Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Voják Max Schmeling se účastní během 2. světové války bojů na Krétě. Jeho žena Anny Ondra, herečka českého původu, dostane zprávu o jeho smrti. Jaká je ale skutečnost? A co těmto událostem předcházelo? Boxerský šampión v těžké váze se seznámil se svou budoucí ženou na sklonku Výmarské republiky, v roce 1930. Brzy jejich vztah způsobil nevídanou senzaci, společně zaujali veřejnost jako ideální symbióza umění a sportu. Stali se stálicí mezi německou elitou. Ale už během jejich svatby v roce 1933 o ně projevil zájem Adolf Hitler. V roce olympiády v Berlíně (1936) kulminovala Maxova kariéra – zvítězil nad Američanem Joe Louisem. Po té bylo nutné naplánovat odvetu, která by mohla posílit nebo naopak přerušit cestu Schmelingových na výsluní v Třetí říši…
Uwe Boll ve svém životopisném filmu navázal na tradici připomínající dvojici slavných zápasů mezi legendárními boxery Maxem Schmelingem a Joe Louisem. Ale na rozdíl od svých předchůdců zmapoval mnohem důkladněji příběh Maxe, jeho ženy Anny a jejich nejbližšího okolí. (NinadeL)

(více)

Diskuze

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Taky si mohl dát práci a obsadit do role Anny Ondrákové nějakou českou herečku.... Ale to se zase říká, že kde nic není ani Uwe nebere... :D

Sobis87

Sobis87 (hodnocení, recenze)

nevím jak scénář, ale formu podle tady na csfd uveřejněnýho teaseru Uwe už celkem zvládá...

NinadeL

NinadeL (hodnocení, recenze)

Jestli se ten scénář vyvaruji již realizovaných schémat, bude to jedině dobře, ale pochybuju.

C.Core

C.Core (hodnocení, recenze)

Tak ten trailer neříká vůbec nic. Teda pokud nebude celý film o tom jak tahá pytle do schodů a nakonec porazí pár soupeřů

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Max Schmeling himself once said that he would want Henry Maske to play him if there ever was a movie made about him.

Malarkey

Malarkey (hodnocení, recenze)

mikhail: a to se mu ale už stalo? viděls jeho poslední filmy? Postalem počínaje, přes Far Cry po Tunnel Rats...rozhodně filmy, který STRAŠNÝ rozhodně nejsou !

mikhail

mikhail (hodnocení, recenze)

Tak Boll sa chystá zhovadiť ďalší skvelý namet :-/ Óóooo bodaj by som nemal pravdu a aspoň RAZ natočil nadpriemerný film.

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

No to snad není možný. :-D Ten Uwe nezná hranice, on snad nezná ani svoje hranice!!! (reklama na Coca-Colu) :-D

Malarkey

Malarkey (hodnocení, recenze)

jedinýho koho maximálně naštve, bude divák, který na film nekouká, aby se pobavil, ale proto, aby mohl ten či onen Bollův film zkritizovat, a ve většině případů ho ani nezkoukne a rovnou mu vrazí odpad...takový lidi mám hodně rád :) já bych teda zatím mlčel a čekal jak ten film dopadne, a až pak budu hodnotit

Malarkey

Malarkey (hodnocení, recenze)

Uwe přehání, bezesporu, ale na druhou stranu bych určitě netvrdil, že je špatnej režisér...možná je špatnej režisér, ale točí tak zajímavé filmy, na které by se nezmohl ani prvotřídní režisér, viz třeba Far Cry :D...na druhou stranu existuje kvanta horších režisérů než je Uwe, a to přitom nejsou mediálně známí, díky tomu že se Uwe proslavil, spíš negativně, taky hodně trpí, ale třeba fakt překvapí, třeba ne, rozhdoně se na to budu těšit :)

Prehistar_

Prehistar_ (hodnocení, recenze)

Na odstřel? Spíš na dlouhé mučení....opravdu bych to v jeho zájmu radši natočil dobře, protože by mu někdo mohl "dát přes držku". Ovšem valné naděje si nedělám, Uwe je prostě špatný režisér a nedokáže natočit souvislý film, ať už je to akčňák podle hry nebo drama. Kdyby tohle zprasil, tak bych se ani nedivil, kdyby bylo na titulní stránce lidovek napsáno: "známý německý filmař Uwe Boll nalezen mrtvý v popelnici, byl ubit k smrti".

#47

#47 (hodnocení, recenze)

No na jednu stranu je to možná Uweho nebetyčná drzost, na druhou možná pokus o zvýšení reputace něčím hodnotnějším a vážnějším, vzhledem k tomu že Max Schmeling neměl potomky, se pravděpodobně ani Uwe nemusel nikoho ptát jestli tohle smí natočit, ale v jeho samotném zájmu by to tentokrát měl natočit co možná nejlépe protože zprasit oblíbenou hru se ještě dá odpustit, ale zprasit biografii o sportovní i lidské legendě to už je na odstřel.

Reklama

Reklama