Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televize Nova a slovenská televize Markíza se spojily a svým divákům přinášejí jedinečný projekt. Během příštího půl roku budou hledat SuperStar, která vzejde z hlasování českých a slovenských fanoušků. Spojení dvou zemí do jedné soutěže dává velkolepé show nový rozměr. Hlavní myšlenkou projektu je spojit dva blízké národy ve snaze najít nový pěvecký talent, který překročí hranice své země. „Česko Slovenská SuperStar je pro Novu i Markízu dosud největším společným projektem. Poprvé v historii budou svou pěveckou hvězdu hledat dvě samostatné země společně. SuperStar na rozdíl od Testů národa, fotbalu či hokeje nebude o vzájemném souboji Čechů a Slováků, ale o společném hledání hvězdy, která oslní diváky v obou zemích. Věřím, že hledání bude nakonec úspěšné a že se při něm navíc budeme skvěle bavit,“ říká generální ředitel TV Nova, Petr Dvořák. Výherce soutěže získá kromě titulu SuperStar exkluzivní nahrávací smlouvu a roční televizní kontrakt na 100 000 eur! Do poroty tentokrát usedne hvězda německého showbyznysu Marta Jandová, česko-slovenská zpěvačka Dara Rolins a zpěváci Pavol Habera a Ondřej Hejma. Moderátorskou dvojicí bude Adela Banášová a Leoš Mareš. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (361)

Katarine 

všechny recenze uživatele

Já se na Superstar dívám, stále mě to baví a rozhodně se za to nestydím... jen mě nikdo nepřiměje posílat někomu hlas. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Tenhle ročník mě docela pobavil, díky kombinaci se slovenskými bratry. Nějak mě nezasáhly osobní sympatie k soutěžícím nebo k hudbě, kterou si nešťastníci vybírali pro zpěv, ale hodně mě bavily komentáře Habery. Inteligentní a šťavnatý nápad byl i věnovat jedno kolo interpretům jako je Karel Gott. Leoš Mareš už je opravdu tragicky provařenej moderátor, kterého jeho slovenská parťačka s klidem překonala. ()

Rocky88 odpad!

všechny recenze uživatele

Tomuhle říkaj "mezinárodní Superstar?" Jenom kvůli tomu, že k českejm naivcům a naivkám, který si myslej, že z nich budou díky tomuhle hvězdy, pustěj slovenský naivce a naivky, který si myslej, že z nich budou díky tomuhle hvězdy? A navíc nechápu, jak se na tuhle zvrhlou a pokleslou zábavu může někdo/něco dívat. I když, podle toho, co tu napsal uživatel "mysicka", tak se vlastně ani nedivím. ()

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Viděno jen pár minut a stačí mě to. Je to pořád jedno a to samé, o co jim jde? Stejně ten vítěz se neprosadí a zapadne jako ty ostatní. Už je tady umělých "hvězdiček" až až..... ()

Langy10 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za to, že jsem se zasmál tomu jak maji falešný hlasy! :D ....jinak nechapu jak tohle může vzniknout ! ()

Amroth666 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si : Bude to jako všechny Superstar? Bude to zase chvilková epidemie, která nakazí diváky a ti soutěžícím pošlou hlas? Ne! Jsem rád, že tyto dva státy se daly do hromady a udělaly z toho více než jen Superstar. K začátku soutěžě - ohromné množstí lidí, které nemá pěvecký talent a sere se tam, aby se zvíraznil.Vadila mi opět ta hvězdná pěchota, kterou pak nakonec ve finále ještě zvíraznili. Je až hrozné, jak za ty dva měsíce tolik soutěžících v sobě našlo nenávist a začlo nenávidět dobře sestavenou porotu s asi nejlepší Martou Jandovou, která byla myslím si nejvíce upřímná z celé poroty. Naopak v porotě mi nejvíce vadila umělá Dara Rolinc, která měla ohmoně nečisté svědomí a hodně soutěžících na ní bylo naštvaných. Př.: Když vypadl JAN Bendig, tak ona se jen usmívala a přitom nechtěla, aby právě on vypadl. Dále okomentuji Leoše s Adélou, kteří s přibívajícím časem šli s humorem hodně dolů a poslední kola byla takovým moderátorským propadákam. Nechápu, proč ve finále nebo finálové dvanáctce byly u dobře připraveného místa dole davy těch malých dětí, které když se mělo vyřazovat pořád pištěly a vše jen kazily. Teď už se přesunu na samotné pěvecké výkony, které byly krásné a některé byly pro mě velkým hudebním zážitkem. Největší hlas měla asi Leona Šenková, Martin Chodůr a Jan Bendig. Upřímně mi bylo úplně jedno, kdo to vyhraje, ale určitě bych nikomu neposlal SMS.Jsem rád, že to vyhrál Chodůr, protože nebyl příliš namyšlený, arogantní a vždy si odzpíval to své. ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Prozatím hodnotím za dvě. Jako zábavná show je to docela klenot. Kde jinde najdete tolik ušoplesků, kteří se jdou dobrovolně ztrapnit a zároveň tolik kočen, které vám tam řeknou celé své jméno, tudíž jim pak můžete spamovat na Facebooku v poště? :o)) ()

Andre3000 odpad!

všechny recenze uživatele

Existuje ještě něco více komerčního??? těžko. Z několikrát ždímaných hadrů udělejte jeden a pak ho podojte znovu. Jestli je mi něco úplně ale ouplně jedno tak jak je na tom těch pár chudáků co sem tam přihlásili. ()

Matrinx 

všechny recenze uživatele

Jsem úplně mimo okruhu, které se SuperStar snaží oslovit. Mám hudební vkus(metal, punk, žádný sladoučký komerční popíček), kterým by většině těch slavných finalistů nejspíš slezli vlasy z hlav. Ale líbí se mi to "Československá" - podle mě jsme se nikdy neměli rozdělovat, a je jedině dobře, když jsme se aspoň takhle na chvilku zas spojily. Musím tomu dát dvě hvězdičky. Kdybych dal méně, bylo by to nefér vůči produktům České televize, typu Hvězdy tančí a zpívají, které jsou aspoň pro mě větší zlo. Navíc Leoš Mareš je nejspíš v současnosti český nejlepší moderátor, a na té Superstar to jde znát... ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Za zábavný první díl, kdy se člověk baví nad lidma, co si myslí, že umí zpívat. A za Martu Jandovou. O další díly nezájem, ty už jsou odpad. ()

fars 

všechny recenze uživatele

Za to silene natahovani a neustale okapovani toho sameho bych mel dat odpad hned z fleku, protoze to je proste fakt uz moc. Ale na druhou stranu u castingovych dilu jsem se slusne bavil, a moderatorska dvojice je taky vcelku fajn, tak tomu s odrenyma usima priznam ty 2 hvezdicky. Ale jinak nejde o nic jineho, nez naprosto zbytecneho, nekolikrat videneho zabijaka casu. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

1 hvězda za Martina Chodúra. Ten jediný to v sobě opravdu má. Jinak hrůza. Co se týče poroty a moderátorů, raději nic neříkám. 1 hvězda. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

.. je to ale úlet :)) Televize se napakujou, diváci se posmějou a "zpěváci" se můžou předvést. Já se bavím a nemám k tomu výhrady. Posměju se tady více než u nějakých Skopičin, Neváhej a toč apod.. Porota dobře stírací včele s Haberou. Možná za Hejmu mohli dát někoho jiného... ...Pozdrav své kamarády do kamery... a vyjmenuj nám je ještě jednou.. :D ()

stOKYi 

všechny recenze uživatele

Ja sa na tú Rolincovú nemôžem pozerať.. ten jej umelý ksicht plus k tomu aj jej veľmi, veľmi hrozná slovenčina. O Marešovi ani nehovorím. Aj keď pravda je že som sa občas zabavil, niekedy nemorálne správanie a ponižovanie zo strany porotcov sa mi zdá byť prehnané, ale čo sa môžeme diviť, som si viac menej istý, že im to káže zmluva za ktorú dostanú tučný honorár.. a keď sa jedná o honorár, ľudia kazia svoje už tak prehnité charaktery. A možno by som bol taký aj ja :) A čo som sa dozvedel, veľa vecí sa pre istotu do televízneho vysielania ani nedostane. ()

Reklama

Reklama