Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den Svatého Valentýna: Pamatuješ si toho chlapce, kterého všichni na den svatého Valentýna ignorovali? Nevadí. On si pamatuje tebe. Byl neoblíbeným šprtem, na kterém si každý frajer ve třídě vybíjel své rozpínavé erupce ega. Teď je z něj úspěšný muž, uvnitř se však nezměnil nenávidí svoje bývalé spolužáky k smrti. Natolik k smrti, že je začne jednoho po druhém likvidovat na svátek svatého Valentýna. Láska a nenávist si ještě nikdy nebyly tak blízko (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

haWranka 

všechny recenze uživatele

Po dlouhý době jsem se chtěla podívat na horor, trochu se zabát... A hele, v televizi jeden dávali! Ale malej problém - v tomhle případě nejde ani tak o horor, nevím jak bych to popsala, spíš jako teenage, hm, drama, no budiž. A taky naprosto průhledný. Hned jsem si říkala, jo, to je on. Pak jsem čekala na konec, kterej vyvrátí mojí teorii, ale on nic. Moje doporučení? Nedívejde se na to, je to zabitá hoďka a půl (s reklamama dvě hodiny). ()

Derek 

všechny recenze uživatele

po dlhšej dobe opäť klasická vyvražďovačka typu halloween. poteší slušná maska vraha, celkom dobre natočené killovanie, avšak na druhej strane scenár je dosť nudný a kopiruje scream takze valentine nie je nesmrtelny psycho magor ktoremu rozkos sposobuje jedine a len kuchanie mladych ludi, ale je to nejaky chlapec s mindrakami z detstva. nebyt tohto tak je to este lepsie! ()

Reklama

megan017 

všechny recenze uživatele

Jsem hororově až moc otrlá a znalá, abych nevěděla hned, kdo je vrah, kdo přežije, na koho to tvůrci chtějí zprvu shodit. Nebo je to spíše tím, že tam narvali jedno hororové klišé za druhým, ale zase to není taková tragédie, až na nudné pasáže mezi bandou těch slepic, které dělají, že mají logické uvažování. Není to nějaký extra horor, ale nekoukatelné to není. ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých lepších hororov. Hodnotenie nechápem - aj keď dobre, priznajme si, že nepatrí medzi najoriginálnejšie, ale to vôbec nevadí, veď hororov sa točí milión ročne. Tento má naviac príjemné herecké obsadenie na čele s krásnou Denise Richards a Katherine Heigl( Grey's anatomy). Vrah je do konca filmu neznámy, hádate, kto by to tak mohol byť a aj tak neuhádnete, lebo vrah je niekto, na koho by ste to nepovedali:). ()

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

To průměrné hodnocení moc nechápu. I když se nejedná o žádný áčkový film, svou atmosféru má. Především mu nelze upřít do dllllooooouuuuuuhhhéééééé čekání na to, až se něco stane. A vy pořád tajíte dech. A ono se nic neděje. A pak to najednou přijde. Tohle jsem aspoň pociťoval já. Námět je sice několikrát obehraný, ale tady se zase schovává za nešťastným dospíváním ve škole a za nešťastnou láskou. I když Vřískot je Vřískot, tohle aspoň mělo nějaký smysl. Hlavně v dnešní době moderní techniky se pachatel může schovat za cokoliv. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • V úvodu filmu jde jedna z hrdinek na večeři s Jasonem, což je odkaz na postavu z filmové série Pátek třináctého. (Ghostface2)

Reklama

Reklama