Reklama

Reklama

Nejsem do tebe blázen

(seriál)
  • USA You're the Worst
Trailer 1
USA, (2014–2019), 25 h (Minutáž: 21–35 min)

Tvůrci:

Stephen Falk

Hudba:

Adam Blau

Hrají:

Chris Geere, Aya Cash, Desmin Borges, Kether Donohue, Allan McLeod, Todd Robert Anderson, Janet Varney, Brandon Mychal Smith, Darrell Britt-Gibson (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(62)

Jimmy a Gretchen se seznámí na svatbě svých přátel. Přestože je Jimmy bývalým přítelem nevěsty a Gretchen nejlepší kamarádka její sestry, tak spolu stráví noc a začíná jejich vztah-nevztah... (TV Prima)

Recenze uživatele Arach.No k tomuto seriálu (1)

Nejsem do tebe blázen (2014) 

Tak tohle bylo strašné. Po přečtení pár recenzí a pozitivních ohlasů jsem se na tento seriál docela těšil. Cynické postavy, otevřený britský humor, co by mohlo být špatně? Prakticky všechno. První dvě scény (svatba+seznámení) obsahují po jednom vtipu, tak jsem si s nadějí říkal, třeba se to vyvine. Ve zbytku pilotu už vtip není. Co je ale horší, hlavní ženská postava je tak nepříjemná, odpudivá a protivná. Což by nutně nemuselo vadit, kdyby zároveň byla zajímavá a zábavná. Není. Jediná postava s potenciálem je Jimmy. Při sledování však nedokážu vyfiltrovat všechno (!) kromě něj, aby to pro mě nebylo utrpení. Většinou dávám seriálům alespoň několik epizod, ale tohle už nezvládnu, a tak výjimečně hodnotím po pilotu. Nápad by to mohl být nosný, ale to by zpracování muselo vypadat úplně jinak. ()

Reklama

Reklama