Reklama

Reklama

Útok trojhlavého žraloka

  • USA 3 Headed Shark Attack
Trailer

Poseidonův ekvivalent Kerbera si razí cestu výletní lodí a žere vše, co mu stojí v cestě. (Universal Channel)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ten trojhlavý žralok byl perfektní! Stačí jen otevřít tlamy a posádku lodi slupne na jedno hryznutí. Skvělá komedie připomene úvodní scénu s bójkou z Čelistí, která mohla být věrněji okopírována. Zamrzí, že nedošlo na odhalené zbrojní pasy, i když byly silikonové. Žralok má rád odpadky, žere i lidi, což je svým způsobem také znečištění planety, a když mu useknete hlavu, zjistíte, že má schopnosti hydry. Cameo Dannyho Treja má rozkošné zakončení. Požírání obětí doprovázené gejzíry krve si divák užije do sytosti, kupodivu ne všechny efekty jsou levné a mizerné. Vlastně nejhloupější jsou dialogy a jednání postav. Ale když víte, na co se budete dívat, pak není co řešit. Jedna z řady povedených scének se odehraje na WC....jo, ani tam není bezpečno. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Když se chcete podívat na snímek „Útok trojhlavého žraloka“, tak nějak asi musíte čekat, že to bude hrozná kravina. Pokud od toho čekáte něco víc, zaručeně se vám to nebude líbit. Já jsem byl s výsledkem docela spokojený, a to hlavně proto, že CGI se docela povedlo a toho žraloka je ve filmu celkem dost. Čekal jsem, že to bude o něco horší. Jasně, ale zázrak se nekoná, zase taková zábava to není. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Další z kousků nesmyslných filmů, které neměly vzniknout. Divím se, že se něco takového dabuje do češtiny a něco jako Insidious ne. Sice to má nějaký ten příběh, ale chování postav je neskutečně nesmyslné, jako třeba že v jednu chvíli se ten člověk bojí jít do vody a vzápětí se obětuje pro ostatní... Žádný horor, spíš je tohle k smíchu. Daleko od odpadu to tentokrát nebylo. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Vrať se, ve vodě je žralok........... Film jen pro otrlé diváky. Hrozí totiž, že při sledování chcípnete.....smíchy...... CITÁT - Musíme spustit poplach třetího stupně............. O trojhlavém žralokovi jsem ještě neslyšel, ale konečně jsem ho viděl. Krásná úleťárna, která je kupodivu zábavnější než předchůdce - "Útok dvojhlavého žraloka" Zde, dokonce, mají i některé dialogy smysl. Doporučuji si film pustit jen jako sluchovou kulisu a nedívat se, protože teprve tak si snímek vychutnáte a budete mu chtít dát nějakou cenu. Doporučuju Malinu, ale to bych urazil Malinu. Tohle je prostě jeden z těch filmů. který patří do kategorie 1 000 filmů, které (ne)musíte do konce života vidět. A proč dvě hvězdy? Jedna za odvahu to natočit a druhá za odvahu Danny Treja v tom hrát. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

A je to tu, další přídavek do roztodivné skupiny filmů se žraloky, které mají společné jen dvě věci, žraloky a silnou béčkovou idiocii. .. Tyhle filmy si můžou dovolit všechno, tedy až na inteligenci. No, ale to už můžeme znát z předešlého dvojhlavého žraloka. A co čekat od trojhlavého žraloka? Tedy krom jedné hlavy navíc? Třeba Dannyho Treja aaa to je asi vše. .. Ale kdo ví jak to bude pokračovat nadále, třeba u útoku sedmihlavého žraloka přilákají i Jonaha Hilla a Channinga Tatuma. .... HODNOCENÍ: 24% (1*) ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se v USA v Pensacole na Floridě a Orange Beach v Alabamě. (Terva)

Reklama

Reklama