Reklama

Reklama

Ledová archa

(seriál)
  • USA Snowpiercer
Trailer 2
USA, (2020–2025), 30 h 58 min (Minutáž: 43–53 min)

Předloha:

Jacques Lob (kniha), Benjamin Legrand (kniha) (více)

Hrají:

Jennifer Connelly, Daveed Diggs, Mickey Sumner, Sheila Vand, Alison Wright, Iddo Goldberg, Lena Hall, Aaron Glenane, Mike O'Malley, Karin Konoval (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Planeta zamrzla a v obřím vlaku, který krouží po zeměkouli, se poslední lidé snaží bok po boku přežít v křehké rovnováze. (Netflix)

Recenze uživatele Tycygo k tomuto seriálu (2)

Ledová archa (2020) 

Překvapive dobrý seriál posledních let. Na místy nudné pasáže ale navazují ty nabité akcí a dějem. Hodnotím 5z5 protože tohle si nezaslouží zapadnout a bavil me moc, není to na úrovni Černobylu, ale to není žádný seriál, proto i tento řadím mezi vyjímečně dobré, když pominu občasné slabší díly uprostřed sérií. Melanii si zamilujete, Laytona asi ne, ale hlavně Wilford, ten je zahraný tak perfektně, že mě z něj až mrazilo a každá scéna s ním byla dokonalá. ()

Série 1 (2020) (S01) 

Málokdy se stane, že druhá série je lepší, než první. Zde se to stalo a druhá serie nakopává snowpiercera into overdrive. První je taky fajn, ale teprve druhá vás shodí ze židle. Celkově fajn seriál, který za to opravdu stojí. Jediné mínus je místy trochu táááááhlý děj, ale je to jen v pár dílech, jinak to moc natahované není, jako u jiných netflix seriálů, takže jo, doporučuju, je to moc fajn koukatelné. ()

Reklama

Reklama