Reklama

Reklama

Oficer

(seriál)
Polsko, 2004, 12 h 3 min (Minutáž: 53–58 min)

Režie:

Maciej Dejczer

Scénář:

Wojciech Tomczyk

Hrají:

Borys Szyc, Magdalena Różczka, Paweł Małaszyński, Andrzej Chyra, Krzysztof Globisz, Robert Więckiewicz, Karolina Gruszka, Maria Ciunelis, Jacek Braciak (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Polský kriminální/dramatický televizní seriál zobrazující varšavské policisty z Ústředního úřadu pro vyšetřování, kteří se dostali na stopu padělaných eurobankovek, do kterých jsou zapojeni místní gangsteři a francouzský zločinecký syndikát. (mokelembembe)

Recenze (3)

moorks 

všechny recenze uživatele

Tento seriál nás zavádí do současného Polska. Speciální policejní jednotka jde po stopách nebezpečné bandy, která za sebou zanechává spoušt a nezastaví se před ničím. Vraždou syna mocného mafiána si proti sobě poštve i mafii. Policie je dlouho bezradná až se konečně dostane na stopu hlavy té bandy. A do její blízkosti infiltruje agenta... Tento seriál mě velmi zaujal a vyrovnává se akčním seriálům americké produkce. Nechybí napětí, akce, milostné scény vše směřuje k strhujícímu závěru, ketrý stojí za to. Akční seriál,který má vše,co k tomuto žánru patří. Na seriál pak navazovaly další dvě série a to "Oficerowie" a "Trzeci oficer". ()

maciii 

všechny recenze uživatele

Polský seriál, který všechny nápady vyčerpal v první sérii, druhou se ještě nějak proplácal (Oficerowie) a tou třetí se zakomplikoval tak, až se sám pohřbil (Trzeci oficer). Přesto je je první série dobře napsaná, postavy jsou zajímavé a mnohovrstevnaté, nechybí lehké humorné odlehčení (skvělý Borys Szyc v roli komisaře Tomasze Kruszynskeho) a vůbec to mělo obrovský potenciál. Nebýt dalších dvou sérií, dám plný počet. ()

Reklama

natalanka 

všechny recenze uživatele

První serie grandiózní a Tom Kruszynski je opravdu úžasný tahoun filmu. Taky Vám přišlo,že nehraje ale postě policajtem je? :-) a Perla ten byl dost dobrý :-)) No druhá série... to byl děs se Szymczyszyn. Co ta tam dělala jako psycholog, gdyž mi sama přišla jako psycho? No a třetí ... no.... děj je přitažený za vlasy ale herecky mi tam ecelují představitelé Toma Kruszynského a Marka Snajdera. Tak ti nemli chybičku. Je to hodně koukatelný seriál. Jen v druhé sérii se mi nelíbila kamera. Byla kousavá, příliš roztěkaná. :-)) ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama