Reklama

Reklama

Neporazitelný: Vykoupení

  • Česko Neporazitelný 3: Vykoupení (více)
všechny plakáty
Trailer

Koloběh nelegálních vězeňských zápasů se roztáčí na plné obrátky! Nejlepší bojovníci z celého světa se scházejí ke konečnému souboji, který rozhodne o tom, kdo z nich získá svobodu. Uri Boyka, král ruských zápasníků, vstupuje do boje, aby se pomstil svému nepříteli… (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (546)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Ještě o kousek lepší než minulý díl. Jestli to takhle bude pokračovat, tak .... Hodnocení 81% se tady možná jeví jako odvážné, ale film své kvality opravdu má, přestože jsem tomu hlavně v první polovině moc nevěřil. Boyka seká latinu a už zdaleka není tím šílencem z minulého dílu. Kdy byl neskutečným záporákem. Tentokráte se z něj stal klaďas se vším všudy, skamarádí se s černochem,kterému se snaží pomoct k útěku. On ten název možná trošku inklinuje k Vykoupení z jedné nejmenované věznice :) Pokud se týče soubojů, opravdových láhůdek se dočkáme až v závěrečném finálovém souboji. Scott Adkins i Marko Zaror jsou ultimátními bíjci. Hlavně u Adkinse začínám pozorovat že se mi stává čím dál více sympatickým. Dějová linka je povedená a jsem za ní upřímně rád. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Třetí díl Neporazitelného je na tom nejlíp. Opět o něco vyšší úroveň než předchozí díl. I když opět to není nic světoborného, ale tady aspoň trochu na rozdíl od dvojky debilnost příběhu ustupuje do pozadí. Prostě tu máme turnaj nejdrsnějších vězňů z celýho světa a vítěz získává propustku ven, což jak se ukáže není až tak pravda, ale vše se dá vybojovat! Fajty jsou i tentokrát ok, snad jenom menší výtka k tomu finálnímu, který je tedy největší klišé jaké se dá vidět. Adkins dostává jako svině a pak se vzmuží a dobije borce i se zlomeným kolenem... Nic novýho pod sluncem, ale choreografie je fajn a Scott to řeže velmi slušně. samozřejmě, že jak to celé dopadne je naprosto předvídatelné už od začátku, ale to už jaksi patří k věci. Zkrátka solidní řežba nic víc níc míň. 60% ()

Reklama

tombac 

všechny recenze uživatele

Opět to samé v bleděmodrém: skvělé fighty, tentokrát nejen se Scottem Adkinsem, a videobéčkově zpracovaná dějová omáčka. A opět si to první budu pouštět dokola až do zblbnutí a to druhé pohánět dopředu rychloposuvem. Takže žádné překvapení. Možná trošku Marko Zaror, jemuž role kolumbijského badasse krásně sedne. Doufám, že brzy zatopí dalšímu srovnatelnému borcovi v akčním snímku s vyššími ambicemi, než nám předkládá režisér Florentine. Ale dost už řečí, už se třesu, až si pustím souboje Adkinse, Lateefa a spol. ještě jednou. Ne jednou, víckrát! A pak vytáhnout ručník, tatami, nohy strčit do strečmasteru a makat do zemdlení! ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Máme tu Scotta Adkinse opět jako Boyku ze dvojky. Tentokrát jako hlavní hrdina. Stejně jsem mu trochu fandil i ve dvojce, kde byl v záporné roli. Příběh filmu je ještě jednodušší než ve dvojce. Tam mi přišel o trochu lepší než zde, ale nevadí. Film vůbec nenudí, po celou dobu je na co se dívat. Souboje mimo ring zde jsou také, třeba venku, kdy Boyka dostane k zemi pár dozorců. Ringové souboje jsou opět perfektně natočené, je jich dost. Adkins opět předvádí své skvělé bojové umění. Jeho bojové kousky jsou naprosto perfektní. Režisér si dal opět záležet, aby co nejdokonaleji natočil bitky - opět se povedlo. Herecké obsazení je na tom dost dobře. Neměl jsem žádný problém. Vedle Adkinse mě zaujal i Mykel Shannon Jenkins. Finální zápas byl naprosto perfektní. Adkinsův záporák se uměl také dost prát. Už jsem přestával věřit, že ho Adkins dostane. Konec dobře promyšlený. S filmem nemám větší problém. Sice mě více zaujal ve dvojce příběh a tak, ale tohle je také perfektní podívaná. Hodnotím na 90% = ***** ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Tohle je pro mě ten pravý KICK-ASS - dokonalý 'turnajový' akčňák. Scott "the most complete fighter in the world" Adkins je ze záporáka kulhajícím klaďasem a znovu je radost vidět ho se hýbat (létat a přitom kopat). Nářezový bitky, sranda, hrdinství, tvrdost, nasranost a namakanost. I bez ženských to nemá chybu! ()

Galerie (21)

Zajímavosti (17)

  • Ve filmu můžeme vidět mnoho bojových umění od Boxu, Capoeiry, Savate nebo Taekwon-da až po mix bojových umění zvaný MMA v podání Yuriho Boyky (Scott Adkins). (canni)
  • Boyka (Scott Adkins) má tréninkové boty od adidas, avšak jeho kalhoty mají 4 proužky. (Kuny27)
  • Bojovú choreografiu mal na starosti Larnell Stovall. Zároveň bol aj režisérom druhého štábu. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama