Reklama

Reklama

Arrow - Série 6

(série)
Trailer
USA, (2017–2018), 16 h 6 min (Minutáž: 42 min)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Stephen Amell, David Ramsey, Emily Bett Rickards, Echo Kellum, Rick Gonzalez, Katie Cassidy, Juliana Harkavy, Paul Blackthorne, Willa Holland, Manu Bennett (více)
(další profese)

Epizody(23)

Obsahy(1)

V 6. řadě se bude Oliver snažit plnit otcovskou roli – a společně s týmem Green Arrow chránit Star City před starými i novými nepřáteli. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

david141474 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trvalo to přibližně měsíc, ale už jsem dorazil ke konci a teď už mi zbývají poslední dvě série. Jo ani tahle série neztratila na kvalitě a já si troufám říct, že je jedna z nejlepších. Už na začátku mě to dokázalo neskutečně vtáhnout a zdejší hádka týmu byla naprosto perfektně natočená, ta atmosféra by se dala krájet. Všechno se to vlastně odehrálo po svatbě. A celej rozpad byl také perfektně zahrán a natočen. Záporáci se dali, jak Cayden James tak Díaz, ale už to nemělo takovou atmosféru, jako když město pustošili Prometheus s Deathstrokem. Tato série se nese v navrátivším duchu, pár postav se zde vrátí a díly s nimi jsou k nezaplacení. Tady je taky nutné říct, že někdy budete Olivera nenávidět a někdy mu budete fandit, takhle jsem to celou sérií pociťoval já. Finále série je slabší ale pořád dosti kvalitní. Bohužel zde zemře jedna z hlavních postav, takže ani o smutné scény tady není nouze. Když jsem se díval na první díl tak mě hned trklo, že tohle nebude jako předchozí série, protože co se týče kamery, akce a kulis tak si dost polepšili. Také jsme přišli o flashbacky. A ani to CGI už nevypadalo tak příšerně. Tato série také obsahuje nejsilnější crossover, protože tam také někdo zemře. Vždycky když ten crossover vidím mám slzu na krajíčku. Jak jsem říkal, je to jedna z nejlepších sérií, takže mohu jen doporučit! 10/10 Konečně jsme se dozvěděli kdo je Vigilante! ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Už jsem to chtěl u 4. a 5. série zabalit. Jenže pak vždycky svitne naděje, že se může objevit Deathstroke a očekávání vzlétnou nahoru. Člověk může namítnout, že si z šestky můžu pustit dva díly a mít klidné spaní a já si úplně asi nedokážu obhájit, proč na Arrowa stále koukám. Je to pořád takové to lehce odsýpající béčko, které se naštěstí poučilo z dva roky starého failu, občas se tu najdou hezky vypadající akční sekvence a ačkoliv nesmyslů je tu stále habaděj, naštěstí těch dementně výplňkových dílů o ničem už loni ubylo a pořád se je na co koukat. A nechybí samozřejmě povinný cliffhanger, který sice není existenční pro celý seriál, ovšem očekávám na začátku sedmičky nějakou deus ex machina a vesele se pojede dál. Snad se příští rok najde zas někdo lepší než byl letošní zaměnitelný Diaz. Moment, on vlastně zasáhne i příště..😞 ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Arrow už jen vaří z vody a není důvod, aby pokračoval. Celé je to průměr, pár dobrých epizod, hlavně ke konci (nejvíc mě asi bavil díl, kde Diaz a Black Siren celou dobu řešili Diazovy businessy a origin a Arrow tam v podstatě vůbec nebyl). Formát 23 epizod je prostě šíleně dlouhý a scénáristicky to nemá CW šanci utáhnout, tak to vyplňuje telenovelou. Kdyby spojili Flashe a Arrowa do jednoho seriálu, vyhodili většinu otravných vedlejších postav a unesli Felicity a Iris (a celou sérii je drželi někde svázaný s roubíkama, aby nemohli z pus vypouštět ty svoje "moudra"), tak by se na to celkem dalo dívat :-) ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na začátek bych chtěl říct největší mínus série a to je nový tým, který byl nesnesitelný už v páté řadě. MINISPOILER Tady se jim nakonec Oliver omlouvá, přitom byl celou dobu v právu a měli by se k němu plazit po kolenou, aby je vzal zpět. KONEC MINISPOILERU. Každopádně po podprůměrné 5. sérii se konečně scénáristé chytli a nedrží se zajetých dějových oblouků. Je tu mnoho zvratů, které zcela změní pohled na věc nebo příběh jako takový a to je právě to, co mě na Arrowerse baví - nedrží se šablonovitých osnov, takže se série odehrává různorodě. Po páté sezóně jsem chtěl nad Kapucí zlomit hůl, ale jsem rád, že jsem tak neučinil. Ps. Na začátku série to vypadalo na výborný tým nepřátel, bohužel se nám to v půlce tak nějak zvrtne. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už Arrowa fakt sleduju ze setrvačnosti kvůli postavám, které mi za ta léta přirostly k srdci a jejichž další osudy mě zajímají… protože telenovela. Tentokrát snad ještě otravnější než kdykoliv předtím, jelikož téma celé sezóny představovaly vztahy mezi otci a dětmi, do toho problémy s důvěrou v týmu, jeho rozštěpení a rozpad, až skoro nezbyl prostor na padouchy: Cayden James byl marný a Ricardo Diaz získal jakýsi background teprve v jednom dílu na konci, nicméně stále nevyrostl nad egoistického gangstera s polovinou města na výplatní pásce. Občas (často) opravdu hloupé zápletky a situace, resp. rozhodnutí a řešení, u S6 znovu zmiňovat nemusím, ne? ()

Galerie (320)

Zajímavosti (5)

  • Když se Cayden James (Michael Emerson) ukáže na radnici, představí se jako Ben Gale. Toto jméno je odkaz na Emersonovu postavu v seriálu Ztraceni (od r. 2004), kde ve 2. sérii používal krycí jméno Henry Gale. (NiWi)
  • Název epizody odkazuje ke komiksovému debutu postavy Green Arrowa, který se odehrál v „More Fun Comics č. 73“ v roce 1941. (NiWi)

Reklama

Reklama