Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den Svatého Valentýna: Pamatuješ si toho chlapce, kterého všichni na den svatého Valentýna ignorovali? Nevadí. On si pamatuje tebe. Byl neoblíbeným šprtem, na kterém si každý frajer ve třídě vybíjel své rozpínavé erupce ega. Teď je z něj úspěšný muž, uvnitř se však nezměnil nenávidí svoje bývalé spolužáky k smrti. Natolik k smrti, že je začne jednoho po druhém likvidovat na svátek svatého Valentýna. Láska a nenávist si ještě nikdy nebyly tak blízko (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

Petr59 

všechny recenze uživatele

Možná jsem to čekal o trochu lepší, ale stejně mě to přišlo jako výborný horor. Způsob vražd byl poměrně originální, místami skutečně napínavé a i já jsem zadržoval dech. Herecké výkony byly také úžasné. Mělo to svůj obrovský psychologický příběh. Film tedy tak trochu popisuje šikanu, méněcenost a následky dlouholeté méněcenosti, která poškodí psychiku šikanovaného. Určité nedostatky film měl, ale na čtyry hvězdičky má. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Celkem podhodnocený slasher se slušnou dávkou hot bitches, který zapadl díky vřískotovské vlně, jež se snažila o scenáristický přesah, kdežto VALENTINE odkazuje spíš na éru 80. let. Režisér URBAN LEGEND odvedl náhodou slušnou práci. Nedá se tomu upřít nápaditost v podobě využití mytologie valentýnského svátku a vychytaných vražd žehličkou, vrtačkou ve vířivce a lukem a šípem přímo od Amora v masce. Scenáristicky to trochu tápe, ale který slasher ne? O tom tenhle subžánr nikdy nebyl. Také je třeba vyzdvihnout dobový soundtrack plný nu-metalových šlágrů. ()

Reklama

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Veľmi tradičný, skoro ničím nezaujímavý horor, ktorý na 100 percent kopíruje staršie druhy hororov, ktorých bolo plno. To by sa aj dalo akceptovať ak by to urobili aspoň so štýlom a nejakým zmysluplným nápadom, ale evidentne ich niečo seriózne nenapadlo. 1* za pekné baby a druhú za peknú hudbu. Valentine je film na ktorý sa zabúda, ale zase keby sa všetko vydarilo nevážili by sme si až tak tie dobré filmové veci, čiže Valentine v podstate chválim :) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pri tomto titule som presne vedel do čoho idem, takže sa tu nebudem pohoršovať nad plytkým príbehom s klišé zakončením. Nič iné som ani nečakal. Tento snímok je neskrývanou kópiou posledných častí horrorovej série "Halloween". Dokonca aj vrah má podobné črty a vystupovanie ako Michael Myerse. V podstate sa jedná o celkom podarený teenagerský slasher horror. Zaregistroval som v ňom osem nápaditých vrážd, zhruba na každých 10 minút jednu. Režia, kamera, herci, hudba... to všetko je na prijateľnej úrovni. "Valentine" je taký neznačkový "Halloween". ** ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Spoilery! Čekala jsem zde vlažná hodnocení, ale až tak... jo, přiznávám, tvůrci hodně vykrádali "Vřískot", ale já asi začínám mít slabost pro Davida Boreanaze :). Počítejte s tím, že zrovna ta vaše oblíbená postava asi nepřežije, ale z toho si nic nedělejte, protože konce se dožijí jenom dvě. Dala bych 4*, ale konec byl naprosto dokonalý. Celou dobu jsem si říkala, že vraždí ON. Když se ale proti jeho lásce řítí postava v masce a on ji zastřelí (tu postavu, ne svoji lásku), tak jsem si oddychla, že nevraždí ON. Že by šťastný konec? Tak tam ti dva zamilovaní sedí, objímají se a JEMU kape krev z nosu, takže jsem měla pravdu. Byl to ON. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • V úvodu filmu jde jedna z hrdinek na večeři s Jasonem, což je odkaz na postavu z filmové série Pátek třináctého. (Ghostface2)

Reklama

Reklama