Reklama

Reklama

Karppi

(seriál)
Trailer
Finsko, (2018–2021), 21 h 2 min (Minutáž: 42–49 min)

Režie:

Rike Jokela

Hudba:

Juri Seppä

Hrají:

Pihla Viitala, Lauri Tilkanen, Jani Volanen, Tommi Korpela, Pirjo Lonka, Riku Nieminen, Raimo Grönberg, Jonna Järnefelt, Pamela Tola, Mikko Nousiainen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(28)

Obsahy(1)

Pouze pár měsíců po tragické události vyšetřuje detektivka Sofia Karppi vraždu, která souvisí s helsinskou stavební firmou. (Netflix)

Recenze uživatele dalia k tomuto seriálu (1)

Karppi (2018) 

Velmi dobrá klasická kriminálka, sympatické hlavní postavy. Neřekla bych, že lze hlavní hrdinku tak úplně srovnávat se Sagou z Mostu, je to jiný typ osobnosti, i přes některé styčné body, hlavně tu citovou uzavřenost. Ta je ale u ní myslím vzhledem k její minulosti pochopitelná. Přes počáteční nedůvěru k parťákovi si myslím, že se jejich vztah rozvinul dobře a nakonec mezi nimi byla dobrá dynamika. Je pravda, že její vztah k dceři je trochu zvláštní, zpočátku jsem si myslela, že se stará o dvě sestry nebo nevlastní sestry a ne o dceru, mateřský vztah k ní opravdu neprojevovala, ale vzhledem k tomu, jak málo zatím víme o jejím manželství, je těžko soudit. Seriál má určitě dobrý potenciál pro další sérii. ()

Reklama

Reklama