Reklama

Reklama

American Horror Story - Asylum

(série)
USA, (2012–2013), 9 h 10 min (Minutáž: 40–46 min)

Kamera:

Michael Goi

Hrají:

Sarah Paulson, Jessica Lange, Zachary Quinto, Evan Peters, Joseph Fiennes, Lily Rabe, Lizzie Brocheré, James Cromwell, Frances Conroy, Chloë Sevigny (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Příběh se odehrává v roce 1964 v Briarcliffu, ústavu pro duševně choré zločince. Zde vládně pevnou rukou sestra Jude (Jessica Lange), společně se zakladatelem instituce, Monsignorem Timothy Howardem (Joseph Fiennes) a jejich podřízená, sestra Mary (Lily Rabe). Lečbou pacientů v Briarcliffu je pověřený psychiatr Dr. Oliver Thredson (Zachary Quinto) a sadistický vědec Dr. Arthur Arden (James Cromwell). Do ústavu se pod falešnou záminkou dostává novinářka Lana Wintersová (Sarah Paulson), aby napsala článek o údajném seriovém vrahovi, který měl být do Briarcliffu převezen. Lana ale ke své smůle odhalí mnohem závažnější události a záhady, které se v ústavu odehrávají, což by jí mohlo být osudné. (Hannibal92)

(více)

Diskuze

iWoman

iWoman (hodnocení, recenze)

To ktory debil prelozil asylum ako 'utocisko'. V tomto pripade je to ustav, nie utocisko. Idealne sa to malo prelozit ako blazines.. ved to tam aj spominaju ze je to madhouse.

 

Besides.. skvela Jessica Lange opat. Zachary Quinto detto... Pribeh vtiahne divaka do deja okamzite a nepusti. Ale ako v prvej serii, aj v tejto mi nieco vadilo.. to ako vsetko zmixovali dokopy (SPOILER): demon, nazi, ufo (alebo co to bolo) atd. a tiez fakt, ze si kazdy robil co len chcel v tom madhouse.. 

Uživatel Lenina666 smazal svůj příspěvek.

KevSpa

KevSpa (hodnocení, recenze)

Fyffy2000

Editorů s právy je tu víc, takže se to dá asi těžko zjistit, pokud se k tomu někdo hrdě nepřihlásí. :-)

Uživatel Fyffy2000 smazal svůj příspěvek.

Uživatel Fyffy2000 smazal svůj příspěvek.

Uživatel Fyffy2000 smazal svůj příspěvek.

Lilli...

Lilli... (hodnocení, recenze)

Farskeho12

v česku teď jde na prima cool první série, tak předpokládám, že pak pustěj i asylum, nicméně na uloz.to je asylum komplet ke stažení, jak v dub verzi, tak v originále :)

Lilli...

Lilli... (hodnocení, recenze)

Co si myslíte o úplném závěru (rozhovor Lany s Jude)? Znamenalo to, že tam šla Lana dobrovolně, nebo že si to úplně celé vymyslela? 

na příspěvěk reagoval Farskeho12

Martin12500

Martin12500 (hodnocení, recenze)

Občas som mal pocit že scenár písal niejaky psychopat inak to bolo neuveritelné super, a oproti 1 sérii som sa vobec nenudil chcel som videt dalsiu a dalsiu cast. Ten koniec mi pripadal trochu rychly. Inak musim vyzdvihnut hudbu bola super. 

Farskeho12

Farskeho12 (hodnocení, recenze)

Pôjde asylum teraz niekedy aj v TV ? a ked nie tak kde by sa dalo zohnad kludne aj kupit ? 

na příspěvěk reagoval Lilli...

Reklama

Reklama