Reklama

Reklama

Ledová archa

(seriál)
  • USA Snowpiercer
Trailer 2
USA, (2020–2025), 30 h 58 min (Minutáž: 43–53 min)

Předloha:

Jacques Lob (kniha), Benjamin Legrand (kniha) (více)

Hrají:

Jennifer Connelly, Daveed Diggs, Mickey Sumner, Sheila Vand, Alison Wright, Iddo Goldberg, Lena Hall, Aaron Glenane, Mike O'Malley, Karin Konoval (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Planeta zamrzla a v obřím vlaku, který krouží po zeměkouli, se poslední lidé snaží bok po boku přežít v křehké rovnováze. (Netflix)

Recenze uživatele Bozvav k tomuto seriálu (3)

Nejdřív se změnilo počasí (2020) (S01E01) 

Už film mne příliš nezaujal, ale říkala jsem si, že v seriálu bude prostor více rozehrát psychologii jednotlivých postav, dobře pracovat s atmosférou atd. to se bohužel nestalo. V podstatě nuda, která ze mne nevydolovala špetku emocí. navíc prozrazení identiti hlavního strůjce hned v prvním díle, nebylo za mne zrovna nejmoudřejší. Dám tomu ještě šani, ale zatím nic moc. ()

Připraveni na nejhorší (2020) (S01E02) 

Druhá epizoda bohužel jen potvrdila moje tušení, že celý seriál bude stát za houby. Klišé na klišé, vizuál jak z levné videohry, (až na tu lavinu), zápletka debilní, prostě dost divné. Za mne velký průšvih. ()

Přístup je moc (2020) (S01E03) 

Třetí díl je maličko živější než ty předešlé. Dokonce už se tam rozvíjí jakási dějová linie, nicméně pořád utahané jak partajní schůze. ()

Reklama

Reklama