Reklama

Reklama

Po prvním masakru v roce 1974 se podezření obyvatel městečka obrátilo proti rodině Sawyerových. Rozvášněný dav dům Sawyerových obklíčil, vypálil a celou rodinu do posledního člena vyvraždil. Když se o několik desítek let později dívka jménem Heather dozví, že po své babičce zdědila nemovitost v Texasu, rozhodne se společně s několika kamarády vyrazit na výlet a svůj nově nabytý majetek si prohlédnout. Po příjezdu zjišťuje, že zdědila velkolepé sídlo. Hrůza, která se ukrývá ve sklepení, na své objevení ale teprve čeká. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (391)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

No jo, další moderní horor. Tentokrát na velmi vděčné téma. Nicméně šli tvůrci po nevyšlapané cestičce a já jsem za to rád. Vymysleli si zcela nový příběh. Je ovšem převeliká škoda, že prakticky od samého začátku přesně víte, jakým směrem se bude děj ubírat a jak nakonec všechno skončí. Poté už se těšíte pouze na samotné vraždičky, které nejsou z nejdelikátnějších. Přesto film disponuje několika pěknými momenty. Jestli vás zajímá, zda se i v tomto filmu všichni chovají jako retardovaní kkti, nebo se tak chová pouze hlavní hrdina, který na to má právo, neboť má na retardaci papíry, tak vás musím zklamat, ale i tady se skutečně všichni chovají jako naprostí dementi. I tady člověk zahlédne několik nesmyslných řešení daných situací, které se rozhodně nedají připsat pouze strachu ze smrti. Milovníkům hororů nemám strach film doporučit. Těm se bude jistě líbit. Ostatní však touto cestou musím varovat. Kromě domácích kutilů, kteří se zde dovědí, co všechno lze motorovou pilou řezat a jak je to snadné, si mnoho diváků nové poznatky, ba ani kdovíjaký divácký zážitek neodnese. 3* ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Chápem tú fascináciu Texaským masakrom motorovou pílou, veď už ten názov je neskutočný, faktom ale ostáva, že zo siedmych pokračovaní/remakov len jeden diel bol pozerateľný (trojka) a iba jeden komerčne úspešný (remake). Tá snaha dookola nakrúcať výluhy toho istého racionálne nedáva zmysel a iba zvýrazňuje chorú obsesiu Hollywoodu franchisami. Čo dodať k tomuto dielu? Ani veľmi nevidieť, že to malo byť priame pokračovanie jednotky a vracia sa tu aj pôvodný predstaviteľ Leatherfacea, lebo scenár je taká rutina, že z toho až bolí hlava. V podstate na nerozoznanie od ľubovoľného direct-to-dvd hororu za pár stovák tisíc dolárov. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Proč né, že jo. Chci se bavit, chci vidět pořádný kozy, chci vidět pořádnej MASAKR. To, že je to občas nelogický, to už bohužel k většině hororům (krvákum) patří a to, že je to pouze banda ušmudlanejch teen. tak to taky. Je mi v celku jedno, jestli to kazí původní díl nebo celou sérii, pro mě to jsou další pořádný jatka a to mě baví. Závěr mě překvapil a chci další díl ! ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Nejhorší díl Texaského masakru jaký jsme viděl. Dokonce i slaboučký "Počátek" je lepší než tohle a to je co říct. Tolik nelogičností v jednom hororu jsem ještě neviděl. Chápu, horory občas mají chování postav dementní, ale tohle bylo šíleným způsobem přehnané. O závěru nebudu ani mluvit, protože ten nedával žádný smysl a byl strašný. Nebýt pár slušných scén, tak bych šel níže a nebál bych se dát odpad .. 2/10 = 20% ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Zatímco Hooperova klasika mě odrovnala psychicky i fyzicky do nejhrubšího zrna díky exploataci, perfektním načasováním a myšlenkám, další díly tu nechutnost, krutost, až příliš okatě zobrazují (efekty slabé). Scénáře na jednom papíře neměli vůbec vzniknout. Vlastně nenávidím každého tvůrce (kromě Nispela za solidní druhý díl), který velkolepě ničí naprostou kultovku (a unikát ve svém žánru) prvního dílu. A Tania Raymonde ty kozičky prostě neukáže. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (30)

Reklama

Reklama