Reklama

Reklama

Meg 2: Příkop

  • USA Meg 2: The Trench (více)
Trailer 1

Připravte se na dokonalý adrenalin ve filmu Meg 2: Příkop, doslova nadživotní jízda, která trhák z roku 2018 posouvá do ještě větších výšek a ještě větších hloubek s několika obřími Megy a mnohem víc! Ponořte se do neprobádaných vod s Jasonem Stathamem a světovou akční ikonou Wu Jingem, kteří vedou odvážný výzkumný tým na průzkumný ponor do nejhlubších hlubin oceánu. Jejich plavba se zvrtne v chaos, když jejich misi ohrozí zlovolná těžební operace a donutí je svádět vysoce riskantní boj o přežití. Naši hrdinové se musí postavit proti kolosálním Megům a neúprosným drancovačům životního prostředí a v pulzujícím závodě s časem předejít, přelstít a přeplout své nemilosrdné predátory. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (335)

novoten 

všechny recenze uživatele

Dokud se s baterkou hledí do tmy a pochoduje se po mořském dně, vzpomínal jsem na nedávné a zapomenuté Pod vodou a divil se, proč se nepřidá na množství atrakcí a nadsázky. A pak Jason Statham aktivuje svoje cheaty a přijde ještě daleko větší ohňostroj, než v jaký jsem se odvažoval doufat. Přiznaný zamilovaný přístup k béčkům, jaký žene hlavního hrdinu ke schopnostem Supermana, dost možná není možné překonat a pokoušet se o to v podobném měřítku může být i trochu škoda. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jednička byla svého času překvapivě zábavná blbina. Dvojka je už ale bohužel jenom blbina, na které je hodně vidět, že vznikla primárně za čínské peníze. Za ty sice vznikl i první díl, ale na něm to není tolik znát a dvojka se mnohem víc přibližuje specifickým nárokům asijského obecenstva. Místo jednoho žraloka jich je tu tak hned několik (a jeden větší než druhý) a k tomu je tu ještě obří chobotnice a něco jako dinosauři a logika tu dostává na pr*el asi tak 3x víc než v prvním filmu. Třetí hvězdu dávám za to, že sem se párkrát dost slušně zasmál, jen to asi nebylo na místech kde to tvůrci zamýšleli. Odlehčenost sice k těmhle MEGa béčkům patří, ale ne vždy to funguje ve prospěch filmu a to je přesně tenhle případ...50% ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Jedničku už si vůbec napamatuju, protože podobné lobotomizované kokotinky mi vyšumí z hlavy do ztracena během pár dnů, maximálně týdnů. Ale soudě dle mého komentáře k ní, je druhý díl nejspíš výrazně béčkovější, bizarnější, bláznivější, bombastičtější i blbější, což kvituju s povděkem. Ne že bych snad druhého Mega stavěl na piedestal vedle prvních tří geniálních Sharknád, ale v některých scénách se jim tu už myslím docela obstojně šlape na paty. Kdyby Statham s tou svojí afektovanou mimikou a dikcí nebyl takový otřesný trapák, jistě bych sáhnul po čtvrté hvězdě. Příjemně retardovaná zábava. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[70%] I navzdory slabému hodnocení na CSFD i u prvního dílu, který mi krásně sedl, jsem se i na tohle pokračování těšil. Proč by to tak moc kritizoval, když mi to přišlo naprosto zábavné, a to ještě se skvělým Stathamem, který mě poslední dobou baví víc a víc. Jednička mi přišla víc serióznější, ale i ani u téhle dvojky nejsem moc zklamán. Dokonce se tu i Jason párkrát popere. První hodina je docela i napínavá. Ke konci se to utrhne víc ze řetězu a je to ujetější, ale tím správným způsobem, že jsem se docela bavil. I když té přehnané akce a výbuchů bylo trochu moc, že se to tím zbytečně prodlužovalo, přesto to byl takový zábavný letní úlet, který sice nepřekoná za mě vydařenou jedničku, ale i tak jsem se dobře bavil. I zbytek hereckého obsazení vedle Stathama bylo ok. I případnou trojku bych uvítal. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Kto dal preboha režírovať pokračovanie Meg práve Benovi Wheatleymu? Režisérovi britských podivných filmov ako In the Earth alebo High-Rise. A Ben bohužiaľ nijako nevyniká ani v tých podivnostiach, keďže ani jednu jednohlasne neprijali ani kritici, ani diváci. Čakať od neho zázrak pri niečom ako je Meg mohol len málokto a presne tak to aj dopadlo. Zatiaľ čo Jon Turteltaub ako skúsený režisér dobrodružných a komediálnych filmov dokázal držať prvý Meg presne na tej hranici zábavnosti, trápnosti a úplnej prestrelenosti (a ja som si ten film v roku 2018 prekvapilo užil), dvojka je už len zbytočne prestrelená, s tisíc zbytočnými dejovými odbočkami ktoré absolútne nevedú a trápna s množstvom tých najdementnejších vtipov bez poriadneho timingu alebo aspoň správne podaného odľahčenia. Laťka tu nebola nastavená vysoko a chcel som dostať len rovnako tupú, zábavnú ujetost ako naposledy. Ujetosť som síce dostal, ale tentoraz iba s prívlastkom tupá. CELKOVO: 4/10 ()

Galerie (50)

Zajímavosti (18)

  • Na začátku filmu hraje píseň „Under Pressure“ od Queen. (griph)
  • Promo k tomuto filmu se objevilo ve videohrách „Hungry Shark Evolution“ a „Hungry Shark World“. Už během uvedení prvního dílu v roce 2018 měli hráči hry „Hungry Shark Evolution“ možnost odemknout speciální skin megalodona, jehož vzhled byl převzat právě z filmu The Meg. (fiLLthe3DD)
  • V obavách o životní prostředí zamítla vláda Krabi (provincie v Thajsku) filmařům natáčet na dvou (nejmenovaných) plážích. (fiLLthe3DD)

Související novinky

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

10.07.2023

V celkových číslech relativně dobře, ačkoliv za sebou má několik neuspokojivých výsledků z kin a novým titulům z úspěšných franšíz se nedařilo tolik, jako v minulosti. Celkově Hollywoodské filmy na… (více)

12. Filmový víkend ČSFD (4.-6. srpna)

12. Filmový víkend ČSFD (4.-6. srpna)

27.06.2023

Drazí filmoví fanoušci, rádi bychom vás pozvali na již 12. ročník Filmového víkendu ČSFD, který se letos uskuteční od pátku do neděle 4. - 6. srpna na už tradiční lokaci čerstvě zrekonstruovaného… (více)

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Reklama

Reklama