Reklama

Reklama

Sex ve městě 2

Trailer 2
USA, 2010, 140 min

Obsahy(1)

Čtyři přítelkyně na život a na smrt, Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda, mají i po dvou letech své problémy. Carrie je rozmrzelá z toho, že se svým vysněným partnerem zabředla do stereotypního manželství. Charlotte přesvědčuje své kamarádky, že je šťastná, jim ovšem neujde, že ji dvě malé dcerky připravily o veškerou energii. Situaci jí neulehčuje ani nová chůva, po které pokukuje manžel Harry. Miranda se cítí nedoceněná v práci, kde se po ní neustále vozí nový šéf. Samantha se snaží díky všemožným hormonálním přípravkům potlačit blížící se menopauzu, což se jí daří. A proto se v dobré náladě vydává na premiéru filmu svého bývalého milence, kde se seznámí se šejkem Khalidem. Ten ji pozve do svého hotelu v Abu Dhabi. Pozvání s nadšením přijímá, ovšem pod podmínkou, že s sebou vezme své nejlepší kamarádky. Carrie, Charlotte, Miranda a Samantha se ocitají v kouzelném světě, kde je Khalid zahrnuje péčí a luxusem. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (518)

Bubble74 odpad!

všechny recenze uživatele

Vařila myšička kašičku na svým zeleným rendlíčku a pro lepší šmak přidala extra velkou porci houbiček. Pak to dobrodějka zanesla filmovým distributorům t.č. na odvyku do jejich kantýny. Ti se pořádně naštouchli a v jejich slastném opojení pak vyslali toto veledílo na velká plátna asi v domnění, že si na odumírající vlně dávných úspěchů ještě naposled namastí kapsu. Jiné vysvětlení, jak se v kinech cosi tak zoufalého mohlo zjevit nenalézám. Tam by mě na to nedostal nikdo ani heverem a neměla jsem záměr to zhlídnout vůbec, protože jsem byla znuděná už při prvním díle. Ale jelikož se to znenadání objevilo na našem včerejším dámském sedánku, nechtěla jsem být za prudičku a doufala, že jako kulisa v pohodlí gaučíku a se skleničkou vínka v ruce se to přežít dá. No, bylo to vo fous. Při projekci jsem měla hrůzou mžitky před očima, mé srdce filmového gurmána se párkrát utrpením zastavilo a lahvinky přede mnou mizely tempem přímo bleskovým. Když se teď zamyslím, tak už ani nevím, jak to vlastně dopadlo. A jsem za to vděčná. ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem v úvodu nesnášel, ale s každou další minutou mi film připadal lepší a lepší, až jsem si ho nakonec zamiloval a dal mu 4*. S dvojkou to bylo podobné. Ze začátku jsem ji doslova nesnášel (děsivá gay svatba a snad nejhorší filmový opening roku) a pak mi už jen připadala více snesitelnější. Tj. z -20 % se vyhrabala na konečných 30 %. ()

Reklama

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Navstevu prvniho SATC v kine dodnes povazuji za nejodvaznejsi akci sve kino kariery, takze je ma povinnost zanalyozvat i dvojku. Jedna se o v podstate stejny material v blede ruzovem jen s exotictejsim nadechem luxusni dovolene v Arabskych emiratech, diky kteremu je i cely film ve finale o neco atraktivnejsi a dobrodruznejsi, nez jednicka. Stale vsak plati, ze Carrie ma neskutecne otravny hlas, coz rozhodne neni sexy a Dior ani Louis Vuitton ji to nezachrani. "Can this wedding get any gayer?" 6/10 ()

rastlinka 

všechny recenze uživatele

Dve a pol hodiny nudy. Alebo by sa skôr patrilo napísať reklamy na všetko možné od hlavných hrdiniek, oblečenia, obuvi, šperkov, kozmetiky, hodiniek, periodík, spotrebnej a komunikačnej techniky, áut, gayov, dokonalých pestúnok s prirodzeným poprsím, lesbičiek, Lizy Minelli, New Yorku až po arabskú kultúru... Toto sme tu mali už v "jednotke", ale tu je to reklamovanie dotiahnuté do megalomanských rozmerov. Výpovedná hodnota tamer nulová. Scény, ktoré mali byť vtipné pôsobia trápne a tie, ktoré majú byť vážne a majú divákovi niečo dať sú opozerané a najmä - slabučké! ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Tak já půjdu proti proudu... Na jednu stranu zábavnější, zářivější a svižnější než první díl, na druhou stranu přehnanější a místy možná až "trapné" (přehnaně afektovaná gay svatba, útěk z Abú Dhabí, buzerující Carrie), na ty 4* ale dvojka v klidu dosáhne. Asi jsem konečně našla svoje guilty pleasure.;-) ()

Galerie (95)

Zajímavosti (27)

  • Tento sequel vydělal za první víkend 31 miliónů dolarů (rozpočet 100 miliónů), zatímco první díl vydělal za první víkend 57 miliónů a jen z USA si odnesl celkem 153 miliónů. (pavlikv)
  • Scéna, ve které se hlavní představitelky ocitají na letišti v Abu Dhabi, se ve skutečnosti natáčela na letišti Menara v Marakéši, v Maroku. (kymberelyJ)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno