Reklama

Reklama

Ochrana planety před žraločími tornády po pěti letech selhala. Nad Las Vegas se roztočí písečné tornádo, které s sebou opět přináší žraloky. Fin Shepard je nasazen do akce na záchranu planety. Tornádo se žene krajinou a zasáhlo i ropnou oblast. Texas je v plamenech. Další tornáda ničí vše, co jim stojí v cestě. Dobytčí, lávové, kamenné... a to nejhorší bude nukleární, které míří přímo na New York. Aston Reynolds, autor a majitel Astro X přišel na to, jak tornádo zastavit. Musí ho nějak ochladit, aby anuloval jadernou aktivitu. Existuje motor a kvantový generátor, který po spušětní zvedne vodu z vodopádů, nukleární hmota v tornádu se schladí a tím z něj udělá jen obyčejné tornádo, bez ničivé síly... (TV Barrandov)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že trojka byla co se absurdity týče vrcholem, ale Asylum se i tentokráte překonalo. Problém je, že díky tomu nekonečnému sledu šíleností ztratila většina z nich svoje kouzlo. A je to škoda, protože některé nápady byly úžasně pitomé. Buď jak buď, tohle téma už je vytěžené, tak uvidíme, jestli si to Asylum uvědomí, nebo přijde ještě s pětkou. ()

Rocky88 odpad!

všechny recenze uživatele

I přes značné množství -nád je to ve finále velké shitnado, které postrádá větší shluk chujovin v krátkém čase. Chujovin je tu dost, nenechte se zmýlit, nicméně jsou roztahané po celém filmu v děsivě dlouhých intervalech a film tak postárá drive druhého dílu, který v celé sérii vyniká první a poslední čtvrthodinou, kam je napasováno skoro 100 % toho, co dělá tuhle sérii blbonád vyjímečnou. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Že to už šílenější být nemůže? Slovo „nemůže“ chlapci od The Asylum neznají. Opět naprosto příšerné, absurdní, špatně natočené i zahrané, ale setsakramentsky zábavné a tvořivé. Sice se mi vesmírná vložka trojky líbila o něco víc a ačkoliv jsou zde četné odkazy na Star Wars (chlapci poněkud hodně riskují žalobu), děj se drží spíše při zemi. I když, dojde na plavbu v korábu, šílenou jízdu vlakem, či dokonce i létající barák (nemluvě o zástupu několika druhů tornád). Absolutně jsem nevěděl, co čekat a... ano, dočkal jsem se dalšího typického, leč zase o něco díky rozpočtu (vskutku, efekty se začínají rovnat dobrému levnému filmu) promakaného Sharknada, které mě ani nezvedlo ze židle, ale ani nedokázalo zklamat. Teď jen opravdu nevím, co čekat od dalšího dílu. A jsem ohromně zvědavý. 55% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ian Ziering je ve své roli prostě skvělý a já se jen těším na to, čemu bude muset znovu a znovu čelit, nebo jakým způsobem bude sám zachráněn. Tady je ten finální opravdu skvělá magořina. Stojí to ale i na dalších hercích, kteří jsou béčkově výborní. Tara Reid už je s touto sérií také plně spojená, ale už sem patří i David Hasselhoff. A když už jsme u té „Pobřežní hlídky“, tak ve filmu se objeví i Gena Lee Nolin a Alexandra Paul, které z tohoto devadesátkového seriálu budete znát dobře. Pro fanouška béčkových kravin je tohle pořád nádhera. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Zrkadielko, zrkadielko, kto je najkrajší na svete? Prepáč, ale položila si zle otázku. Dobre, tak kto je najškaredší na svete, samozrejme predsa ty. Volám sa Tara reid a som super hrdinka, Iron man je môj tato a superman je môj druhý tato a matku nemám, ja som sa len ocitla. Priznám sa, že  Ian Ziering ma nebavil ani v Beverly Hills 90210 a už tam mi prišiel neprirodzený a boli tam charizmatickejší herci. Ja len jedine nechapem, že veľa filmov si nemôžem dovoliť ani jedno pokračovanie a takáto BIG sračka ich ma niekoľko, niekoho musia riadne bolieť kolena, od toľkého kľačania. V tomto projekte sa stretli starý samaritáni, Steve, David a aj Gary, práve takto dopadajú nechcení starí herci, smutné. Slabé 2*. ()

Galerie (102)

Zajímavosti (3)

  • Fin po príjazde do Kansas City dostane od známeho červené auto s menom Christine. Je to odkaz na horor z roku 1983 s totožným názvom Christine. (Marceloo)
  • Ve filmu si zahrál cameo Corey Taylor, zpěvák skupin Slipknot a Stone Sour. Je oslovován jako „číslo 8“, což je narážka na Slipknot, kde všichni zakládající členové měli číselné označení a Taylor je právě „8“. (Schyzartis)
  • Vo filme sa objavili dvaja atléti z najznámejšej MMA organizácie UFC. Na začiatku sa medzi novinármi objaví Roy Nelson a počas útoku žralokov v kasíne sa objaví Frank Mir. (Marceloo)

Reklama

Reklama