Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pro každého, kdo někdy o něčem snil a měl odvahu něco pro svůj sen udělat, přichází skutečný životní příběh Roberta Radio Kennedyho. Prožijte s ním jeho změnu - z mladíka, kterému nikdo nerozuměl se stává trenér, bez kterého už se neobejdou. Spolu s hlavním trenérem Haroldem Jonesem Radio motivoval fotbalový tým stát se šampióny a město mu otevřelo své srdce. Skvělé herecké výkony oscarového Cuby Goodinga, Jr. (1997, Nejlepší herec ve vedlejší roli, JERRY MAGUIRE) a Eda Harrise (POLLOCK) vás rozesmějí, rozpláčou a potěší ve filmu o muži, který dokázal, že ta největší vítězství na světě se v životě opravdu stávají. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

Fleetguard 

všechny recenze uživatele

Po Raimanovi, Gumpovi a Samovi je zde další film s duševně zaostalím Radiem. Možná, že si už říkáte? "Co nám může další film s hodňoučkým blbečkem přinést nového"? A já musím říct, že může. Ve filmu se sice nedočkáte ničeho převratného, ale Cuba Gooding Jr. dal do své role zas noví nádech a tak můžete sledovat přerod s jakéhosi místního blázna až po nepostradatelného člena školského fotbalového týmů, a to vše jen díký trenéru Jonesovi ( Ed Harris ), kterému nebilo jedno co se okolo něj děje. Odpočinkoví film, kde můžete uronit i slzičku umocňuje i fakt, že jde o příběh, který se skutečně stal. ()

DJ Kritik 

všechny recenze uživatele

Ak je aspoň 10% podľa skutočnosti, klobúk dolu pred takým človekom s veľkým srdcom. Až doposiaľ som za vrchol stvárnenia postihnutého človeka považoval Dustina Hoffmana a jeho stvárnenie Rain mana. Teraz môžem smelo povedať, že Cuba to posunul o triedu vyššie. Myšlienka z filmu: "Mať niekoho rád, nie je nikdy hriech". .... ...... ... ..... .... ... .... .... ... . .... .... ... .... .... .... .. .. . Vtiahnutie do deja: ***** Realita: *** Dramtičnosť: ***** ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Boží!!! Smekám!!! Životopisné filmečky opravdu můžu, kor když jsou k nim doloženy nějaké autentické podklady! Viděl jsem stoprocentně nejlepší výkon Cuba Goodinga juniora, který mě určitě jako Radio zůstane v paměti uschován předlouho, dále představení Eda Harrise, tak to byl skvost číslo dvě! Neuvěřitelně mě film zasáhl (podobně jako příběh Temple Grandinové) a já mám zase o krásný zážitek navíc! Jo a k tomu autentickému momentu - závěr a pohled na skutečného, už padesátiletého Radia, byl opravdovou třešničkou na dortu! 90% ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Film sa nevyznačuje nadpriemerným spracovaním, čo ma trochu prekvapilo. Cuba Jr. (ako komediálny herec) sa podľa mňa na rolu vôbec nehodil, a Harris sám na celý film nestačí. Príbeh začína strácať grády už niekde pred polkou filmu a do jeho konca sa to takmer nezmení, tiež som si myslel, že to bude viac o športe...ale nebolo. Chovanie postáv je mnohokrát čudné, hlavne smerom k postihnutému. Pozitívami filmu sú hudba a absolutný záver, keď ukazujú ozajstného Rádia...dokonca ani mňa to nenechalo chladným. Hodnotenie: 60% ()

predators 

všechny recenze uživatele

Cuba Gooding Jr., Ed Harris! Ti oba, mysím si, odvedli skvělé herecké výkony. Na nich celý ten dojemný příběh stojí, a jak se říká, že i padá, tak v tomto případě to neplatí. Nejde o nic složitého... Radio Kennedy je trochu pomalejší, než ostatní a trenér Jones se mu jen snaží v životě pomoct. A tak by měl činit každý z nás! 70% ()

Galerie (57)

Zajímavosti (5)

  • Ve skutečnosti dostal James Robert Kennedy svou přezdívku od lidí z rodného města, protože rádio nosil neustále u sebe a byl jím fascinován. (forsberg)
  • Ačkoliv Cuba Gooding Jr. ve filmu ztvárnil 17letého chlapce Radia, herci bylo v době natáčení již 35 let. (Nikitera)
  • Harold Jones, který ve snímku ztvárnil sám sebe, koupil Robertovi (Cuba Gooding Jr.) rádio k Vánocům. Děje se tak i ve skutečnosti, a to dokonce každé Vánoce. (forsberg)

Reklama

Reklama