Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit 2

  • USA A Haunted House 2 (více)
Trailer 2

VOD (1)

Marlon Wayans se vrací v neskutečně zábavném pokračování komedie o Malcolmovi, který poté, kdy ztratil milovanou Kishu při automobilové nehodě, začíná nový život s novou přítelkyní (Jaime Pressly) a jejími dvěma dětmi. Jakmile se ovšem přestěhují do nového domu, Malcolma opět začínají pronásledovat bizarní paranormální jevy. V sousedství se totiž objevila Kisha...Nepřetržitý gejzír gagů a vtipů může naplno vytrysknout! (Magic Box)

(více)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (179)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Ozbrojený černý kněz a rasistické narážky mezi černochem a hispáncem mne bavily. S Malcolmovou rodinou, vymítači i žárlivým výrobkem to bylo podstatně horší. Sice oceňuji kadenci deseti vtipů za minutu, ale s politováním musím tvůrcům vzkázat, že jsem se skutečně zasmál asi pětkrát a ten zbytek pokusů o fór spadl pod stůl. Očekávám do týdne nějakou partičku sexy mexických služebných, aby mi pod stolem uklidily. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

K tomuto pokračování bych mohl prakticky okopírovat komentář z prvního dílu. Že jde tedy o poměrně nezábavnou parodii, která je sice určitě lepší než veškeré projekty trapného dua Friedberg/Seltzer, ale ke klenotům typu Bláznivých střel, Žhavých výstřelů, či Scary Movie si ani nečuchne. Určitě je dobře, že se tu nevyskytuje úplně ten nejtrapnější styl parodování, jako právě ve filmech zmiňovaných przničů, na druhou stranu těch vyloženě povedených fórů je tu opět, stejně jako v jedničce, minimum, a zbytek je v podstatě jen nevýrazná a mdlá vata, která tak maximálně cukne koutky, ale aby vyloženě pobavila, to tedy fakt ne. Nějaký vyloženě zapamatování hodný gag se tu také nevyskytuje, a rozhodně nejvíc humoru se tu točí okolo sexu, což mi tedy sice vůbec nevadí, chvílemi je toho ale už vážně až moc a jdoucí zbytečně až na dřeň. Hvězdou celého filmu je jinak též opět výborný Marlon Wayans, který je vážně rozený bavič, jeho šílený grimasy mě nehorázně baví a právě on drží celý film hodně nad vodou. Zato zbytek hereckého ansámblu je jedna velká katastrofa, přehrávající tajtrlíci, bez špetky soudnosti, to je vážně děs. Zápletku tu pak samozřejmě nemá cenu vůbec nějak rozpitvávat, přeci jen jde o parodii, takže to se moc řešit nemůže, no a jinak nic výraznějšího, co by ještě stálo za zmínku, se tu už zkrátka nevyskytuje. Haunted House 2 je tak kvalitativně ve všech ohledech totožná s jedničkou, takže průměrná parodie, která na jedno zhlédnutí ujde, ale do dějin se fakt šanci zapsat nemá. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Za mě opět dobrý. Wayans je blázen a vynikající komik, jeho mimika,řev a zejména opícháním Annabell si u mě získal respekt, protože něco tak oplzlého a zároveň vtipného jsem v životě neviděl, za mě už teď kultovní scéna. Nasmál jsem se parádně. Slepice, shiloh a Mexický soused také neměli chybu. 65% ()

FaceMan 

všechny recenze uživatele

Je to úplná blbosť, ale ja som sa bavil. Malcolm je típek, za kt. idú problémy samy. Celkovo to bola jedna veľká jazda ako na kolotoči. Raz to malo skvelé stránky a druhý krát boli niektoré scény trápne. Ale verím že každý si tam nájde neakú tú scénku kt. sa mu zapáči a spraví mú úsmev na tvári. U mňa ich bolo viacej. 3 hviezdy :) ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Ač jednička u mě patří mezi téměř odpadové filmy, u dvojky jsem se alespoň místy bavil a jednu luxusní scénu si nechám uchovanou v paměti. Jinak jde o to samé v bledě paranormálním. Akorát těch parodovaných hororů je tu víc, takže to trochu laťku kvantitativitou pozvedá. Humorně je to na stejné úrovni. Opět dojde na smrt pejska. Opět padne 86 minut sexistických a rasových narážek. Opět tu máme blbé postavy a blbý děj (ovšem v rámci parodie to není negace). Výsledek tedy nepřekvapil, ale ani kvalitou neskončil tam, kde minulý díl. Tento je přesto o jednu hvězdu lepší. 50% ()

Galerie (91)

Zajímavosti (5)

  • 8. dubna 2013 bylo díky finančního úspěchu prvního dílu potvrzeno pokračování. Rozpočet prvního dílu se zastavil na 2,5 milionech amerických dolarů, přičemž film vynesl 59,9 milionů. Rozpočet pokračování byl 3 miliony amerických dolarů. (KergeSinko)
  • Něco po 28 minutě filmu, když Malcom (Marlon Wayans) mluví k Abigail můžemesi povšimnout pastelky v ruce Abigail, kterou střídavě drží a pak zase nedrží. (KergeSinko)

Reklama

Reklama