Reklama

Reklama

Sex ve městě 2

Trailer 1
USA, 2010, 140 min

Obsahy(1)

Čtyři přítelkyně na život a na smrt, Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda, mají i po dvou letech své problémy. Carrie je rozmrzelá z toho, že se svým vysněným partnerem zabředla do stereotypního manželství. Charlotte přesvědčuje své kamarádky, že je šťastná, jim ovšem neujde, že ji dvě malé dcerky připravily o veškerou energii. Situaci jí neulehčuje ani nová chůva, po které pokukuje manžel Harry. Miranda se cítí nedoceněná v práci, kde se po ní neustále vozí nový šéf. Samantha se snaží díky všemožným hormonálním přípravkům potlačit blížící se menopauzu, což se jí daří. A proto se v dobré náladě vydává na premiéru filmu svého bývalého milence, kde se seznámí se šejkem Khalidem. Ten ji pozve do svého hotelu v Abu Dhabi. Pozvání s nadšením přijímá, ovšem pod podmínkou, že s sebou vezme své nejlepší kamarádky. Carrie, Charlotte, Miranda a Samantha se ocitají v kouzelném světě, kde je Khalid zahrnuje péčí a luxusem. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (518)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

V čase vypjatých rodinných vztahů doprovázených nekonečným vřeštění dětí jsem si, s genialitou sobě vlastní, zarelaxoval u snímku o vypjatých rodinných vztazích doprovázených nekonečným vřeštěním dětí. To tak nějak nemohlo dopadnout dobře, zvlášť když bujaré oslavování konzumu nebralo konce. Takže mi nezbývá než konstatovat, že čtyři odkvétající nádhery už nezachrání ani modelová maškaráda a tu osamocenou hvězdu dávám za hezouny z australského rugbyového týmu, ze kterého by ve skutečném životě na skutečném hřišti zbyly pouze rozházené kostičky. ()

GOtoUCSC 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat, seriál byl skvělý a první film byl lepší než jeho pokračování. Celé mi to přijde tak nějak překombinované : gay svatba, Liza Minnelli, taneček od Beyoncé, newyorská běhna je manželka,Miley Cyrus, Abú Dhabí, puritánští muslimové atd, atd... Vše zachraňuje stará známá Samanta, která jako jediná ze slavné čtyřky neustoupila od svých zvyků a zásad. Chůva Erin (Alice Eve) je skvělá a Lili je nejvíc kouzelná šmudlinka ! ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Návrat Carrie,Samanthy,Mirandy a Charlotty. A samozřejmě ve velkém stylu. Tentokrát všechny utíkají od svých problémů z New Yorku do Abu Dhabi,kde si užijí hodně zábavy, nakoupí nové boty a vyčistí si hlavu. Carrie vadí stereotypní manželství s Božským, které neprobíhá úplně podle jejích představ. Na arabských emirátech náhodou potká bývalého Aidana, díky kterému si uvědomí co vlastně chce,a tak se nakonec spokojeně vrací k Božskému. Samantha cestuje s kufrem plným hormonů, aby oddálila menopauzu a zároveň si chce nabrnknout dalšího chlapa do postele. Miranda řeší dilema syn versus práce a Charlotta se strachuje, že jí manžel podvádí s chůvou. Druhý film trochu vybočuje z řady právě tím, že se odehrává především v jiném exotickém kraji. To se mi na něm sice líbí,ale přeci jen..není nad New York:)Hlavně,jak už jsem zmínila u prvního filmu,postrádá to tu opravdovou sexandthecity atmosféru.. z přímočarého seriálu nabytého skvělými hláškami tak udělali duplikát romantických slaďáren.. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Proč proboha 146 minut? A kdyby se v nich alespoň něco dělo, ale takhle? Jednu hvězdu dávám za prvních 25 minut, které si drží onu svěží New Yorskou pseudo gender intelektuální atmosféru, ovšem to, co příjde po tom, to je teda na scénáristické vyobcování z cechu. Takhle to utopit v prázdném luxusu... Hnus. Lawrence of my labia! ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Obrovský sešup dolů, první film byl takovým oddechovým, nenáročným a neurážejícím dodatkem za výborným seriálem, ale to, co předvádí druhý díl zavání velkým průšvihem a hodně se bojím toho, co vyleze z dílu třetího. Všechna lehkost, nadhled, satira je pryč a my sledujeme jen módní přehlídku a uječenou Samanthu bořící arabské mýty a tvořící jeden trapas za druhým. Od okamžiku odletu do Abu Dhabí holky jen ječí nebo brečí a stejně nic nevyřeší. Je škoda, že z inteligentních a vtipných žen udělali scénáristé takovéhle karikatury (o retuších nemluvě) a je docela s podivem, že do toho některé z hereček šly. Navíc mi připadalo, jako by dvě třetiny filmu byly natočeny jen proto, aby ukázaly divačkám, jak luxusní může být pobyt v pětihvězdičkovém hotelu někde na blízkém východě... ()

Galerie (95)

Zajímavosti (27)

  • Mladá zpěvačka Miley Cyrus se vyjádřila o svém mihnutí ve filmu jako o skutečném zážitku. Natáčela v New Yorku s Kim Cattrall jeden den. (don corleone)
  • Nakrúcalo sa na skutočných piesočných dunách a herečky jazdili na skutočných ťavách. (ecceHOMMO)
  • Na Carrienom hotelovom budíku je dátum 26. august (obdobie veľkých prázdnin) – a Miranda sa chystá na synov školský projekt. (ash99)

Reklama

Reklama