Reklama

Reklama

DVTV

(pořad)
Publicistický / Talk-show
Česko, 2014, 215x10-30 min

Účinkují:

Daniela Drtinová (moderátor), Martin Veselovský (moderátor), Emma Smetana (moderátor), Filip Horký (moderátor), Daniela Písařovicová (moderátor) (více)

Obsahy(1)

Internetový publicistický pořad DVTV je video-projekt moderátorů Martina Veselovského a Daniely Drtinové. Každý den přináší nové rozhovory nebo komentáře na nejrůznější témata ať už z politického, kulturního či společenského dění. (xrubesd)

Recenze (126)

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

O DVTV je všeobecně známo, že je silně prounijní, zaujatá, jednostranná, manipulativní a zaměstnaní prodejní pressstituti (výkvět to žurnalistiky) při rozhovorech oplývají značně nedemokratickými manýry, občas to připomíná a je to rovno honu na čarodějnice. Navíc ta nosatá jedovatá rebeka je ve značném střetu zájmu jakožto členka správní rady pražské pobočky organizace Open Society Fund miliardáře George Sorose, tady se neutralita vylučuje! Už dávno je jasné, co je Kabalo/Séréšova DVTV za žumpu, hlásná to trouba OSF, mezi moderátory je to samej nosatec, podle, ovoce jejich, poznáte je. A tady to vysoké hodnocení? To značně vypovídá o tomto národu, lidi mdlého rozumu, absolutně neinformovaní, naivní, fakt k pláči. Trapnější než DVTV je už pouze xidovize ČT. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Veselovský je česká moderátorská špička (Drtinová je taky jasný nadprůměr, ale na svého mužského kolegu v mých očích nemá) a DVTV je pro mě prototypem kvalitního seriózního publicistického pořadu, přestože pravidelným divákem (zatím) nejsem (díly si vybírám na základě konkrétních hostů a témat). 80 % ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi, když k lidem sedí jejich jména. Zatímco z Martinových rozhovorů jde radost, Daniela svoje hosty drtí tak, až to někdy zavání šikanou. V anketě o nejkyselejší obličej by s přehledem porazila i citrón. No a pak je tu ještě Emča, sladká holčička, která ale bohužel asi moc nerozumí tomu, že víc povídat by měl host. Ve finále je to dost nesourodá trojka, jenže má něco, o čem si většina podobných pořadů může tak leda nechat zdát - dobrou přípravu a kule na otázky, které chcete jako divák slyšet. ()

CSSML 

všechny recenze uživatele

Bakalova žumpa, která propaguje adopce dětí homosexuály a změny pohlaví. Občas se mezi hosty objeví někdo s rozumnými názory – v posledních době to byli předseda KDU-ČSL Marek Výborný, vládní zmocněnec pro jadernou energetiku Jaroslav Míl, redaktor Světa motorů Martin Frei nebo učitel matematiky Marek Valášek – nicméně celkové vyznění je děsivě neomarxistické. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Internetový publicistický pořad, ve kterém Drtinová a Veselovský zpovídají mnohdy zajímavé hosty. Přesto, že se nevyhnou sklouzávání k trendovým a populistickým věcem, občas se dá narazit i na objevný rozhovor s opravdu zajímavou osobností. Někdy méně znamená více, kvanta rozhovorů nejsou potřeba, mě by stačil jeden delší za týden. Velkým nedostatkem je Daniela Drtinová, která je jistě velmi inteligentní osobou, má ovšem obrovský problém se naladit na dotazovaného hosta a alespoň se pokusit pochopit jeho odpovědi a dále na ně navazovat. Má své přípravy a těch se drží, jak se někdo odkloní od plánovaných odpovědí, je zle. V tomhle je ideální ji nasazovat na politiky, stačí pak říct trhej! Nicméně na ostatní hosty to nějak není ono. Především kvůli tomu je mé hodnocení jen lehce nadprůměrné. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama