Reklama

Reklama

Nikdo jí nevěří. Nikdo ji nezastaví. Jill byla před rokem unesena záhadným mužem a následně vržena do hluboké díry plné mrtvol předchozích obětí. Jako jediné se jí podařilo přežít, protože znala pachatelovo tajemství. Rok po tragické události stejně záhadně mizí i její sestra Molly. Jill je přesvědčena, že je únosce zpět. Tudíž sestru čeká stejný osud a do zítra může být mrtvá. Policie jí však stejně jako tenkrát nevěří a Jill nezbývá nic jiného než podniknout pátrání na vlastní pěst. Podaří se jí do dvanácti hodin najít vraha? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (178)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Mohlo to být zajímavé, atmosférické, napínavé a chytré. Bohužel se tu dá najít od každého tak maximálně, co by se za nehet vešlo a možná, že ani to ne. Po tom všem očekávala alespoň pořádně šokující konec, který by to mu dal alespoň nějaký význam. Ovšem, ani ten se nekoná. Celkem zbytečný film s pár hazkými záběry přírody na začátku filmu. Herci tu v podstatě neměli ani co hrát. Hlavní postava akorát chodí odněkud někam nebo jede autem. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Možno, že sa to na prvý pohľad nezdá, ale jedná sa o veľmi napínavý príbeh. Jedna žena, ktorá ide za svoju pravdou. Ona vie, že má pravdu a preto zvíťazí. Voľba A. Seyfried bola veľmi dobrá, jej účinkovanie bolo dobré. Vyrovnanie účtov zo záporákom je nekompromisné. Osobné hodnotenie: 76% (***) ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $11,682,205Tržby Celosvetovo $19,130,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $795,206 //počet predaných kusov 17,632Tržby za predaj DVD v USA $2,802,226 //počet predaných kusov 111,680║ prekombinovaný thriller, neustále na vážkach, čo je a čo nie je pravda zo šikovnou Amandou Seyfried nadmieru odsýpa a strhne, vďaka v celku dômyselným riešeniam /80%/ ()

R1CH1E 

všechny recenze uživatele

Tady někdo totálně zprznil scénář. Ne, vážně, to scénarista by měl skončit v té jámě a být umlácený zlomenoým žebrem nebo co to kurva bylo. Že to nemůže být tak hrozné? Tak já vám ukážu pár příkladů. Holka, která utíká před tupou policií, která je schopná zjistit komu kdy dotyčná slečna volala, ale není schopná zjistit polohu telefonu, to je jen začátek. Těch děr ve scénáři je tam totiž víc než těch v cedníku. Hlavně mě pobavila část, kdy jel náš vrahoun svojim autem do obchodu pro pásku a ještě se s ním chlubil prodavači, ikdyž si o pár minut dříve půjčil dodávku od někoho jiného, aby náhodou nikdo nepoznal jeho auto. Největší sranda ale byla, jak nikdo nehnul ani prstem, když se pohřešovala jedna holka, ale když druhá holka začne pátrat na vlastní pěst, najednou po ní jde celá policejní stanice. Přitom je to celkem škoda, protože ikdyž Amanda Seyfried držela stejný výraz na xichtě skoro celej film, věřil jsem jí to.. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Někdy prostě máme právo zmizet........... Molly je zmizelá a její sestra Jill s toho šílí. Pomalu se to vleče a divák je jen velmi lehce seznamován s Jillinou minulostí. Jak má divák Jill věřit, když ta neustále lže. Byla tím lhaním úplně protivná a vůbec jsem ji nefandil. K tomu ještě připočtu docela přiblblou monotonní hudbu. CITÁT - Jako by byla paranoidní........... Po čtyřiceti minutách a asi dvacáté lži mě to celkem přestalo bavit. Film jsem dokoukal jen z velkým odporem. Rozuzlení příběhu bylo velmi směšné a strašné. Příběh je tupí a druhá část je ve tmě, co se dá dělat. Je to naprosto o ničem, bez náboje, napětí či humoru. Jill (Amanda Seyfried) a Molly (Emily Wickersham) jsou jen obyčejné hysterky, které bych nejraději sám zabil. Zastřelit je na začátku příběhu, nemusel bych pak trpět. CITÁT - Ta čůza je pořád na živu........... Tenhle film mi velice rychle zmizí z hlavy. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (8)

  • Powers (Daniel Sunjata) hovorí Hoodovi (Wes Bentley), že ak chce baliť ženy, mal by sa stať hasičom. Toto je pravdepodobne odkaz na to, že Sunjata hral niekoľko sezón hasiča v seriáli Zachráň ma (od r. 2004). (Arsenal83)
  • Vůz, ve kterém jezdila Jill (Amanda Seyfried), byl Švédský Saab 900, vyráběný v letech 1979-1984. Vůz, který vlastnila sestra Jill (Emily Wickersham), byl německý Golf V vyráběný v letech 2003-2009. (JARDAHONDA)

Reklama

Reklama