodukci natočili tento snímek, který se však neobvykle na předlohu dívá s poněkud odlišného pohledu než na jaký jsme po divácké stránce zvyklí. A tak tu máme dobrodružnou svižnou komedii, která však není parodií. Z daného románu si scénárista v podstatě vzal jen námět a celé to přepracoval v rámci dosazení gagů a humorných scén. Nikterak však netlačil na pilu, takže smíchy z toho rozhodně nikdo za břicho popadat nebude. Jako jednoduchý zábavný film na víkend k odpočinku je však velice vhodný. Kdo tohle považuje za nudu, zřejmě ještě neviděl sovětskou televizní trojdílnou verzi z roku 1982. To už je panečku hodně silná káva. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Průměrný film, který má k původnímu Ostrovu pokladů dost daleko. Jako dobrodružný film je to hrozné, ale když na to nahlédneme jako na parodii či komedii, pak to celkem ujde. Velký drsňák Silver je tady takové neškodné štěňátko proti vraždící sexy hraběnce. Vtipy vícekrát nevtipné než vtipné. Exteriéry zase naopak filmu pomohly. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama