Reklama

Reklama

DVTV

(pořad)
Publicistický / Talk-show
Česko, 2014, 215x10-30 min

Účinkují:

Daniela Drtinová (moderátor), Martin Veselovský (moderátor), Emma Smetana (moderátor), Filip Horký (moderátor), Daniela Písařovicová (moderátor) (více)

Obsahy(1)

Internetový publicistický pořad DVTV je video-projekt moderátorů Martina Veselovského a Daniely Drtinové. Každý den přináší nové rozhovory nebo komentáře na nejrůznější témata ať už z politického, kulturního či společenského dění. (xrubesd)

Recenze (126)

GMVajgl

všechny recenze uživatele

V počátcích možná působili sympaticky a svým přístupem skoro přelomově. Avšak stále znovu se ukazuje, že své rozhovory vedou předpojatě / zaujatě, povrchně a arogantně. Když se "moderátorovi" host nelíbí, tak ho "moderátor" nenechá mluvit a zároveň se ho pokouší různě pošpinit. Odstrašující příklad uzavřené, omezené a rozdělující "komunikace". ()

filmsim 

všechny recenze uživatele

Bravurní publicistický pořad, který v našich končinách nemá obdoby. Profesionální moderátoři, skvělé nestranné rozhovory a jako bonus rozhovory Emmy Smetany v cizím jazyce, čímž se DVTV na dobro odlišila od konkurence a zprostředkovala pro diváky jedinečné a jinde neviděné rozhovory se zajímavými mezinárodními osobnostmi. Ne vždy se rozhovory nebo duely vyvedou na jedničku, avšak většinově k nim nemám výhrad. 8.5/10 ()

Reklama

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

O DVTV je všeobecně známo, že je silně prounijní, zaujatá, jednostranná, manipulativní a zaměstnaní prodejní pressstituti (výkvět to žurnalistiky) při rozhovorech oplývají značně nedemokratickými manýry, občas to připomíná a je to rovno honu na čarodějnice. Navíc ta nosatá jedovatá rebeka je ve značném střetu zájmu jakožto členka správní rady pražské pobočky organizace Open Society Fund miliardáře George Sorose, tady se neutralita vylučuje! Už dávno je jasné, co je Kabalo/Séréšova DVTV za žumpu, hlásná to trouba OSF, mezi moderátory je to samej nosatec, podle, ovoce jejich, poznáte je. A tady to vysoké hodnocení? To značně vypovídá o tomto národu, lidi mdlého rozumu, absolutně neinformovaní, naivní, fakt k pláči. Trapnější než DVTV je už pouze xidovize ČT. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

To, co momentálně povětšinou chybí v klasické televizi, přešlo na internet. A já říkám, proč ne!? Tam to bude aspoň plnit virální úlohu a důležitý a zajímavý informace se tak víc dostanou mezi lidi. Protože např. aktuálně vysílaná 90' v ČT, která nahradila kvalitní Hyde Park, není teda nijak oslnivá (skáče se z tématu na téma, z hosta na dalšího hosta, kolikrát úplně nesmyslně). Tady to máte pěkně v jednom, rozhovory cca na půlhodinu jsou v pořádku. M. Veselovský je tradičně vynikající, u D. Drtinové už je to horší, ale toto se nezměnilo ani po přechodu z TV na web. Je vidět, že na netu je to otevřenější, míň svázaný, a to je jenom dobře. ()

Extrakritik 

všechny recenze uživatele

Hrozně jednostranně zaměřené. Nedávno byl rozhovor s dívkou,co šla do americké armády. Hrozně ji pan Veselovský opěvoval. Když jsem naspal do komentářů, zda-li by s ní dělal rozhovor, a opěvoval jikdyby vstoupila do ruské armády, komentář mi byl smazán. Také si pamatuju,jak Veselovský vyčítal Hannigu,že poskytl rozhovor ruskému tisku. Nejradši by ho linčoval. Navíc je divné,že mi byl smazán ještě jeden komentář pod videem o Holokaustu,kde jsem přitom měl stovky kladných hodnocení.Divný ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama