Reklama

Reklama

Sex ve městě 2

Trailer 2
USA, 2010, 140 min

Obsahy(1)

Čtyři přítelkyně na život a na smrt, Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda, mají i po dvou letech své problémy. Carrie je rozmrzelá z toho, že se svým vysněným partnerem zabředla do stereotypního manželství. Charlotte přesvědčuje své kamarádky, že je šťastná, jim ovšem neujde, že ji dvě malé dcerky připravily o veškerou energii. Situaci jí neulehčuje ani nová chůva, po které pokukuje manžel Harry. Miranda se cítí nedoceněná v práci, kde se po ní neustále vozí nový šéf. Samantha se snaží díky všemožným hormonálním přípravkům potlačit blížící se menopauzu, což se jí daří. A proto se v dobré náladě vydává na premiéru filmu svého bývalého milence, kde se seznámí se šejkem Khalidem. Ten ji pozve do svého hotelu v Abu Dhabi. Pozvání s nadšením přijímá, ovšem pod podmínkou, že s sebou vezme své nejlepší kamarádky. Carrie, Charlotte, Miranda a Samantha se ocitají v kouzelném světě, kde je Khalid zahrnuje péčí a luxusem. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (518)

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Úvodních dvacet minut na svatbě pro mě bylo utrpením, ale kdesi od odletu do Abu Zabí se začal objevovat i nějaký nástin budoucího příběhu. Pokud jste někdy snili o spojení módní přehlídky a filmu a štve vás, že režiséři běžně od kameramanů nevyžadují detailní záběry výstřihů (v případě žen) a plavek (v případě mužů), můžete si Sex ve městě 2 směle pustit. ()

Psema odpad!

všechny recenze uživatele

Edward a spol. budou mít co dělat, King a jeho partička kapitalistických zombie-husiček totiž nasadilu laťku zatraceně nízko. Jednička děj alespoň naznačovala, dvojka na něj rovnou kašle a dějové vakuum vyplňuje nevtipnými (a povětšinou i silně retardovanými a kulturně urážlivými) epizodami, v nichž se jezdí před zeleným plátnem simulujícím písečné duny, přičemž kamera odbíhá od hrdinek jen proto, aby ve slow-motionu zabrala vlhký dekolt Alice Eve (Bože, proč?) nebo ponožkami vycpané plavky vysvalených rugbystů. Do toho se recyklují zbytky seriálových postav, na něž v jedničce nezbylo místo, chlapi jsou prezentovaní jako sobci, když nechtějí po pracovním dnu ani na nudnou párty nebo do restaurace, a let turistickou třídou znamená průšvih srovnatelný snad jen s explozí mléčné dráhy. Jako... takhle vážně NE!!! Vědomí, že žiju ve společnosti, kde se nad něčím podobným hýká nadšením, mě naplňuje zvratkami až po mandle. Bez nadsázky. ()

Reklama

iamek 

všechny recenze uživatele

O několik levelů lepší než trapný a tragický první díl u kterého jsem snad 100x usnul. Dvojka je v některých momentech docela zábavná a hlavně jsem si vychutnal luxusní prostředí Abu Dhabí. Děj byl sice jednoduchý a většinou se nic nedělo, ale i přesto 150 minut uteklo rychle a netáhlo se to jako první díl. ()

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Druhý celovečerní Sex ve městě má spoustu chyb. Předně chybí nějaká pořádná koncepce. O ději mluvit prakticky nelze. Je to jen snůška několika scén napasovaných do muslimského prostředí. Je zde spousta zbytečných scén, spousta zbytečných lidí, kteří se zde jen mihnou, abychom si vzpomněli "jo ten tam taky hrál". Přestože Carrie Bradshawová ví hodně o sexu, my jsme se nedozvěděli nic kromě krize středního věku. Přes ty všechny chyby mne film upoutal i přes neúnosnou délku. Nemohu to svést na nostalgii, prostě to dobře ubíhalo. Takže to musím ocenit. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Nerád urážam, faaakt a preto "citujem"... nemohol som si nevšimnúť Golden Globe Awards v podaní Ricky-ho Gervais-a (mimochodom funny gay) a ten uviedol niečo v štýle... myslel, že glob za special.efekt dostane tým, čo retušoval daný plagát, stým, že všetci vedia koľko majú "dievčata" rokov. Dokonca videl jednu v "Bonanze" :D vtipneé, ozaj. Inak? zrekapitulujem... slečny riešia šatstvo, prachy, módu tým najpovrchnejším štýlom aký som kedy videl a dosť dobre nechápem, čo sa komu na tomto páči. Toto vidieť nejaká malá princess? do roka a do dňa je z nej husa! 1/10 dávam z nevôle a predstavy utopených prachov v tomto psychologicko - kapitalistickom hnuse! To je na facku toto... ()

Galerie (95)

Zajímavosti (27)

  • Druhým klasickým filmem, ze kterého je tu ukázka, je Rozruch ve městě (1942). Konec tohoto filmu předznamenává také konec celého Sexu ve městě 2 (2010). (NinadeL)
  • Ve filmu Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda také společně zazpívají karaoke. Samotnou skladbu herečky nazpívaly v manhattanském studiu o několik týdnů dopředu a pak byla použita k synchronizaci při natáčení. (Dlee)

Reklama

Reklama