Reklama

Reklama

Partička

(pořad)
Česko, 2011, 82x35 min

Režie:

Dano Dangl

Scénář:

Dano Dangl

Účinkují:

Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Ondřej Sokol, Dano Dangl, Tatiana Dyková, Petr Vacek, Lucie Bílá, Vojtěch Dyk, Jan Maxián, Jakub Prachař (více)
(další profese)

VOD (1)

Zábava tak hustá, že by se dala krájet! Pánové G & S se poprvé na Primě představí v improvizační show, ve které se ovšem sami budou stávat „oběťmi“ svých kolegů. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost vidět, jak si konečně dělá někdo srandu ze „Suchoše a Geni“. A jak takové trápení bavičů vypadá? (TV Prima)

Recenze (856)

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně nudný pořad, který pro mě byl neskutečným utrpením už jen tím, že jsem ho dokoukal do konce. Nevím jestli stárnu, ale tento typ humoru mi vůbec nic neříká. Jediným záchranným aspektem může být pravidelné střídání oněch šašků na pódiu, protože ta nynější čtyřka je přímo katastrofální a to jsem Suchošův dlouholetý fanda. Stará dobrá Ruská ruleta je proto stále lepší i mou doporučenou volbou, než tahle ubohost, která z našich obrazovek očekávaně brzy odejde stejně rychle jako na ně přišla. Maximálně proto dám jednu hvězdu za už zmíněného Michala Suchánka a to ještě se zamhouřeným okem. ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Aspoň jeden pořad v té šílené záplavě (budu slušný) hovadin má kvalitní úroveň. Co na tom, že se Češi inspirovali od kolegů ze Slovenska a nechali Dangla přivést tuto show i k nám. Když to má význam, tak proč ne. Myslím, že my máme i lepší herce a proto se mi česká verze líbí o dost více. Suchoš a Geňa předvádí svůj standart, který nikoho nepřekvapí. Koho už jejich humor nebaví, ať se nedívá, já je pořád můžu. Kdo ale všechny válcuje, je Ondra Sokol, to je kádr toho největšího kalibru. Ze všeho se s přehledem dostane, s každou scénou si poradí, borec. Né všechno vyjde na sto procent, takovej dabing je vždy hroznej, ale jinak RESPEKT a seznamka vždy boží. Postupně se hodně rozjel i Igor a Geňa víc a víc ukazuje, jak je tupej a má hrozně dlouhý vedení. :)) ()

Reklama

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Chtělo by to více improvizačních show ať je s čím porovnávat. Určitě musím pochválit vtipnost a originalitu úkolů (třeba hry Žánry nebo Abeceda jsou velmi zdařilé) a i partička se snaží a nesklouzává k vyloženým trapnostem. Škoda jen, že bylo natočeno tak málo epizod. 60% EDIT: Tak po dalších epizodách, které TV Prima odvysílala a pořád ještě vysílá zvedám hodnocení na 4*, taky se přiřazuji k obdivovatelům Ondřeje Sokola, tomu to jde. Mimochodem, když jsem se zmiňoval o Abecedě a Žánrech, netušil jsem, že přijdou hry typu Seznamka, Party a Blázni - ty jsou teprve povedené. 70% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Kdybyste mohl být odmocninou jakéhokoliv čísla, jaké číslo by to bylo?" Zadejte mi jakékoli téma, dejte mi dvě sekundy na přípravu a já vám předvedu skok přes vyděšeného koně nadél. Na víc nemám a tak musím ocenit tuto čtveřici za jejich schopnosti. Nejsou to sice žádní mistři světa v improvizaci, ale občas trefí do černého a já přežiju i jejich občasné trefy do hnědého. Já zkrátka Partičku nevyhledávám, ale když už na ni přepnu, tak ji zásadně nevypínám. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Igor Chmela je Bůh! Je fakt, že je ten pořad kvalitativně a zábavně dost hodně rozkolísaný (např. veškeré hudební scény a hry přeskakuji), něco je křeč a nuda, něco mi naopak trhá rodidla i s bránicí. Co mě ale na pořadu sere nejvíce je Čurko, to je prostě největší trapák, jakého jsem na TV obrazovce dosud viděl. Škoda, že kluci mezi sebe natrvalo nepřibrali Táňu Vilhelmovou, protože ta, když jim zaskakuje nebo je jako host, je skoro všechny strká do kapsy. 3,5* ()

Galerie (29)

Zajímavosti (42)

  • Při hře na téma blázni Richard Genzer vůbec neuhádl zadání "Když všichni sedí - dělá psa". Tato hra nebyla odvysílaná, protože se hrála na letním festivalu, kde Genzer hádal 3 hodiny, načež byla hra ukončena. (DexMASTER094)
  • Marián Čurko má v obou Partičkách, české i slovenské, na starost hudbu i zvukové efekty. Je také znám svými různými převleky, kdy používá na každé představení jiný oblek. Jeho výtvorem je i úvodní znělka. (konvax)
  • Několikrát byl do Partičky zván i Josef Carda, ale z důvodu pracovních povinností musel Josef vždy odmítnout. (VSVB)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama