Reklama

Reklama

Po prvním masakru v roce 1974 se podezření obyvatel městečka obrátilo proti rodině Sawyerových. Rozvášněný dav dům Sawyerových obklíčil, vypálil a celou rodinu do posledního člena vyvraždil. Když se o několik desítek let později dívka jménem Heather dozví, že po své babičce zdědila nemovitost v Texasu, rozhodne se společně s několika kamarády vyrazit na výlet a svůj nově nabytý majetek si prohlédnout. Po příjezdu zjišťuje, že zdědila velkolepé sídlo. Hrůza, která se ukrývá ve sklepení, na své objevení ale teprve čeká. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (391)

Spooner odpad!

všechny recenze uživatele

Ne, tohle je už na mě vážně moc a čirý hororový odpad. S tím, že jsou postavy nesympatické a chovají se jak idioti, už jsem se v současných hororech smířil. Zde ovšem scénář nedává vůbec smysl a některé scény na sebe ani logicky moc nenavazují. A celý závěr, jenž udělá z Leatherface skoro kladnou postavou s morálními zásadami? Tady už nepomůže ani ta motorovka a sexy Alexandra Daddario, která se snaží své přednosti prodat, co to dá (v jedné scéně se ovšem ještě mohla snažit víc). Po režijní stránce je to samozřejmě také žumpa největšího kalibru. Lussenhop o slově atmosféra snad ani nikdy neslyšel a dementnější lekačky jsem snad nikdy neviděl. Celý to má navíc skoro direct-to-dvd look a já pořád nechápu, jak tohle mohl někdo pustit s čistým svědomím do kin. John Luessenhop by se za tohle měl smažit v pekle. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Chtěl bych vidět Sašin psychologický rozbor, protože nic, co v tomhle filmu udělá (a od půlky už tuplem) nedává ani trochu smysl. Nejvtipnější momenty jsou samozřejmě veškerá klišé jako "máme otevřenou bránu, auto nestartuje, ale my z něj přesto nevylezeme" a "honí mě cápek s motorovkou, a tak vylezu na ruský kolo", plus tuna obligátních bezdůvodných pádů. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Nejhorší díl Texaského masakru jaký jsme viděl. Dokonce i slaboučký "Počátek" je lepší než tohle a to je co říct. Tolik nelogičností v jednom hororu jsem ještě neviděl. Chápu, horory občas mají chování postav dementní, ale tohle bylo šíleným způsobem přehnané. O závěru nebudu ani mluvit, protože ten nedával žádný smysl a byl strašný. Nebýt pár slušných scén, tak bych šel níže a nebál bych se dát odpad .. 2/10 = 20% ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Zatímco Hooperova klasika mě odrovnala psychicky i fyzicky do nejhrubšího zrna díky exploataci, perfektním načasováním a myšlenkám, další díly tu nechutnost, krutost, až příliš okatě zobrazují (efekty slabé). Scénáře na jednom papíře neměli vůbec vzniknout. Vlastně nenávidím každého tvůrce (kromě Nispela za solidní druhý díl), který velkolepě ničí naprostou kultovku (a unikát ve svém žánru) prvního dílu. A Tania Raymonde ty kozičky prostě neukáže. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Čas letí, v kůži maskovanej retardovanej zavalitej a s částmi lidských těl výjimečně umělecky nadanej Leatherface zůstavá. Aby ne, je jednou z největších hororových ikon a sedmdesátá léta přežije už navěky. Tak tohle je fajn špinavá buranská brutalitka, jejíž zajímavou, ovšem poměrně přehnanou zápletku spousta lidí nerozdýchá, i já už se v závěru musel smát... Jo a kozy hlavní hrdinky nám teda mohli ukázat :/ ()

Galerie (66)

Zajímavosti (30)

  • Podľa spoluscenáristu Adama Marcusa bol útok na dodávku a sekvencie karnevalu a bitúnku v pôvodnom scenári oveľa krvavejšie a prepracovanejšie, ale potom to prepísali a zmiernili. (Arsenal83)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 49. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama