Reklama

Reklama

Tajemství kruhu

(seriál)
  • USA The Secret Circle (více)
USA / Kanada, (2011–2012), 15 h 21 min (Minutáž: 41–42 min)

Tvůrci:

Andrew Miller

Předloha:

Lisa Jane Smith (kniha)

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Britt Robertson, Thomas Dekker, Phoebe Tonkin, Shelley Hennig, Jessica Parker Kennedy, Gale Harold, Natasha Henstridge, Chris Zylka, Ashley Crow (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Příběh o mladé čarodějce, která se přistěhuje do nového města, kde jak zjišťuje, není čarodějkou pouze ona. Navíc jak se zdá, je součástí tajemného klanu a hlavní postavou ve staletí trvající bitvě dobra se zlem. Na motivy knižní série od L.J.Smith, která napsala také Upíří deníky. A stejně jako u Upířích deníků, za převedením na televizní obrazovky stojí Kevin Williamson. (lost815)

(více)

Recenze uživatele jasanka k tomuto seriálu (1)

Tajemství kruhu (2011) 

Zatím příjemné překvapení. Některé scény jsou na mě trochu moc mimo realitu (létající žena posedlá démonem apod.), ale má to spád, napětí, fajn propletené vztahy a postavy, občas docela "strašidelné". Nechápu, proč tu v komentářích někteří kritizují, že má teenage seriál teenage prvky, haha. A vyumělkované mi to taky nepřijde, na tohle tu jsou jiné seriály (např. Pretty Little Liars). Uvidíme, jak se to vyvine dál. Aktualizace po 11. epizodě - po pauze mi seriál začíná připomínat mix Pretty LIttle Liars a Upířích deníků - seriály, které nemusím. Škoda, začátek to mělo slibný, ale bohužel končím. ()

Reklama

Reklama