Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kovboj Woody vždycky dobře věděl, co je smyslem jeho života. A tím bylo starat se a chránit jeho dítě, ať už to byl chlapeček Andy nebo holčička Bonnie. Když však Bonnie přinese do svého pokojíku novou hračku, které říká „Vidlík“, otevře se Woodymu a jeho věrným kamarádům docela nový velký svět. (Falcon)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (374)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Úctyhodné navázání na trilogii, s aktuálními tématy, dostatečnou vyspělostí a se stále svěží a nápaditou smrští gagů, přičemž ale tvůrci nezapomínají zase ani na slušnou dávku emocí. Navíc to je celé v nádherném vizuálním kabátku, kterým mě Pixar asi nikdy nepřestane uchvacovat. Na další dobrodružství Woodyho a volnomyšlenkářské pastýřky bych se podíval okamžitě. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Uf! Toy Story i po čtvrtém díle zůstává jedinou smysluplnou pixarovskou sérií. Technická stránka jako vždy bravurní, ale co potěší ještě více, a je to skoro na zamáčknutí slzy, že po delší pauze Pixar vypráví, protože je co vyprávět, srší nápady a nebojí se občas "uhnout" (některé nečekané vtípky, rozřešení některých postav apod.). Pátou hvězdičku nedávám, protože je to až moc rychlé a stopáž bohužel nebyla ke všem postavám spravedlivá. ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Čtvrté setkání s Příběhem hraček, kovbojem Woodym, Buzzem rakeťákem a jejich přáteli. Co se týče technické stránky, animace šla zase o něco kupředu a kouká se na to vskutku nádherně. Když se však zaměřím na dějovou linku, je to už trochu vaření z vody. První dva díly jsou zkrátka nepřekonatelné a ani o chlup slabší třetí to nepřekonalo. Na druhou stranu si Příběh hraček dokázal zachovat celkem vysoký standard a závěr byl opět velice emočně napěchovaný. Netuším, co by si mohli scénáristé vymyslet do dílu pátého, ale celkově je tato série konsistentní a nebránil bych se dalšímu pokračování, pokud si udrží alespoň takto nastavenou laťku. Přesto jsem trochu zklamaný, neb Pixar býval továrnou na přelomová díla a už dlouho s žádným nepřišel. 85% ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Pixar to napodiv v ďalšom (zdanlivo) zbytočnom pokračovaní tentokrát zvládli, že im niet čo vytknúť. Nad Toy Story skrátka niekto tam hore drží ochrannú ruku. Uveril som im, že už ukončené potrebovali ešte dokončiť... a dobré to bolo, sebestačné a poctivé. Zbytočnejšie než trojka a predsa nie úplne zbytočné. Tým ale tento svet naplnili po okraj, dúfam, že sú si toho vedomí. (i keď - kto vie...?) ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Po naprosto dechberoucí trojce jsem nevěděl, co si o čtyřce myslet. Jak už bývá u Pixaru zvykem, překvapil a posunul hračky, ty neživé tvory, kteří se paradoxně chovají jako dospělí, o další odvážná rozhodnutí dál. Rozhodně zásah, o pětce ale stále nejsem přesvědčen (přijde?). Minimálně o třídu lepší, než další pixarovské série, tam je výsledkem víceméně stagnace. 90%. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (22)

  • Ve scéně, kdy Woody s Vidlíkem nastoupí do kočárku Gabby, začne hrát v gramofonu píseň "Midnight, the Stars and You", která zazněla i na konci hororu Osvícení (1980). (Novko)
  • Celosvětová premiéra proběhla 11. června 2019 v Los Angeles. (Varan)
  • Rozvozové auto „Pizza planet“ je na lýtku pracovníka karnevalu. (LaserJet)

Související novinky

Keanu Reeves si zahraje v komedii od Jonaha Hilla

Keanu Reeves si zahraje v komedii od Jonaha Hilla

08.03.2024

Tuhle kombinaci by nejspíš čekal málokdo. Keanu Reeves (The Matrix Resurrections), herec téměř univerzálně milovaný napříč všemi cílovými skupinami, však už loni přislíbil svou účast na nadcházejícím… (více)

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Nová pixarovka vyhořela

Nová pixarovka vyhořela

20.06.2022

Studio Disney má na kontě po delší době mírné zaváhání. Nová pixarovka Rakeťák s cenovkou 200 milionů dolarů totiž sice sbírá pozitivní ohlasy kritiků i diváků, do kin se ale tentokrát rodiny s dětmi… (více)

Zemřela herečka Betty White

Zemřela herečka Betty White

01.01.2022

Zbožňovaná herečka a komediální ikona Betty White zemřela ve věku 99 let pár hodin před koncem roku 2021. Do stých narozenin jí přitom zbývalo už jen pár týdnů. Herečka byla poslední přeživší členkou… (více)

Reklama

Reklama