Reklama

Reklama

Mladí a hladoví

(seriál)
  • USA Young & Hungry (více)
USA, (2014–2018), 25 h 14 min (Minutáž: 21–23 min)

Tvůrci:

David Holden

Kamera:

Mikel Neiers

Hrají:

Emily Osment, Jonathan Sadowski, Aimee Carrero, Kym Whitley, Rex Lee, Bryan Safi, Jayson Blair, Ashley Tisdale, Hina X. Khan, Jessica Lowndes, Annie Potts (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(71)

Obsahy(1)

Mladá, velmi talentovaná kuchařka a zároveň smolařka Gabi (Emily Osment) se stane osobní kuchařkou velice vlivného a bohatého IT podnikatele Joshe (Jonathan Sadowski), se kterým naváže velmi zvláštní a silný vztah. U Joshe také pracují svérázná Yolanda (Kym Whitley) a homosexuální Asiat Elliot (Rex Lee), který nedokáže držet jazyk za zuby. Překoná přátelství Gabi a Joshe všechny nástrahy, které jim osud přichystá? (L.petr)

(více)

Recenze (53)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Nepotřebuju mít Šestý smysl, abych předem odhadl, jak bude zřejmě vypadat projekt, který tvůrci s tragickým Davidem Holdenem na čele postaví na Disneyho rádoby hvězdičce a mladší sestře Haleyho Joela Emily.. Seriálová variace Pretty Woman pro náctiletá uhrovitá děvčátka s křečovitým humorem i herectvím.. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Proč jsou tyhle "potrhlé" sitcomy vždycky tak vtipné a zároveň tak originální? Člověk by si řekl, že se všema těma sitcomama co už dávno vznikly, už to ani nepůjde. A stejně se vždycky najde něco, co vás pak nakonec smete ze stolu. Young & Hungry je prostě nářez toho nejzábavnějšího humoru a skvěle sepsaných charakterů, kteří opravdu dokáží být originálně vtipní. Člověk by si také řekl, že nejoblíbenějšími postavami by měli být právě ty hlavní, ale když přijde na mě, u mě to na plné čáře vyhrává Yolanda s Elliotem. A když se k nim přidá i Sofia, je to smrtelná kombinace. Humor v tomto sitcomu je potrhlý, originální a hlavně opravdu vtipný - což u hodně sitcomů dokáže selhat. Také tématika je celkem založena na originalitě, když se vezme v potaz celkový koncept. Dávám 100%, a budu doufat, že se do budouvna natočí víc sérií. ()

Reklama

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Seriál začína extrémnym stereotypom, pri ktorom už na začiatku viete, čo sa stane. Aj tak sa mi to páčilo, na odreagovanie. Úprimne je mi ľúto, že to skončilo naozaj odpornou romantickou žumpou. Gabi bola len taká malá, milá, nevinná slečna, vykľula sa z toho odporná, sprostá, americká mrcha, bez kúska vtipu. Naozaj vážne netuším, kto by s ňou vydržal, v skutočnosti. Je to deprimujúca, iritujúca nechutná postava. Navyše každé druhé slovo toho skvostu je buď Josh, alebo vodka. Ešte smutnejšie je, že ten najstereotypnejší homosexuál je jediný, koho človek nakoniec ako tak znesie. A verím tomu, že ho v skutočnosti neznesie skoro nik. Ps: Do Mexika je to ďaleko, tak som sa chcela opýtať, či mi požičiaš lietadlo, ale nechcem ťa využívať. Vrrr, (ktoré mu pravdepodobne z nejakého dôvodu jeden s tých klaunov tam zničí). ()

Anask 

všechny recenze uživatele

Na tento seriál jsem narazila náhodou a neměla jsem co dělat, takže jsem zhlédla první dva díly. Od té doby netrpělivě čekám na každý další. Nemohu si pomoci, ale mě se tento sitcom prostě líbí. Má to originální děj, nemá to 150 dílů, které stejně nikdy nezhlédnete a je to vtipné. Možná je to trochu stupidní, ale americký sitcom bez stupidity prostě neexistuje. ()

PatrikP4 

všechny recenze uživatele

Po první sérii... Nevím nepřijde mi to v ničem originální... Běloška,běloch,černoška,asiat a občas spolubydlící jihoameričanka... Dobrá směsice, ale nefunguje... Nejvíce dokáže pobavit "homosexuální asiat"... Nikdo jinej k tomu nepřidá nic navíc a to je málo na to že to má bejt "komedie"... Je pravda že Aimee Carrero je fakt pěkná, ale zase moc tam není což je škoda... ()

Galerie (335)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama