Reklama

Reklama

Po prvním masakru v roce 1974 se podezření obyvatel městečka obrátilo proti rodině Sawyerových. Rozvášněný dav dům Sawyerových obklíčil, vypálil a celou rodinu do posledního člena vyvraždil. Když se o několik desítek let později dívka jménem Heather dozví, že po své babičce zdědila nemovitost v Texasu, rozhodne se společně s několika kamarády vyrazit na výlet a svůj nově nabytý majetek si prohlédnout. Po příjezdu zjišťuje, že zdědila velkolepé sídlo. Hrůza, která se ukrývá ve sklepení, na své objevení ale teprve čeká. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (391)

lamps 

všechny recenze uživatele

Jedna fajn naháněčka, moc fajn kozy Alexandry Daddario a neúnosná hromada scénáristického odpadu a retardace. Má to spád a chvílemi i atmosféru, ale ve srovnání s geniálním originálem se to nechytá ani jako záměrně přiblblý fanmade product pro dnešní mládež (jo, kéž by záměrně). Chci depresivní a minimalistické pokračování, které vtáhne kladné postavy do nepolevujícího víru odporné atmosféry morální i fyzické dekadence, ne tenhle umírněný blábol... 30% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Jsem zvědavej na reakci haterů Nispelova remaku a jeho prequelu. Protože tam, kde oba filmy jakžtakž bodovaly (špinavý vizuál, brutalita na vysoké úrovni), zůstala jen typická naleštěnost a uhlazenost moderního hororu. To jest spousta až líbivě barevných záběrů, hezký, mladý tvářičky (bez bradavek samozřejmě) a jejich nulový pud sebepřežití, kdy teenageři se v klíčových momentech rozhodnou vždycky pro tu nejhorší variantu "útěku". A jelikož je tahle základní a nutná potřeba každého slasheru do puntíku splněna, strejda Leatherface má zase plný ruce práce... A přesto je to bída! První třetina je skoro utrpení (v celé sérii už ani nepamatuju takhle nudný rozjezd), ta závěrečná je zas pořádnou fackou pro skalní fandy pana Koženého. Dobrý je tak pouze prostředek filmu, kde kultovní zabiják dává vzpomenout na svá nejlepší léta skrz nářadí typu kladiva, háku, sekery a samozřejmě neustále kvičící motorovky. Jinak gore slabší, navíc místy hříšně digitální. A o absenci atmosféry se snad nemusim zmiňovat, ta byla jasná už z traileru. Ještě by mě zajímalo, v kterym roce se to vůbec odehrávalo? Nebo radši nic, kašlu na to! (40%) ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Nejhorší díl Texaského masakru jaký jsme viděl. Dokonce i slaboučký "Počátek" je lepší než tohle a to je co říct. Tolik nelogičností v jednom hororu jsem ještě neviděl. Chápu, horory občas mají chování postav dementní, ale tohle bylo šíleným způsobem přehnané. O závěru nebudu ani mluvit, protože ten nedával žádný smysl a byl strašný. Nebýt pár slušných scén, tak bych šel níže a nebál bych se dát odpad .. 2/10 = 20% ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Čas letí, v kůži maskovanej retardovanej zavalitej a s částmi lidských těl výjimečně umělecky nadanej Leatherface zůstavá. Aby ne, je jednou z největších hororových ikon a sedmdesátá léta přežije už navěky. Tak tohle je fajn špinavá buranská brutalitka, jejíž zajímavou, ovšem poměrně přehnanou zápletku spousta lidí nerozdýchá, i já už se v závěru musel smát... Jo a kozy hlavní hrdinky nám teda mohli ukázat :/ ()

AppleCore odpad!

všechny recenze uživatele

Spoiler: Fuck logic! Naberu týpka, kterýho vůbec neznám. Přijedu domu a nechám ho tam samotnýho. Po příjezdu z nákupu na počest toho, že celej barák vykrad uspořádám párty. Když večírek skončí, dívám se jak moji celoživotní přátelé brutálně umírají. Při útěku lezu do schodů po čtyřech, protože doufám, že tak budu rychlejší. Při útěku ve venkovním prostoru pak ze schodů rovnou válím sudy. Při přeskoku asi dvacet centimetrů vysokýho plotu zakopnu, jelikož jsem v tom nikdy nebyl zrovna zdatnej. Když mi pak pan šerif zcela nechtěně zanechá bednu s důkazy před nosem, zjistím šokující objev, že jsem příbuznej toho magora. Proto ho pak, když mu hrozí jistá smrt, zachráním, protože je mi jedno, že moji přátelé brutálně zemřeli jeho rukou, je to přece můj bratranec. A vůbec mi neni divný, že ho šerif nechce zatknout. Kurva! A to 3D je v názvu proč, když tam stejně tři dé efekt je jeden a ještě k tomu pěkně trapnej? Posledních pár otázek na závěr: Proč se tohle vůbec točí? Proč se to bere vážně? Proč tomu někdo dá pět hvězd? Proč to neni jako komedie myšlený? Bývá v zavřených rakvích uprostřed noci světlo? ()

Galerie (66)

Zajímavosti (30)

  • Alexandra Daddario v interview povedala, že nechcela povedať vetu „Do your thing, cuz!“ (v dabingu: "Dělej, co umíš, bratránku!"), pretože sa jej to zdalo príliš hlúpe. Potom jej producent ale povedal, že celý film má byť hlúpy, takže to nakoniec povedala. (Arsenal83)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 49. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama