Reklama

Reklama

Stranger Things

(seriál)
  • USA Stranger Things
Trailer 3
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2016–2024), 36 h 1 min (Minutáž: 42–150 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Noah Schnapp (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(35)

Chlapec se ztratí neznámo kde a město začne odhalovat svoje záhady, mezi které patří i tajné experimenty, děsivě nadpřirozené síly a jedna malá podivná holka. (Netflix)

Recenze uživatele Praxis k tomuto seriálu (11)

Stranger Things (2016) 

Absolutní pecka, která u vás vyvolá zástavu dechu a pocit, že musíte co nejrychleji zkouknout celý seriál jako malinu. Naposledy toto asi u Lost... ()

Season 2 (2017) (S02) 

Druhá řada má možná pomalý rozjezd, trochu slabší sedmou epizodu, ale závěrečné dva díly jsou naprostou špičkou, a směle konkurují těm nejlepším dílům první série. Devátý díl je dost možná úplně nejlepším ST dílem vůbec. Bratři Dufferové si skvěle pohrávají s postavami, vy se je zamilujete ještě mnohem více, dějové linky jsou propracovanější a všichni herci jsou úžasní. Hlavně mě překvapuje s jakou lehkostí hrají dětští představitelé. Především pak Will, který ve vypjatých momentech je až strašidelně a mrazivě přesvědčivý. Je tam prostě všechno, romantika, napětí, akce, humor a závěr pak ukazuje, že ST mají ještě spoustu nedořešených otázek. Těšeníčko za rok! 95% ()

Kapitola první: Šílená Max (2017) (S02E01) 

Komornější rozjezd, ale zato větší práce s charaktery. Spokojenost pokračuje i v druhé řadě. ()

Kapitola osmá: Ovladač mysli (2017) (S02E08) 

Konec byl naprosto předvídatelnej, ale způsob, jakým El přišla, mi vehnal pomalu slzy do očí a zimomriavky na záda. Po slabém minulém dílu je osmý díl důstojnou přípravou na finále... Nemůžu se dočkat, až si to pustím... ()

Kapitola devátá: Brána (2017) (S02E09) 

A ten rok bude zase tak strašně dlouhej... JOOO! totální pecka ()

Kapitola čtvrtá: Test saunou (2019) (S03E04) 

Steve a Dustin si sedli evidentně i v civilu. Je mezi nimi neuvěřitelná chemie. Každá scéna s nimi je boží. Závěr to neskutečně vygradoval a já už jdu na další díl... ()

Season 4 (2022) (S04) 

První série nakonec překonána nebyla a to zejména díky slabšímu dojezdu. Ale za Dear Billy a Masakr v laboratoři nemůžu jít jinak než za pět. ()

Kapitola čtvrtá: Drahý Billy (2022) (S04E04) 

Do p..i! Co to na konci mělo jako bejt? Já byl napnutej jak prase. Bez diskuse jedna z nejlepších epizod, ba snad úplně nejlepší epizoda celýho seriálu. ()

Kapitola devátá: Hon na Vecnu (2022) (S04E09) 

Poslední část mě poněkud rozladila. Je tam totiž tolik nelogičností, že už jsem to prostě nemohl přehlížet. Každopádně se konala opět neuvěřitelná kakofonie různých emocí, kdy jsem v jednu chvíli byl napnutej jak hovado. Závěrečný pohled na takřka apokalyptickou vizi dává jisté indicie, jakým směrem se bude sunout pátá a závěrečná série. Po vyhajpovanym traileru ale přeci jen zůstává jistá pachuť. Slabých pět hvězdiček a ještě se budu rozhodovat, jestli to nesundám dolu. Jo a CGI bylo překvapivě docela slabé. ()

Související novinky

Netflix chystá americkou Korunu

Netflix chystá americkou Korunu

14.10.2023

Streamovací gigant Netflix dobře ví, jaké seriály patří mezi jeho nejzajímavější. Stejně tak si jsou hlavouni z programového oddělení vědomi, že nic nejde natahovat věčně, většinou navíc nechávají… (více)

Poslední řada Koruny má datum premiéry

Poslední řada Koruny má datum premiéry

10.10.2023

Netflix oznámil, že šestá a poslední sezóna seriálu Koruna bude rozdělena do dvou částí. U velkých věcí jako jsou Zaklínač nebo Stranger Things už je tento formát pro Netflix prakticky standardem,… (více)

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

28.09.2023

Stávka scenáristů oficiálně skončila, v následujících dnech a týdnech se musí ještě vyřešit stávka herců, pomalu ale jistě to už vypadá, že se Hollywood ještě před koncem roku vrátí naplno do práce.… (více)

Seriály HBO možná zamíří na Netflix

Seriály HBO možná zamíří na Netflix

26.06.2023

Trh streamovacích služeb je v současnosti postavený na exkluzivitě - Disney+ diváky přitahuje Mandalorianem a Avatarem, Netflix Stranger Things nebo Wednesday, HBO Max Bojem o moc a The Last of Us.… (více)

Reklama

Reklama