Reklama

Reklama

Stranger Things

(seriál)
  • USA Stranger Things
Trailer 2
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2016–2024), 36 h 1 min (Minutáž: 42–150 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Noah Schnapp (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(35)

Chlapec se ztratí neznámo kde a město začne odhalovat svoje záhady, mezi které patří i tajné experimenty, děsivě nadpřirozené síly a jedna malá podivná holka. (Netflix)

Recenze uživatele TomasRichtr k tomuto seriálu (7)

Kapitola sedmá: Ztracená sestra (2017) (S02E07) 

Problém s tímto dílem je hlavně ten, že úplně odvádí od hlavní dějové linky. Aspoň máme vysvětlení, proč tato série má o jeden díl navíc oproti předchozí. ()

Kapitola šestá: E Pluribus Unum (2019) (S03E06) 

Fakt mě baví ty na první pohled cheesy dekorace "ruské laboratoře". Nechápu, jak si tohle někdo může dovolit, projde mu to a ještě je to tak skvělé. ()

Kapitola druhá: Vecnova kletba (2022) (S04E02) 

Je to skvělý. Daleko děsivější než pasáže s Vecnou jsou ty se šikanou. Ne nadarmo se říká, že skutečné zlo se skrývá vždycky v lidech. ()

Kapitola čtvrtá: Drahý Billy (2022) (S04E04) 

Tykrááso! Fantastická nervydrásající jízda. Moc se mi líbí, že tahle série začíná být podobně strašidelná, jako byla první série. Nechce se mi věřit, že takhle dobrou epizodu režíroval stejnej týpek, co dělal Free Guy nebo Adam Project . ()

Kapitola šestá: Do hloubky (2022) (S04E06) 

Líbí se mi, jak do téhle série zakomponovali nejdřív téma šikany a teď i téma náboženského/ezo-fanatismu. Naprosto aktuální věci. ()

Kapitola sedmá: Masakr v laboratoři (2022) (S04E07) 

Zapamatujte si jméno Jamie Campbell Bower, tenhle borec to dotáhne daleko. Jinak bych tuhle parádní epizodu shrnul asi tak, že ani jsem nevěděl, jakou mám pravdu, když jsem u druhé epizody psal, že skutečné zlo se skrývá vždycky v lidech. Chtěl bych umět napsat něco tak neuvěřitelně propracovaného. // Mimochodem, připadají mi dost trapný údivy nad tím, že natáčení seriálu je drahé - 30 mil. $ na epizodu. Ty kráso, vždyť téměř každá epizoda 4. série má celovečerní (70+ min) stopáž! (kromě E03) Navíc je to narvané efektama, skvělým castem, výbornou výpravou a vizuálem. Devátá epizoda má dokonce mít 2,5 hodiny! A natočit to v průměru za 30 mega na epi, to je kurva výkon. Co by za to v Marvelu se svým průměrem 200 mega na film dali. ()

Související novinky

Netflix chystá americkou Korunu

Netflix chystá americkou Korunu

14.10.2023

Streamovací gigant Netflix dobře ví, jaké seriály patří mezi jeho nejzajímavější. Stejně tak si jsou hlavouni z programového oddělení vědomi, že nic nejde natahovat věčně, většinou navíc nechávají… (více)

Poslední řada Koruny má datum premiéry

Poslední řada Koruny má datum premiéry

10.10.2023

Netflix oznámil, že šestá a poslední sezóna seriálu Koruna bude rozdělena do dvou částí. U velkých věcí jako jsou Zaklínač nebo Stranger Things už je tento formát pro Netflix prakticky standardem,… (více)

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

28.09.2023

Stávka scenáristů oficiálně skončila, v následujících dnech a týdnech se musí ještě vyřešit stávka herců, pomalu ale jistě to už vypadá, že se Hollywood ještě před koncem roku vrátí naplno do práce.… (více)

Seriály HBO možná zamíří na Netflix

Seriály HBO možná zamíří na Netflix

26.06.2023

Trh streamovacích služeb je v současnosti postavený na exkluzivitě - Disney+ diváky přitahuje Mandalorianem a Avatarem, Netflix Stranger Things nebo Wednesday, HBO Max Bojem o moc a The Last of Us.… (více)

Reklama

Reklama