Reklama

Reklama

Všechno úplně všechno

  • USA Everything, Everything (více)
Trailer 2

Madeline je sedmnáct a hodně čte. Nic jiného totiž dělat nemůže. Její imunita nedokáže bojovat s venkovním světem, a proto je stále zavřená doma ve svém sterilním pokoji. Společnost jí dělá jen matka a ošetřovatelka. Všechno se ale změní v okamžiku, kdy se do sousedního domu nastěhuje nová rodina a s ní i kluk Olly. Jelikož se nemůže se záhadným sousedem setkat, začnou si psát emaily. Madeline si tak během krátkého času uvědomí, že její život není skutečný, a proto nabere odvahu všechno risknout... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (109)

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Myslím, že si tenhle film zaslouží vyšší hodnocení. Byl to příběh v jádru hodně jednoduchý, to se však divák dozví, až na jeho konci. Velice se mi líbil, nebylo na něm nic, co bych změnila. Na jednu stranu chápu tu matku, ale na druhou i tu dceru. Jedna chtěla to nejlepší pro sebe, druhá chtěla normálně žít. Kdyby jí to bylo už od mala umožněno, mohlo by to dopadnout úplně jinak. Ale kdo by jiný konec chtěl? Já rozhodně ne. Nevím, co bych dělala být v Madyině situaci, ale asi bych toužila poznat svět, jsem ráda, že se jí to mohlo podařit. A jsem na vážkách, jestli mám film doporučovat nebo ne. Je o silné lásce, pochopení a o obrovské odvaze, takže komu tyto vlastnosti vyhovují, měl by se na něj, alespoň dle mého názoru, podívat. Já jsem si jej celkem užila a jeho shlédnutí rozhodně nelituju. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=0LyEE7eR0nM ■ Docela jsem přemýšel, o čem tenhle film vlastně je a myslím, že to mám. Představte si, že jste žena-režisérka tmavé pleti (což uvádím, protože černošské projevování emocí je maličko odlišné) a dostanete do rukou teenagerskou, relativně mělkou romanci. Jako žena, abyste film zaplnila, budete vyprávět z pozice ženy, prostřednictvím ženských emocí, fantazií a aby to bylo koukatelné i pro muže, angažujete talentovanou krásnou osmnáctiletou mulatku, kterou většinu času necháte na plátně. Otázkou je, co se podařilo více. Vyprávění skrz pocity ženy nevypálilo zle, ale pokud ho chtěla režisérka postavit jako stěžejní, neměla hlavní hrdinku nechat snímat tak, že je většinu času sexi (přestože tak, že je přístupnost od dvanácti). Netvrdím, že to je zlé, jen se ptám, kdo je cílovou skupinou. Pro teenagery je to moc inteligentní a možná až moc sexi, pro dospělé by měl víc úspěch film s dospělejšími herci. Na druhou stranu to má jasný tah na bránu, pro dospělé to je srozumitelné a jak jsem indicioval, pro muže koukatelné. Netuším, nakolik bude Everything, Everything úspěšné a nakolik si na to vzpomenu za pár let, ale 3* by byly málo. ■ Po druhém vidění: Napoprvé jsem na to vzal své devítileté dcery (říkal si, že když je přístupnost od 12. ok) a trochu mě rozptylovala jednak občasná pomoc při čtení titulků a jednak fakt, že jsem čekal, něco trochu méně dospělého. Napodruhé se opravuji, že to, co se kreativních nápadů a režisérské práce týče, ladí lépe, než se mi napoprvé zdálo. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Uznávám význam tohoto filmu. Pro dívky od 12 do 17 let (dle stupně vyspělosti). Hezká holka + hezký kluk = dojímavě krásná romance. Jenomže, osmnáctiletí kluci se takhle nechovají, nemyslí a už vůbec nepíšou takové maily. To se dá čekat spíš od starších, kde je to ale většinou znamení zkušeného svůdníka, který už to umí profesionálně. ____ Snímek mě nudil a nepřinesl nic zajímavého. SHRNUTÍ: Červená knihovna pro teenagery. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Scenár je celkom štandardným materiálom pre tínedžerskú drámu. Je to dobre urobený a zahraný, do určitej miery. A myslím si, že Stenbergandová by mohla byť talentovaná herečka, na ktorú by sa dalo pekne pozerať (jej úloha tu však nie je až taká náročná). Film by mal určite potešiť cieľové publikum. Tiež som sa pri tom nenudil ani neangažoval, myslím, že filmári splnili, to čo si presadzali. 6/10 ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Ale no ták... Jestli tohle Stella brala jako kvalifikaci na mistrovství světa v naivitě, tak za mě teda s přehledem splněno a jen tak dál. Jako holka by mohla vědět, že natočit film není jako natočit si vlasy; film by kromě natřásání měl taky něco říct. Tahle sterilní odrhovačka může říct leda tak výrobcům francouzských oken to, že uspěli už i v Americe. Hezky se na to koukalo a třeba taková hudba byla podařená fakt hodně, ale flákni na konec filmu ohranou pointu bez trochy síly a máš co? Určitě ne všechno úplně všechno. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu Maddyina matka říká, že Olly (Nick Robinson) potřebuje ostříhat. V knize má však Olly hlavu oholenou. (michy9073)
  • Ve filmu je scéna, v níž astronaut sedí na barové stoličce při večeři. Má připomínat známou malbu „Nighthawks“ od Edwarda Hoopera z roku 1942. (TaNya_)
  • Hodinky, které Olly (Nick Robinson) nosí, jsou Casio F-91w a nyní je vlastní fanoušek z New Yorku. (TaNya_)

Reklama

Reklama