Reklama

Reklama

Sex ve městě 2

Trailer 1
USA, 2010, 140 min

Obsahy(1)

Čtyři přítelkyně na život a na smrt, Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda, mají i po dvou letech své problémy. Carrie je rozmrzelá z toho, že se svým vysněným partnerem zabředla do stereotypního manželství. Charlotte přesvědčuje své kamarádky, že je šťastná, jim ovšem neujde, že ji dvě malé dcerky připravily o veškerou energii. Situaci jí neulehčuje ani nová chůva, po které pokukuje manžel Harry. Miranda se cítí nedoceněná v práci, kde se po ní neustále vozí nový šéf. Samantha se snaží díky všemožným hormonálním přípravkům potlačit blížící se menopauzu, což se jí daří. A proto se v dobré náladě vydává na premiéru filmu svého bývalého milence, kde se seznámí se šejkem Khalidem. Ten ji pozve do svého hotelu v Abu Dhabi. Pozvání s nadšením přijímá, ovšem pod podmínkou, že s sebou vezme své nejlepší kamarádky. Carrie, Charlotte, Miranda a Samantha se ocitají v kouzelném světě, kde je Khalid zahrnuje péčí a luxusem. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (518)

F.man 

všechny recenze uživatele

Proč proboha 146 minut? A kdyby se v nich alespoň něco dělo, ale takhle? Jednu hvězdu dávám za prvních 25 minut, které si drží onu svěží New Yorskou pseudo gender intelektuální atmosféru, ovšem to, co příjde po tom, to je teda na scénáristické vyobcování z cechu. Takhle to utopit v prázdném luxusu... Hnus. Lawrence of my labia! ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Lepší než jednička, to rozhodně. Ženský odjedou do Abu Dhabí a bla bla bla, většina filmu se odehraje tam. Nic moc se toho vlastně nestane, ale hlavní je, že to nebylo tak roztahaný jak posledně. I když pořád mi víc vyhovuje zlatá seriálová půlhodinka. No ničím mě to nepohoršilo, jelikož tyhle newyorský slepice už znám a vím do čeho (bez očekávání) jdu. Pozn: Samantha už z nich vypadá nejmladší... ()

Reklama

Nathalie 

všechny recenze uživatele

30%...BRANDS over BRAINS. Co se stane předtím, než zazvoní zvonec a pohádky je konec? No přece "žili šťastně až do smrti." A co se stane poté? Davy divaček zboří box-office rekordy a dříve nebo později dostane romantická komedie pokračování na téma: jak vypadá ono "happily ever after" Soudě podle sequelu k Bridget Jones a nyní i Sexu, nastane globální katastrofa. To, co v rámci seriálu fungovalo (metropolitní atmosféra New Yorku, ironie, romance) vystřídal trapný výlet do rádoby exotické pouště , v níž každých osmnáct vteřin žena středního věku ječí, piští, kvílí a hýká nad luxusním autem, luxusním sluhou a všudypřítomným luxusním kýčem. Osoby mající simultánní orgasmus při každém pohledu na pozlacené tretky by měly být urychleně vykázány z filmového provozu. Čtveřice vcelku oduševnělých postav se proměnila ve stádečko kravek na velbloudech, ve kterých by ani policejní vyšetřovatel nepoznal ty lehce střelené, rozmazlené, arogantní, ale přece jen životné charaktery ze seriálu. Dokonce ani fashion-porn už nemá ten dekadentní štych doby před krizí a Samantha se z Amazonky proměnila na politováníhodného otroka hormonů. Coby seriálový fanda hodlám po zbytku života předstírat, že Sex v poušti nikdy nevznikl. A dva černobílé klenoty na ploché obrazovce z dob, kdy se dialogy mezi muži a ženami nezaobíraly botami na gauči, to opravdu nezachrání. P.S. Než mi začnete spílat, podívejte se, jak hodnotím seriál a první díl:) ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Ač jsem původní seriál měla velmi ráda, film je prostě slabota. Nevím, zda je to tím, že představitelky stárnou a já se vyvíjím 😉😎 či naopak😁🙃, ale za mě tento kousek neeee. Mimochodem seriál je z let 1998-2004 a toto je jen jakýsi ubohý výškrabek, který nefunguje. Kdyby tento film nevznikl, nic by se nestalo... Nemohu se zbavit pocitu, že záměr filmu je pouze "vodvařit prachy." ()

iamek 

všechny recenze uživatele

O několik levelů lepší než trapný a tragický první díl u kterého jsem snad 100x usnul. Dvojka je v některých momentech docela zábavná a hlavně jsem si vychutnal luxusní prostředí Abu Dhabí. Děj byl sice jednoduchý a většinou se nic nedělo, ale i přesto 150 minut uteklo rychle a netáhlo se to jako první díl. ()

Galerie (95)

Zajímavosti (27)

  • Manželka Davida Beckhama Victoria údajně usilovala o roli ve filmu. (don corleone)
  • Carrie Preston (Sarah Jessica Parker) vychází z bytu a vzpomíná na to, jaké to bylo, když přijela do města poprvé, přičemž kolem ní prochází muž ve žluto-bílém tričku. Stejný muž kolem ní krátce poté stejným směrem prochází znovu. (Joohnny9110)
  • V úvode Carrie hovorí: „Do New Yorku som prišla v utorok, 11. júna 1986.“ Podľa kalendára však v ten deň bola streda. (ash99)

Reklama

Reklama