Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poklad ukrytý na opuštěném ostrově v Karibiku. Krvežíznivý pirát s dřevěnou nohou bez lodě. Smyslná baronka bez skrupulí, ale s lodí. Odvážný ale zasněný mladý muž s mapou, vtisknutou do jeho děravé paměti. A jedno skvělé ráno v roce 1700 a něco, kdy tato chamtivá banda vypluje hledat své štěstí na zrádných březích Ostrova pokladů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (36)

rikitiki

všechny recenze uživatele

Nemůžu hodnotit, viděla jsem jen kousek, ale nejsem si jistá, jestli scénárista tu knížku vůbec četl. Spíš mu někdo v hospodě před zavíračkou převyprávěl její obsah. Film nemusí otrocky následovat knihu, ale tohle opravdu mysleli tvůrci vážně? John Silver - démonické a svůdně sebevědomé zlo, jak ho popsal Stevenson ,se v tomto filmu proměnil v bačkorovitého osmého trpaslíka od Sněhurky. Kterého Sněhurka vyhodila z chaloupky, protože byl trapný. /26.2.2011/ ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Průměrný film, který má k původnímu Ostrovu pokladů dost daleko. Jako dobrodružný film je to hrozné, ale když na to nahlédneme jako na parodii či komedii, pak to celkem ujde. Velký drsňák Silver je tady takové neškodné štěňátko proti vraždící sexy hraběnce. Vtipy vícekrát nevtipné než vtipné. Exteriéry zase naopak filmu pomohly. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pamatuju si Fanfána Tulipána z roku 2003, který také pocházel z Francie. Představte si starého Fanfána a nového Fanfána. Naprosto stejně je to se starým Ostrovem pokladů a tímhle novým. Mě to stejně tak bavilo, ale oba novější filmy dostali daleko nižší hodnocení. Není se čemu divit, plno lidem bude vadit, že si v novějších verzích tvůrci upravili, na co přišli. Každopádně technicky je film natočenej výborně a tak se mu upřít nic nedá. Co je ale důležitější, tak především fakt, že režisér narval do filmu nádhernou Alici Taglioni. V tu chvíli mi bylo jedno, že film je docela i vtipný, technicky zvládnutý a bůhví co ještě. Když se na plátně objevila tahle krasotina, dal bych filmu okamžitě pět hvězdiček. Jenže to by musela hrát ve filmu celých 100 minut v kuse. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

"Výborná komédia", ktorú zachraňujú dve veci. Prvá sú asi dva vydarené fóry a druhá vec, ktorá zachraňuje film je Alica. Bohužiaľ nieje to jej hereckým umením. Neviem, aký podnet dohnal filmárov natočiť tento počin. Možno aspoň niečo vyryžovať na pirátskom šialenstve spôsobenom Pirátmi z Karibiku. Možno pochváliť sa tým, že aj Francúzi vedia natočiť afektovanú zlátaninu. Neviem. Vznikol z toho nevtipný pokus, pri ktorom sa budete viac nudiť ako baviť. Odmietam napísať viac! ()

Čtec 

všechny recenze uživatele

Nemám nic proti tomuto až téměř infantilnímu pojetí Stevensonovy klasiky. Je to prostě taková francouzská variace, něco á la Čtyři sluhové a čtyři mušketýři. Tam ovšem nebyla zdejší naprosto luxusní paní baronka, která si zaslouží speciální hvězdičku navíc. Vím, vím, hodnocení je nadsazené, ale když já mám Alici Taglioni prostě moc rád... ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama