Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cintoríny a pohrebiská sú posvätné a nedotknuteľné miesta. Práve na pôde, kde kedysi stávalo indiánske pohrebisko sa reťazec fast-foodov rozhodne vybudovať nový stánok na ukojenie, hneď po sexe najzákladnejšieho pudu typického američana: hladu po kuracích krídelkách a stehienkach. Lenže dovtedy sa chodí s krígľom po pivo, dokiaľ sa nerozbije... a usmrtené a skonzumované sliepky sa vracajú na tento svet aby rozpútali najväčší gore masaker, aký kedy Tromaville zažil. Grill-boyom a hosteskám neostáva nič iné ako poslať pápernatce späť na onen svet, skôr ako všetkým vydzobú oči a genitálie, čím zasýtia hlad po pomste. (Slavomír)

(více)

Recenze (142)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Tomu říkám nesmyslná kravina a totální prasárna. Ze začátku jsem se bavil a myslel jsem, že hodnocení půjde do plného počtu, ale po půl hodině nadšení upadlo. Nudné pasáže vzrostli a vtipy se začaly opakovat nebo byly až moc trapné. I přesto jde o nadprůměrný snímek, bohužel větších kvalit celkově nedosahuje. Moc doporučovat nemohu, poněvadž tohle nebude snímek pro širokou škálu publika, ale jen pro některé jedince. Jediné co mu nemůžu brát je originalita, ta se od začátku nezapře... 6/10 = 60% ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je nehorázná kokotina, ale celý film jsem se tomu tlemil jak blázen. Film je hodně levnej, efekty jsou fakt k smíchu, ale má to luxusní hlášky a spoustu vtipných scén. Filmek je i místy hodně nechutnej a každej ho nemusí pobrat. Já se u toho královsky bavil i když mě nebavili místa, kdy se zpívalo. Dlouho jsem neviděl větší úchyláznu. Z mě 90% :) ()

Reklama

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Dodíval jsem si říkám si průměr, takovej extra humus od Tromy (asi zrovna ten největší). Ale projedu ještě některé scény a zjístím, že to bylo vážně skvělé a hodně nabouchané vtipné gore horové béčko s poťouchlým Jasonem Yachaninem, který byl strašně vtipný. Někteří to tu přisuzují k braindead, není to opravdu mimo mísu. Kdyby se například Lloyd Kaufman a Peter Jackson (když začínal nejlépe) dali do kupy tak by se okamžitě zrušili žebříčky nejprasáčtějších a nekrvavějších filmů, protože tihle dva by vytvořili utlimatni masakr. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Německé fekální fetiš porno! Tromu mám rád a tenhle kousek mě opravdu potěšil. Sice jsem se u toho neválel smíchy po zemi, ale vnitřně jsem se opravdu bavil. Ano, k takovému filmu patří sprosté písničky a hození cenzury do záchodové mísy. Snad i komentář by měl být vulgární, čehož se většinou snažím vyvarovat. Takže - kozy, prdele, ptáky a hovna si užijete vrchovatě!...a mám to za sebou. Závěrečný zombie masakr je plný zelených a rudých gejzírů, utrhaných končetin a vyvržených vnitřností, ale hlavně neskutečných nápadů, které vás nutí smát se opravdu naplno (připouštím, že slabší nátury u toho mohou zvracet, ale pro ně film opravdu není) - rozzuřené ptačí hlavy místo ňader jsou jen jedním z mnoha. Odkazy na Vetřelce, Věc či Mouchu mne potěšily stejně, jako na celý subžánr zombie filmů... ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Kaufman je prostě borec a tohle je asi jeho nejlepší TROMA-film. Brutálně ujetý a nechutný, Kaufmanův fetiš "jídlo" zde zabírá v podstatě hlavní část filmu. Vše se točí kolem žrádla, hamburgrů, kuřat, americké McDonaldovské ekonomiky atd. Ale v podstatě jde zejména o opět neuvěřitelný ultra humusácký a brutální masakr, který v některých částech dosahuje i ultimátní míry v podobě nepřekonatelného splatteru Braindead (1992). Jenže nejen těmi nechutnostmi je film rovnoměrně zaplněn, ale taky perfektním humorem, několika muzikálovými "představeními", narážkami snad na všechno, Kaufman se opravdu nesere s nikým, s žádným tématem a drtivě sráží a stírá všechna možná témata od rasismu po samotného Ježíše. Dočkáme se i nějakých koziček a docela neotřelých nápadů. Jinak hektolitry a stříkance všech možných tekutin, příšery a rozšmelcovaná těla jsou samozřejmostí. Plus docela sympaťák hlavní hrdina a hrdinka, a hlavně sám Kaufman v jedné z vedlejších rolí ... Je to výborné, ovšem pořád je to TROMA a plný počet dát prostě nemůžu. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Hlavní hrdinové procházejí celým filmem prakticky nezašpiněni. (L_O_U_S)
  • Arbieho (Jason Yachanin) tričko s nápisem „I love monster“ a obrázek Toxiho odkazuje na sérii filmů Toxický mstitel od společnosti Troma. (Wade)
  • V pokoji Wendy, když si to rozdává se svou novou přitelkyní a sledují je při tom ostatní děvčata, je vzadu vidět plakát Tromeo a Julie (1996). (Sticks)

Reklama

Reklama