Reklama

Reklama

Jigsaw

  • Česko Příchozí (více)
Trailer 6

Zohavená těla se začnou objevovat na různých místech ve městě. V průběhu vyšetřování všechny důkazy jednoznačně ukazují na jednoho muže: Johna Kramera. Jak to jen může být možné? Muž zvaný Jigsaw je totiž více než 10 let po smrti. Pokračování známé hororové série SAW je tu znovu.... Těšte se, budete se bát. (Vertical Entertainment)

Diskuze

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Nechtěl by někdo laskavě smazat jména Wan a Whannell odsud když ani jeden z nich se nebude na scénáři podílet? mimochodem dokonce zde v zajímavostech jasně stojí psáno že Whannel odmítl spolupráci na filmu a ani se mu nedivím já být jim tak po tom co následovalo po trojce bych osobně s tímto už taky nechtěl mít nic společného.

frajcz

frajcz (hodnocení, recenze)

Mno, ale tak Piraňa 3D má 56% a to má třeba i Saw 3D nebo Saw 3 takže si myslím že úroveň až tak moc neklesne.. ale uvidíme, doufám že tam bude alespoň John a mohl by se objevit i Mark.. :) 

CANNIBAL

CANNIBAL (hodnocení, recenze)

Barva

To je špatný, raději bych aby scénář napsali scénáristi Piraně 3DD, než-li 3D. Ačkoliv jsem neviděl ani jeden.

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Barva

Takže scénář nebude od Wana ani od Whanella :-/ to je špatné to byla jedna z věcí proč jsem tomu věnoval až do teď pozornost a nyní už o tom začínám pochybovat leda že by to natočil někdo fakt schopný ale pokud zvolili takové scénáristy tak se bojím že podoba režiséra nebude o moc lepší.

frajcz

frajcz (hodnocení, recenze)

Jenže scénáristé Piraňa 3D.. :DD ou, tak to by mohl být slušný propadák. 

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Tak vymysli něco originálního :D nechám si to projít hlavou, ale přesuneme se do pošty, nějaké návrhy uvítám.

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Mě můj Avatar nevadí :D K Saw tam dát nechci nic, maximálně to změním na Fartacus je čůrák, ale víc po mě nechtěj :D

 (hodnocení, recenze)

Pilda17

Nj..tak ho neber tak vážně. Nechceš si tam radši dát něco k SAW ? Přecijen jsi velký fanda jako já a SAW (PILA) je jako PILDA.. jen mě to tak napadlo protože ten avatar co máš je hroznej :D

na příspěvěk reagoval Pilda17

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Fartacuse? Chceš mi zvednout kufr? :D Musel jsem udělat změnu a velkou, chtěl jsem tam napsat ještě něco horšího, ale pak jsem si to rozmyslel. Právě kvůli Fartacusovi jsem to změnil, protože mi všude říká Pilousku a to mě sere. Mé příjmení si nemá co brát do huby, už jsem ho musel smazat i z účtu, protože použil mé foto na fb a vložil si to na svůj profil. Takže tak je to, aby si to ten komunista zapamatoval mou přezdívku.

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Avatar, který udělá všem radost, chtělo to změnu po těch letech :D

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Pítrs85

No možná máš pravdu, ale to je v hlavě jak říkám.

Díky ta tipy na kraťasy. Ty naopak zkus Projekt černá voda, také dobrý.

Sinister ani Insidious víceméně nezklamali, ale srovnávat s prvními díly to nešlo.

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Pilda17

Tak western je to maximálně tak v tom, že tam chlapi pobíhaj v kovbojských hadrech, ale jinak to s tímhle žánrem moc společnýho nemá ;-) A ten konec je fakt výživnej :-)

 

Jinak taky se mi zdá, že byl loňskej rok, co do hororů, slabší, na Neutečeš mě bavil víceméně jenom soundtrack, snad ještě britskej Howl měl jakous takous atmošku. A pak samé zklamání- Sinister 2, The Visit, Demonic, Old 37, Insidious 3... Naopak výborné jsou hororový komedie- Deathgasm nebo ten Ash vs Evil Dead. Loni se víc vyplatilo hledat v českých kraťasech- To není moje sestra!, Neotvírej!, Hex Games nebo Až oči mé se rozevřou.

na příspěvěk reagoval BloodyBeast, Pilda17

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Lenina666

Já jsem četl už hodně pozitivních komentářů. Mám problém v hlavě s westernem, ale když jsem přežil ukecaného Tarantina, tak bych to mohl dát.

na příspěvěk reagoval Pítrs85

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

CANNIBAL

Problém je, že většina je střižená humorem. Ash vs. Evil Dead, Dead Snow 2 nebo Co děláme v temnotách. No a když zajedu dál, tak naposled zajímavý home invasion horor Kristy, ale je toho čím dál méně. Nebo The Purge: Anarchy, ale to už je asi také 2 roky. 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Pilda17

to jako moc Western neni, stejně jako Osm Hrozncýh, je ten film postaven na rozhovorech a putování, posledních třicet minut je pak totální masakr tak jako v Osmi Hrozných, navíc ty indiáni sou fakt fuj 

na příspěvěk reagoval Pilda17

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

No takové průměry spíš, nejsou to špatné horory, ale nějak neoslní. Je pravda Demonic z toho jsem ještě neviděl. No a Neutečeš je jediné velké překvapení minulého roku. 

Související novinky

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Na třetí Cloverfield si počkáme

Na třetí Cloverfield si počkáme

09.12.2016

Filmy z thrillerové antologie Cloverfield (Monstrum a Ulice Cloverfield 10) měly v únoru dostat nového kamaráda. Ze sci-fi God Particle, v níž se posádka vesmírné stanice potýká se zmizením Země, se… (více)

Kdo natočí osmý díl Saw?

Kdo natočí osmý díl Saw?

15.07.2016

Velké značky v Hollywoodu prakticky neumírají. Dokud na něco diváci slyší, točí se další a další díly, takže vás asi nepřekvapí, že bude pokračovat i Saw. Hororová série, jíž nastartoval James Wan (V… (více)

Reklama

Reklama