Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den Svatého Valentýna: Pamatuješ si toho chlapce, kterého všichni na den svatého Valentýna ignorovali? Nevadí. On si pamatuje tebe. Byl neoblíbeným šprtem, na kterém si každý frajer ve třídě vybíjel své rozpínavé erupce ega. Teď je z něj úspěšný muž, uvnitř se však nezměnil nenávidí svoje bývalé spolužáky k smrti. Natolik k smrti, že je začne jednoho po druhém likvidovat na svátek svatého Valentýna. Láska a nenávist si ještě nikdy nebyly tak blízko (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

ladko 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých lepších hororov. Hodnotenie nechápem - aj keď dobre, priznajme si, že nepatrí medzi najoriginálnejšie, ale to vôbec nevadí, veď hororov sa točí milión ročne. Tento má naviac príjemné herecké obsadenie na čele s krásnou Denise Richards a Katherine Heigl( Grey's anatomy). Vrah je do konca filmu neznámy, hádate, kto by to tak mohol byť a aj tak neuhádnete, lebo vrah je niekto, na koho by ste to nepovedali:). ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Velkým bonusem tohoto slasheru je Denise Richards. Bez jejího těla by film nebyl tak zajímavý. Scéna, kdy jde u bazénu do bikin, snese ta nejpřísnější měřítka. Ne už tak film samotný. Pomsta chlapce, kterému se v dětství smáli, je sice sladká, ale ne tak nápaditá, jak by mohla být. Horor, který ničím nepřekvapí, ale nudou u něj nezemřete. Film má pomalý rozjezd. 60% ()

Reklama

agathon 

všechny recenze uživatele

Jak hodnotit neco, co se ve sve podstate hodnoceni vzpira? Bylo by to jako hodnotit jednu plechovku mexickych fazoli vedle druhy - tak je tenhle produkt standardizovanou, prespekulovanou a vyvarenou zalezitosti. Valentine truni nekde mezi desitkami az stovkami Patku trinacteho, Halloweenu a jejich videospotvorenin, ze se jim vubec zabyvat ani nema cenu. Vlasten mi prijde zajimavy jenom proto, ze tam hraje David Boreanaz, ktery je zaroven hlavni postavou v mym docela oblibenym serialu Sberatel kosti. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Klasická, na svou dobu průměrná vyvražďovačka. Naštěstí tu nejsou smrti mimo kameru, ale že by byla některá z nich zapamatovatelná se říct nedá. Plusem je celkem svižné tempo a pohledný herečky, hlavně Denise Richards, na kterou byla radost se dívat (navždy v paměti ze Starship Troopers  v její životní roli). Bohužel, ale nedošlo k odvážnějsím scénkám - kozy žádný. Každopádně, na jedno zhlédnutí, je to fajn. ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Veľmi tradičný, skoro ničím nezaujímavý horor, ktorý na 100 percent kopíruje staršie druhy hororov, ktorých bolo plno. To by sa aj dalo akceptovať ak by to urobili aspoň so štýlom a nejakým zmysluplným nápadom, ale evidentne ich niečo seriózne nenapadlo. 1* za pekné baby a druhú za peknú hudbu. Valentine je film na ktorý sa zabúda, ale zase keby sa všetko vydarilo nevážili by sme si až tak tie dobré filmové veci, čiže Valentine v podstate chválim :) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Tento projekt původně začal Artisan Entertainment s producentem Dylamen Sellersem a s jiným režisérem i jinými herci. (HappySmile)
  • Katherine Heigl mala na natáčanie svojich scén len tri dni kvôli povinnostiam v seriáli Roswell (1999). (ladko)

Reklama

Reklama