Reklama

Reklama

Nikdo jí nevěří. Nikdo ji nezastaví. Jill byla před rokem unesena záhadným mužem a následně vržena do hluboké díry plné mrtvol předchozích obětí. Jako jediné se jí podařilo přežít, protože znala pachatelovo tajemství. Rok po tragické události stejně záhadně mizí i její sestra Molly. Jill je přesvědčena, že je únosce zpět. Tudíž sestru čeká stejný osud a do zítra může být mrtvá. Policie jí však stejně jako tenkrát nevěří a Jill nezbývá nic jiného než podniknout pátrání na vlastní pěst. Podaří se jí do dvanácti hodin najít vraha? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (178)

teutates 

všechny recenze uživatele

Neskutečný thriller, Amanda co by Jill má takový zážitek, příhodu, nehodu, kde si dá dýchánek se samozvaným lamačem ženských srdcí. Co svět nechtěl, nikdo ji to nevěří, protože místní boylover za sebou nenechá žádny otisk či vlásek, že mněli to štěstí poznat se. Jill v sobě dusí nadšení a proto dělá všechno proto ať na svého milého nemysli, no spíš klepe nesmysly. Vezme osud do vlastních rukou a odhodlá se hledat svého svérázného kamaráda, kterého jak jinak najde a dohodnou se na dodatečném rande-vu. Amanda vyřeší záhadu, všechno sama a v rámci reguli. Své vyjádřeni pošle na místní okrsek, kde nakonec budou muset uznat, že se tihle dva holoubci už setkali. 1/10 za tak krásný shit. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Celkem povedený thriller. Čekal jsem rozhodně horší, protože film má na kontě 55% a komentáře jsou ve směs záporné. Mělo to dobré prvky thrilleru, stopáž přiměřená, jenom tomu samozř. chyběla větší propracovanost a lepší scénář. Ale i tak si myslím, že se to dalo bez újmy na zdraví dokoukat. Navíc jsem film viděl ve FULL HD rozlišení s dobrým zvukem, takže některé záběry pěkně vynikly. 66% ()

Reklama

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Největším zabijákem toho to filmu je jednoznačně jeho přihlouplý scénář. Byl jsem jim dokonce tak moc znechucen, že jsem původně uvažoval i o nižším ohodnocení než právě vidíte. Pořád jsem doufal nějakého zvratu a říkal si že to přeci nemůže být tak viditelně laciné... Bylo a to včetně závěru. Proto raději nic neočekávejte, nešpekulujte dopředu, protože to absolutně nemá smysl. Všechno pomaloučku jede a končí tou úplně nejednoduší a nudnou variantou bez špetku nápadu. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Normální film o holce co někdo unesl a ona to špatně nese neboť jí nikdo nevěří. Pak zmizí její sestra a ona si myslí že to udělal ten samý co jí. Jenže kdo by jí to věřil bez důkazů a po léčení na psychiatrii. Tak pátrá na vlastní pěst jenže dělá víc škody než užitku. Za zmínku stojí hlavní hrdinka krásná Jill jinak nic převratného co by ve vás po čase zanechalo nějakou vzpomínku. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Takovéto typy thrillerů já můžu. Už od počátku je sice zřejmé, že pravda je na straně Amandy a ne policie, též to, že je to další z řady filmů, kde práce detektivů je jak kdyby ji dělali lidé s Alzheimerem (jenom to pitomé nesledování telefonu, z kterého Amandy v jednom kuse volala bylo do očí), ale celkově vám to dojem z odhalování skutečností nezkazí. Závěrečná projížďka lesem je pak docela napínavá, jen s tím konečným střetnutím to tvůrci trochu odflákli. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (8)

  • Celý film bol natočený v meste Portland v americkom štáte Oregon. (MikaelSVK)
  • Film před svým uvedením do kin neměl novinářskou projekci. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama