Reklama

Reklama

Karppi

(seriál)
Trailer
Finsko, (2018–2021), 21 h 2 min (Minutáž: 42–49 min)

Režie:

Rike Jokela

Hudba:

Juri Seppä

Hrají:

Pihla Viitala, Lauri Tilkanen, Jani Volanen, Tommi Korpela, Pirjo Lonka, Riku Nieminen, Raimo Grönberg, Jonna Järnefelt, Pamela Tola, Mikko Nousiainen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(28)

Obsahy(1)

Pouze pár měsíců po tragické události vyšetřuje detektivka Sofia Karppi vraždu, která souvisí s helsinskou stavební firmou. (Netflix)

Recenze uživatele iN k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2018) (S01) 

Překombinovanost zápletky je typickým znakem severských krimi - to bych ještě překousl. Ale bohužel ani jeden z protagonistů není ztvárněn natolik záživně, aby utáhl celou sérii bez divákova zívání. Navíc k tomu nelogičnosti typu "poslední akční noc naší oběti", kdy jsem jen valil bulvy na to, co všechno za pár hodin stihla... Prostě za mě průměr. ()

Season 2 (2020) (S02) 

Bohužel u druhé série byla míra usínání u dílů mnohem větší než u první. Stejně tak bylo víc nelogičností (např. plně funkční vrtulník v opuštěném estonském vězení??) a více unylosti hlavních postav. K tomu zbytečná dějová linka ze soukromého života Karppiové, týkající se toho fracka Emila (o kterém jsem si zprvu myslel, že to je holčička), a nevyřešená vztahová linie mezi oběma protagonisty... Dávám 2* a jdu se vrátit k Sorjonenovi. ()

Reklama

Reklama