Reklama

Reklama

V letošní sezóně se loví puberťáci! Three Finger a jeho klan kanibalů loví v lesích skupinku turistů. Ovšem když poblíž havaruje autobus plný vězňů, stanou se prchající trestanci další vítanou položkou lidského menu.  Třikrát strach… třikrát horor… třikrát hrůza! Three Finger a jeho šílená rodinka kanibalů jsou naživu a evidentně dobře živení. První chod krvežíznivé rodinky se objeví se skupinkou táborníků. Ti bohužel zjistí až příliš pozdě, že klíšťata nejsou jediná, kdo v tomhle lese kouše. Ovšem v lese se objeví také násilničtí vrazi, kteří utekli z vězeňského autobusu, jenž je převážel. Komu se nakonec dostane spravedlivého trestu – odsouzeným zločincům anebo zmutovaným kanibalům? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (351)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toto bolo moje štvrté stretnutie s kripel slasherovou sériou "Pach krvi". Od pôvodného filmu som hodne očakával, ale prišlo sklamanie. Drúha časť tiež nestála za veľa. Keď som si pozrel takmer odpadovú štvorku, tak som bol rozhodnutý, že s touto sériou definitívne končím. Teraz som si však predsa len pustil diel s poradovým číslom tri. Už som dobre vedel do čoho idem. I keď je to plné nelogickostí, hlúpych dialógov a scénaristickej demencie dve slabé hviezdičky tomu predsa len dám. "Pach krvi 3" - krvavá konfrontácia väzňov na úteku s degenerovaným vraždiacim kanibalom Three Fingerom. ** ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Ze třech dílů je tento asi tím nejhorším, ale za ten závěr mu prostě musím přidat, protože ten byl skvostný. Drsní vězni vs. drsné příšerky. Zní to zajímavě, vypadá to už hůře. Dialogy si zachovaly přibližně stejnou kvalitu jako v dřívějších dílech - tedy nulovou. V hororech však nulová stačí. V hodnocení však díky výše zmíněnému závěru zůstanu znovu na 2*. P.S. Doufám, že ve čtvrtém dílu budou už konečně obsazení herci a herečky. ()

Reklama

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Film je trošku viac thrillerovo orientovaný ako jeho dvaja predchodcovia, oproti dvojke ubral aj na gore ( tu troška zamrzia počítačové efekty, no je tu i dostatok poctivej maskérskej práce ) , ale stále je to solidné pokračovanie s dostatkom vynaliezavých úmrtí, napínavým príbehom a slušnou " buranskou " ( hneď na začiatku je malý odkaz na Deliverance ) atmosférou. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Po slušném prvním a výborném druhém dílu, je třetí díl citelně slabší ve všech směrech - ubohý scénář, ubohé dialogy, ubohá výprava, ubozí herci... Potácení se skupinky pitomců naaranžovaným lesem, s občasnými útoky dementně se smějícího plešatého mutanta, je jen slabý odvar nápaditých a zábavných předchozích dílů. Možná možná, že kdybych film viděl samostatně, tak mu tu třetí hvězdu za oblíbený žánr a za průměrné gore dám, ale takhle ne-e, dvě jsou tak akorát. Ale úplný průser to zase není, pár vraždiček je vcelku vydařených, jedno hezky vystřelené očičko šípem určitě pobaví zvrácené nátury a čerstvá mozečková pochoutka snad taky. Dá se, za dlouhých večerů... ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Na pomezí jedničky a dvojky. Levného looku se tahle série už asi nezbaví, ale trojka je tak trochu návratem k atmosféře jedničky, ale zároveň si uchovává řadu splatterovských prvků, v čemž se sice asi úplně nevyžívám, ale některé mordy byly dost vtipné - i tím okatě umělým želé provedením. Skupinka vostrých uprchlých trestanců v hlavní roli, namísto sexuchtivých teenagerů, je v rámci série taktéž příjemným osvěžením. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (19)

  • Walter (Charles Venn) má ve filmu zbraň Colt Trooper Mk III ráže .357 Magnum. (dc125)
  • Skoro na konci, když odjíždí přeživší dvojice ukradeným náklaďákem mutantů, je jasně vidět, jak na háku vzadu plandá klubko, asi ostnatého drátu. Když však později jedou dál, nevlaje tam nic a navíc, když se objeví mutant a chytá se háku, není na něm nic ani v detailu. (Ace.A.T.L.)
  • Na začátku filmu by měl mladíkovi v zeleném tričku, kterého sekáček rozdělí na 3 části, sekáček podle umístění ran naporcovat i oči, k čemuž však nedošlo. (dominikciz)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno