Reklama

Reklama

Ano, šéfová!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2018, 6x55 min

Obsahy(1)

Nová dvojice v populárním pořadu začíná svoji misi! Jitka a Santo jako zkušení a úspěšní gastronomové budou zachraňovat nefungující restaurace. Sledujte každý týden zábavné i tragické příběhy z hospod, a jak se s nimi svérázná Jitka a její syn Santo poperou... Novinka s gastronomkou a podnikatelkou Jitkou Pagana a jejím synem Santem volně navazuje na pořad Ano, šéfe! Jitka dlouhá léta provozovala několik luxusních restaurací v Německu, ale před několika lety se i se synem vrátila do Česka. Každý z nich zde vede vlastní restauraci, v níž se snaží zúročit zkušenosti s italskou pohostinností a německou precizností. Diváci uvidí nejen to, jak svým osobitým stylem pomáhají neprosperujícím restauracím i hospodám, ale budou moci také nahlédnout do svérázného vztahu matky a syna. (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

borohub odpad!

všechny recenze uživatele

Těžko říct, jaké by tento pořad měl hodnocení, kdyby nebylo Ano šéfe. Laťka je ale nastavena příliš vysoko. Současná podoba je příšerná, Jitka Pagana a Santo příšerně nesympatičtí, nemají vůbec žádné charisma a nejsem si zcela jistý, jestli skutečně jídlu a gastronomii rozumí tak jak si oni vlastně myslí.. Minimálně první díl byl šíleně nudný (a obávám se, že to lepší nebude). 5% ()

Něrpa odpad!

všechny recenze uživatele

Měl jsem problém dosledovat první epizodu. Zdénu jsem od prvního dílu miloval a tyto dvě existence nesnáším. ()

Gardis 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to horší. Bylo to zábavné a rodinné duo Pagana jsem si zalíbil. Na Pohlreicha nemají, ale vykompenzují to jinak. Je to modernější styl. Paní Pagana mi připomíná moji tetu, která také je šéfkuchařka v německu. ()

Jitakai 

všechny recenze uživatele

Kdyz se na to divam z jineho uhlu a nesrovnavam to se Zdenkem... da se na to koukat, sefova je sympaticka pani, nehazela bych flintu do zita ()

Phantasma 

všechny recenze uživatele

Zdenda Pohlreichů tomu udal směr, který prostě bavil a ještě to doplnil hromadou vtipných hlášek. Tohle působí strašně "připraveně", ty dialogy jsou jako z nějakého scénáře. Takové strohé, ani ne poloviční. Překvapilo mě, že ani po tolika letech a tolika předešlých dílech se stále najdou lidé, kteří nemají žádnou soudnost a opakují chyby stále dokola. Hezky to bylo vidět už ve druhém díle - úplně jsem si představoval, jak by se s takovou anarchií Pohlreich vyrovnal. Hláška "Tak tady to mrskáte,jo?" tomu prostě chybí. ()

Gamekeeper77 

všechny recenze uživatele

Ze zvědavosti jsem se podíval na jeden díl, protože tam účinkovali dva exoti z mojeho rodnýho města. Ty ponechám raději bez komentáře, protože obsah jejich chování, myšlení a vyjadřování byl kekel srovnatelnej se strukturou dobytčího lejna. Co se samotnýho pořadu týče, je skoro tak zbytečnej, jako oni. Hlavní aktéři jsou bez jakýhokoli náboje a vtipu, nezajímaví, nesympatičtí, jejich počínání postrádá smysl, původní Pohlreichův záměr je tentam a žádnej novej tu není. Vůbec nechápu počínání Primy, ať už se snaží o cokoliv. Toho, kdo má tuhle zoufalost na svědomí nakopat do řiti. 15%. ()

Ivoman 

všechny recenze uživatele

Tak hrozný to není, neblázněte. Už jenom že si udělali srandu z původní upoutávky. :-) První díl taková klasika alá Polreich. Zato v druhém dílu se krásně představila Ostrava, tam bych tedy nechtěl skončit bydlet. :-D Po třetím díle jsem upravil ze 3* na 1*. Borec v Motorestu (ten by potřeboval 5*) s nima pěkně vyběhl a když chtěl po tom taliánovi, aby si stoupnul ke grillu, tak utekl jak malej kluk a potom za pár hodin borca z motorestu pomlouval jak chudák. Ty dva ze čtvrtýho dílu budou doufám od vysílání všichni bojkovat, ale češi si nechají klidně srát do rypáka, jak je ti dva pičusové omrdávají a pomlouvají a budou u nich dál v té jejich předražené "restauraci" nechávat svoje prachy, protože jsou přece na Lipně a ať to stojí co to stojí. Osobně pokud se dostanu na Lipno, půjdu si to k nim vychutnat. Udělám velkou objednávku a odejdu od těch hovad bez konzumace a bez zaplacení. Až ve čtvrtém díle talián vzal vařečku do ruky, tři díly za něj vařili různí kuchaři, stejně i tak předvedl takové to správné kulové a během 45 vteřin hotovo. V pátém díle na kameru paní provozní prakticky všechno pochválí a za rohem u Havloidního sluníčkářského prasopsa starosty ji shodí jak největší blbou kundu, která kdy provozovala restauraci. S tímto sráčem si notovali tak, že jsem čekal, že si ho s taliánem zrovna vykouří před kamerou. Jediné pozitivum pátého dílu bylo, že na konci udělili plný počet hvězdiček ženské, která pro restauraci viditelně žije. V posledním šestém díle vzala matka do ruky výrobu bylinkového másla a vypadala u toho jako panna co drží poprvé ocas, hned druhý den si přivezli zase kuchaře ze své restaurace. ***** Více než 6 dílů tohoto pořadu těžko uvidíme. Naštěstí. Zase se totiž ukázalo, že když dva dělají totéž, není to totéž. ()

Sssiksseilor odpad!

všechny recenze uživatele

Ukázkově znásobená prima žumpa, která z původního vadného základu udělala velelejno a rozmázla jej od Aše po Ostravu. Marné je i čekání, že se tomu půjde zasmát, neboť oba dva retardovaní aktéři - retardovaná prasnice jako matka a retardované prase jako její syn, co stěží byli schopni se ve svých studentských letech našprtat slabikář, a dokončit tak po devíti letech první třídu základky pro retardované prasata a slepé opice, vtipem vůbec nesrší a ani Mě, jako někoho nenáročného k pobavení, co se rád od srdce zasměje i u takových prostých aktů - jako uhryznutí vlastního obtloustlého prstu, či upadnuvší penis za pochodu, se absolutně neděje. Všem, co někdy měli nějaké výhrady k 'Ano, Šéfe!', si mohou být skálopevně jisti, že tady je vše mnohonásobně horší. Klusák s Remundou vykouzlili nemožné, páč se dokázali z absolutního tvůrčího dna propadnout ještě mnohem níže, kam Slunce nesvítí, kde mozek nevnímá a kdy se za poživatelný pokrm vydávají taková hovna, co by nežral ani hladovějící bezďák z nejbližšího chánova. ()

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Je to rozhodně lepší než jsem čekal. S Polhreichem to mělo šmrnc, vtip. Tohle teď je v podstatě nudnější verze, která je taková milá, neurazí, ale prostě Polhreich to není. Určitě se na to dá dívat a Santo je zajímavější než jeho matka. Jinak tohle bych čekal spíš na Barrandově než na Primě, protože současné zpracování odpovídá kvalitě Barrandova. ()

ZHODNOTITEL 

všechny recenze uživatele

Já bych to neviděl jako takovou tragédii. Je to zkrátka jiné o to, kdo to uvádí. Jsou jiní než Pohlreich ale lepší, než kdyby si na něj hráli. Je to nezvyk, ale to asi museli všichni očekávat. Já si myslím, že to bude chtít čas. Každopádně mi přijdou sympatičtí a líbí se mi, že tady není první cíl hned někoho ztrapnit tak, jak to bylo původně. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Prvně asi srovnávat ze Zdeňkem nemá cenu.Druhá strana mince je,že poslední dvě sezóny zrovna s ním už byly silně tendečně na pokraji svých sil.To přešlapování na mrtvém bodě už byla sakra znát.Chápu,že Prima chtěla přijít s něčím malinko odlišným,ale né proboha takhle.Dva lidi,který za dva díly nic neuvaří a jen krafaj.Místo toho tam přijde nějaký kolega,uvaří tam nějaký žrádla a Paganovic řeknou,jak to chutná.Tvl to je hrozná soda.Jak udělat dobře skrytou reklamu na někoho.Druhý díl jsem viděl radši jen kousek,protože to byl další fór.Sice se ty dva snaží na to jít víc lidsky,nemají prostě charisma.Popravdě kdyby tam přišel Pepa z prádelny,tak řekne pomalu ty stejný kecy,co oni.A Jitka Pagana to je pomocník teprve jak něco.Tohle přeci Prima nemohla vyhrabat někde z Německa,protože nejspíš paní Jitka asi někde pohořela,když se někdo vrátí sem do Čech:) ()

Pajela

všechny recenze uživatele

26.11. dnešní třetí díl teda stál za to. Nedivim se majiteli, že byl arogantní a naštvaný. Protože ti dva, a jejich "slavný" kuchař, mu opravdu neporadili vůbec nic. Jen samé kecy v kleci a nějaká rada... Něco... Nic... Jsem z toho opravdu v rozpacích. Mírně řečeno. o.O ()

TheKniGht 

všechny recenze uživatele

Hodnoceni na 3cca ale kvuli tem lidem a hejtum 5 davam ...prvni verze Se Zdenkem zatim byla urcite lepsi a bylo toho hodne,moc dilu a dlouho, hlavne nejhorsi je lidskej zvyk a menit ho jezis se kazdej zblazni kdyz je na neco zvyklej ale treba to prijde jeste zlepseni. ()

Wyorax odpad!

všechny recenze uživatele

Zdeňka vystřídali namyšlená vyžraná pipka s jejím vyžraným buzna synátorem. Rádoby chytré řeči vypadají, že jejich kuchařský um spálí i vodu... ()

Reklama

Reklama