Reklama

Reklama

Noc žraloka 3D

  • USA Shark Night 3D (více)
Trailer

Partička vysokoškoláků původně vyrazila na malebný ostrůvek uprostřed obrovského jezera se slanou vodou, aby si plnými doušky užila slunečný víkend. Znáte to – trocha vodních sportů a nezávadného flirtování, po nocích spousta alkoholu a sexu. Idylický plán se začne hroutit hned v zárodku, když po nevinné jízdě na wakeboardingovém prkně a následné nehodě vyklopýtá z jezera jeden z chlapců o ruku chudší. Ani on sám není schopen říct, co se přesně stalo, všeobecně přijímanou teorií je pak ta, že mu ji nešťastně ufiklo právě prkno, na kterém jel. Zábava samozřejmě okamžitě končí, parta nakládá zraněného spolužáka do člunu a vyrážejí vstříc pevnině a nemocnici. Pod hladinou jezera se však skrývá nepředstavitelná hrůza, monstrózní masožraví žraloci, kteří ucítili krev a dostali hlad na mladé masíčko. Začíná nerovný souboj na život a na smrt, během něhož se ti, kteří zatím přežili, snaží ze všech sil dostat na pevninu. Bohužel pro ně ti žraloci nepředstavují jediné nebezpečí, které na ně číhá… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (11)

Trailer

Recenze (256)

akisha 

všechny recenze uživatele

Nechci působit dojmem, že se schválně koukám na braky, abych je pak mohla kritizovat. Někdy má prostě člověk chuť na nějaký brutální béčko a je mu jedno, že to bude zábava pokleslé kvality. Jenže Noc žraloka je naprosto nekrvavej, nudnej a rozvleklej odvar, kde žraloci hrajou až tak třetí housle a po většinu času se jen kouká na teenagerovský radovánky, což ve filmech podobnýho typu slouží jako krátkej úvod k masakru a tady to vyplňuje první část filmu. Navíc kdykoliv se zrovna likviduje nějaká další otravná postava, tak po chvíli zmatenýho rejdování po hladině prostě jen zmizí pod vodou. No fakt nářez. Nevím, jestli ten nápad se vznikem žraloků mám ocenit nebo ne, radši se zdržím hlasování. Zajímalo by mě, jestli je Megalodon zábavnější, protože tohle teda byla absolutní slabota. ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

Slabší než Piraňa 3D, ale stále ucházející. Noc žraloka je klasická letní zvířecí vyvražďovačka, která neurazí. Tedy pokud máte rádi laciná béčka se vším, co k nim patří. Včetně špatných triků, které jen umocňují ten příjemný béčkový pocit, a občasných logických lapsů. Na druhou stranu má Noc žraloka rychlý rozjezd (příjezd do domu, není tu signál, show může začít), sympatické a slušně zahrané postavy, úlisné záporáky a vyjadřovací prostředky jak z nějakého pořadu MTV, což se sem přesně hodí. Škoda jen, že se celý film nenese v duchu závěru, kdy tvůrci konečně ukazují, že to nemyslí zas tak vážně a začnou si ze snímku utahovat (fakování pod vodou atd.), kdyby byl takto s nadhledem natočen celý film, bylo by to mnohem lepší. Přesto pokud na film nejdete jen proto, aby jste poté mohli rozebírat všechny jeho chyby v šachovém kroužku, ale místo toho se chcete jen pobavit u tupého a laciného béčka, tak se vám to s největší pravděpodobností podaří, tedy pokud vedle vás nebudou sedět dva mudrcové, kteří se po každé scéně musí podělit s celým sálem o svoji ultravtipnou poznámku. P.S. vyplatí se vydržet až na závěr titulků. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Úvodné technické homage Spielbergovým JAWS újde a je rovnako vydarené. Ale potom, čo sa po typicky vystavanom teeneagerskom klišé dostaví debilná zápletka ( ktorá musela dať fakt zabrať ), tak to ide všetko dolu vodou. David R. Ellis sa predsa len mohol vybrať radšej tou ešte sofistikovanejšou cestičkou a neponúkať nám silou mocou spakruky originálne poňatie. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Slabota. Piraňa byla extrémně zábavná s dobrými herci, tohle je extrémně pitomé s nesympatickými herci. Tak asi tolik srovnání. Je zajímavé že od dob prvních dvou dílů Čelistí nikdo nenatočil dobrý žraločí horor. Docela ještě ušel Útok z hlubin anebo Reef. Tím to ale hasne. V Noci žraloka plavou žraloci závratnou rychlostí a skáčou 2 metry do výšky. Film natočený pro mimořádně hloupé lidi. PS: Film musel mít i přes škatulku horor přístupnost 12 let, ani jedno odhalené ňadro v teen hororu? Tomu říkám rarita. ()

salalala 

všechny recenze uživatele

Co k tomu napsat? Ultrablbej film, kterej chce být něčím víc, než je. Díky ratingu se nedočkáme ani krvavých scén, ani žádnejch nahotinek. Žraloci jsou viditelně digitální, což taky nepřispívá k dobrému zážitku. Logika tady vůbec neni a postavy se chovaj naprosto debilně, tím pádem je vám celkem fuk, kdo umře. Dialogy raději ponechám bez komentáře, protože to fakt nemá cenu. Režie je nudná, bez nápadu, nezajímavá. Jediný, co se mi líbilo, byly podvodní záběry, který byly poměrně fajn. Jinak 3D totálně zbytečný, příběh přitaženej za vlasy, aspoň, že záporáci maj sem tam dobrý hlášky a svý role si viditelně užívaj. Celkově vzato je to ale dost velká bída, který je lepší se raději vyhnout a pustit původní Čelisti, který jsou mnohem napínavější a děsivější. 30% ()

Galerie (71)

Zajímavosti (11)

  • Šerifův popis Žraloka tygřího (Galeocerdo cuvier), jednoho z nejagresivnějších druhů žraloka vůbec, během scény, v níž potápí svázaného Nicka (Dustin Milligan) do žraločí nádrže, se neshoduje se žraloky umístěnými v nádrži, kterými jsou tzv. Žraloci tygří píseční (Carcharias taurus). Ti se svou průměrnou 3 až 3,5metrovou délkou a tlamou plnou zlověstných zubů vypadají sice zlověstněji, ale nejsou člověku nebezpeční a jsou jedním z nejčastěji chovaných zraloků. (Conspi)
  • V závěru, kdy Nick (Dustin Milligan) vyskočí z vody na loď, aby zachránil Sáru (Sara Paxton), je jeho tělo i vlasy suché. (Conspi)

Reklama

Reklama