Reklama

Reklama

The Conners

(seriál)
Trailer
USA, (2018–2024), 38 h 28 min (Minutáž: 21–23 min)

Hrají:

Sara Gilbert, John Goodman, Laurie Metcalf, Michael Fishman, Alicia Goranson, Emma Kenney, Ames McNamara, Jayden Rey, Maya Lynne Robinson, Justin Long (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(106)

Recenze (2)

TaToten 

všechny recenze uživatele

Na to ako sa mi 10. séria Roseanne veľmi páčila a videl som ju už niekoľkokrát, tak toto ma vôbec neoslovilo. Seriál je narozdiel od Roseanne dalo by sa povedať až smutný. Postava Roseanne tomu dodávala šmrnc. Tú energiu jej interakcií s inými postavami sa nijak nepodarilo nahradiť a jej absenciu je veľmi cítiť. Zvyšné postavy si síce idú to isté ako predtým, no už tam nieje ten element ktorý by to celé spojil a poskytol ku všetkému nejaké to zhodnotenie...a ten typický humor. Rieši sa tu síce toľko isto problémov ako predtým, no už tu nieje žiadna protiváha a každý diel skončí len tak tak happy endom. Toto proste nieje seriál, ktorý si chcete pozrieť aby ste sa trochu rozveselili. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Jde to i bez Roseanne. Celkově už revival (neboli 10. řada Roseanne) byl nastaven, že se děj hlavně točil kolem dětí a Dan s Roseanne měli "odslouženo", takže se s odchodem ústřední postavy až tolik nezměnilo. Povedená první série, ať už u ní zůstane nebo ne (díkybohu nezůstalo). Ne vše se ale úplně povedlo - rozhodně bych se obešel bez guest stars (Broderick, Long), naopak bych ocenil více příběhových linek pro zanedbávaných 33% sourozenců Connerových - DJe. Jeho manželka měla v celé první řadě snad víc replik než on. Všechno ostatní je jako dřív, smutek a radost v jednom hezky zabaleném working/lower class balíčku. Tedy, dle komentářů ostatních lidí všechno asi ne, ale nejsem natolik znalý fanoušek, aby mi to vadilo. Sidenote: Podle mě si Roseanne vyhazov nezasloužila. Nebo alespoň ne za to, proč ho dostala. ()

Související novinky

Dočkáme se rebootu Ztracených?

Dočkáme se rebootu Ztracených?

07.02.2019

Stanice ABC v posledních letech holduje rebootům svých starých hitů, a má dobrý důvod. Z oživené Roseanne se stal v zámoří obří hit a seriál dosahuje vysokých ratingů i po vyhození hlavní herečky a… (více)

Roseanne to zkusí bez Roseanne

Roseanne to zkusí bez Roseanne

25.06.2018

Po nedávném náhlém zrušení sitcomového hitu Roseanne kvůli sérii absurdních tweetů z účtu autorky seriálu a zároveň hlavní postavy Roseanne Barr, to s oživeným seriálem nevypadalo příliš dobře.… (více)

Reklama

Reklama