Reklama

Reklama

Resident Evil: Odveta

  • Německo Resident Evil: Retribution (více)
Trailer 1

Smrtelný virus společnosti Umbrella Corporation dál pustoší Zemi a mění světovou populaci na legie masa, které jedí Nemrtví. Jediná a poslední naděje lidské rasy v podobě ALICE (Milla Jovovich), se probudí v srdci nejtajnější operace společnosti Umbrella a odkrývá víc o své tajemné minulosti, jak dále pátrá v komplexu. Alice, bez bezpečného útočiště, pokračuje v honbě na ty, kteří jsou odpovědni za šíření epidemie; honbě, která jí dovede z Tokya do New Yorku, Washingtonu a Moskvy a vyvrcholí ohromujícím odhalením, které ji donutí znovu přemýšlet o všem, o čem si dosud myslela, že je pravda. Alice, které pomáhají noví spojenci a staří přátelé, musí bojovat tak dlouho, aby přežila a unikla nepřátelskému světu na pokraji zapomnění. Konec se blíží. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (37)

Trailer 1

Recenze (992)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Zatímco minule se Anderson opájel novou technologickou hračkou zvanou ‚třetí rozměr‘, tady posílá do hajzlu i ji, a pálí divákovi do ksichtu únavný, nevzrušivý a absolutně sterilní sled střílení bez nápadu, napětí a adrenalinu, a namísto toho nechává plnit Alici rodičovské povinnosti a ostatní postavy vše naokolo trapně vysvětlovat, vstávat z mrtvých, nebo být za blbečky jen tak z rozmaru (Leon S. Kennedy!); sorry Paule, vždy jsem tě hájil, jak před hatery na netu, tak i osobně u piva, ale tohle je sračka, kterou jsem si nehorázně protrpěl a poprvé se netěším na další díl. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

3D CINEMA CITY - parádní efekty, skvělí herci, super pokračování a navždy mladá Milla Jovovich (sakra, jak ona to dělá?). Já jsem se v kině bavil a musím pochválit 3D kino Cinema City,které je 100x lepší, než 3D Cinestar, kde jsem viděl Resident Evil: Afterlife a v brýlích 3D byly hnusné barvy - červená byla hnědá apod! ()

Reklama

Lima 

všechny recenze uživatele

Od doby druhých Transformers tady nebyl tak přepálený, tupý a prvoplánovitý útok na vaši signální soustavu. Anderson se úplně vykašlal na něco jako je příběh, logika či vyjadřovací střídmost a od začátku do konce servíruje, beze smyslu a oddechu, jednu sterilní akční sekvenci za druhou, to vše podpořené únavným technopeklem individua zvaným tomandandy a s heslem "čím více tam narveme těch zpomalovaček, tím lépe, vždyť jsou tak cool!". Jestli pro vás předchozí díly byly na vás už tak nějak moc, z tohodle se vám udělá blivno. Moje ostravská babička, nechť je jí země lehká, by to shrnula slovy "To byla zase chujovina!". ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Chápu rozčílené diváky, ale já mezi ně tentokrát nepatřím. Akce je od počátku lepší než v předchozím Afterlife a to díky pár skvělým scénám, které jsme u Residenta Evila ještě neviděli. Příběh i přes převážné negace mi nepřišel nejhorší ba naopak. Retribution nenechá diváka od začátku chladným, ale musí se trošku přemýšlet. Já se přeci jen ze začátku ztrácel a nevěděl, o co jde. Pokud divák přemýšlí, co se děje, je to jedině dobře. U předchozího dílu nešlo o nic jiného než o akci a to nebylo ono. Několik scén bylo stejně skvělých jako v Úsvitu mrtvých. Anderson se nejspíše inspiroval, ale tím lépe, udělal mi radost. Uvidíme několik dalších oblud, které jsou hodně parádní. Zombie působí daleko lépe a párkrát jsem se i dost lekl. Dojem je tedy o dost lepší než v předchozích dvou dílech a závěr je pastva pro oči. Pokud půjde další díl v kolejích tohoto a naváže se, tak se těším jak malý kluk. Jestli se tak nestane, budu rozhořčen a Anderson skončí.. 7/10 = 75% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tak s překvapením musim konstatovat, že pětka je (i když jen o kus) lepší než čtyřka. RE5 je vlastně jedna nonstop akce, která začne nápaditym úvodem ve "zpětnym chodu", pokračuje ve stylu Snyderova Úsvitu mrtvých, no a postupně samozřejmě zabředá do svých vod. 3D celkem v pohodě, spousta, spousta, ale opravdu spousta efektních zpomalovaček, několik povedených monster, prostřídání snad všech postav z celý série a samozřejmě skoro nahá Milla - a to všechno ve zběsilym tempu, kde se munice vystřílí víc, než v libovolnym Rambovi. A ten soundtrack mně připomínal Trona: Legacy. ()

Galerie (176)

Zajímavosti (26)

  • Po celý film používá Alice (Milla Jovovich) zbraň TDI Vector bez jediného nabití. (dc125)
  • Na začátku filmu se objeví záběry z předešlých dílů. (Duoscop)
  • Natáčanie začalo 10. októbra a skončilo 23. decembra 2011 (trvalo 55 dní). (Greenpeacak)

Související novinky

Zkáza Pompejí bude sexy

Zkáza Pompejí bude sexy

27.02.2013

Ať už jste jakéhokoli pohlaví. Epos Pompeii totiž našel hlavní představitele v Kitu Haringtonovi (Jon Sníh ze Hry o trůny) a Emily Browning (kočka ze Sucker Punch). Kit si zahraje otroka bohatého… (více)

Reklama

Reklama