Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší korejská kriminální organizace 'Goldmoon' získává na moci. Velitel policejního oddělení Kang (Min-sik Choi) nařídí policistovi v utajení Ja-Seoungovi (Lee Jeong-jae), aby se zapojil do operace 'New World' a pomohl zničit 'Goldmoon'. Během plnění úkolu Ja-Seoung stojí před rozhodnutím, jestli se řídit rozkazy jako policista, nebo přeběhnout a zůstat loajální Jeong Cheongovi (Jeong-min Hwang), šefovi 'Goldmoonu'. (Redi)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Zafungovalo to na mne hned od začátku, zajímavě napsané rozporuplné postavy i hutná atmosféra lží, prostě řečeno měla jsem naladěno.. Mýma očima jedna z nejlepších kriminálek, co jsem kdy viděla a ten naprosto nepředvídatelný vývoj mě moc bavil, filmová překvapení mám ráda a já neměla vůbec tucha, jak to celé dopadne.. Herecký ansámbl výborný, všichni ve svých rolí uvěřitelní, natočené je to skvostně, příběh strhující a finále bere dech.. Král je mrtev, ať žije král! ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Tichá melodie střídá nemilostrdný akt boje o usednutí na předsednické křeslo nejvetší a nejmocnejší korejské zločinecké organizace. New World je tichý, plný intrik i zvratů. První polovina slabší, drsná a divák čeká, kam se bude příběh sunout. Osobně bych uvítal, více informací a objasnění děje, z pohledu - co bylo před, ale i tak hodnotím jako velice povedené. ()

Reklama

agassi68 

všechny recenze uživatele

Mňam! Po Old Boy zrovnateľná chuťovka. Žeby kvôli Min-sik Choiovi? Trošku problém je zo začiatku sa vyznať, kto je s kým lebo šikmookí sa mi zlievali no po chvíli sa zorientujete a užívate si gangstersko-policajtské šachy až do konca. Samozrejme nechýba korenie pre silné žalúdky a v závere síce odhadnuteľná no predsa emočne vybrúsená pointa. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JENOM TŘI LIDÉ NA SVĚTĚ O TOBĚ VĚDÍ.....“ /// Operace NOVÝ SVĚT. Operace, která může Ja-Sungovi zdvojnásobit plat (u policie). Plán vypadá dobře, ale chlapec je po vosmi letech nějakej unavenej…. Krimi gangsterka, která drží poklidný tempo, snad abych líp vstřebal těch několik jmen a stihl se dokonce (nebo do konce?) zorientovat v ksichtech. Nepřekvapí akčníma scénama, ani několika mordama. Stojí na příběhu, kterej se rozbíhá pomalu, nechává nahlídnout do organizace (i tý policejní), trochu do hlavy ,,VOLAVKY“, ale nakonec si stejně nejvíc vychutnáte onu víc než solidní gangsterskou gradaci. Takovou tu asijskou. Ve který maj poslední slovo Yanbianští dělníci. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Volali z Yanbianu. Prej nejsou lidi. 2.) Zjistím, že pojem ,,čínskej hacker“ není jen americká fantasmagorie. 3.) Thx za titule ,,richja“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Cistokrvna zanrovka, vynikajuco rezijne zvladnuta. Kedze tento zaner mozem, tak poznam z inych podobnych kuskov rovnake ci podobne dejove linie. Preto mi toto stvarnenie neprislo ako moc originalne. Preto "len" stvorhviezdie. Dlhsiu stopaz som si zacal uvedomovat az v samotnom zavere, ktory som, podobne ako Adrian, vnimal ako nadbytocny. S ostatnom tiez viac-menej suhlasim. ()

Galerie (43)

Reklama

Reklama