Reklama

Reklama

Deník zasloužilé matky

(seriál)
  • USA Reba
USA, (2001–2007), 45 h 32 min (Minutáž: 20–44 min)

Hrají:

Reba McEntire, JoAnna Garcia Swisher, Christopher Rich, Steve Howey, Scarlett Pomers, Melissa Peterman, Park Overall, Masi Oka, Victor Webster (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(125)

Obsahy(1)

Reba zjišťuje, že být svobodnou matkou je v dnešní době pěkná nádeničina. Musí se totiž starat nejen o svoje tři děti, ale i o zetě, vnučku, bývalého manžela a jeho neurotickou ženu. (oficiální text distributora)

Recenze (131)

Tsuki003 

všechny recenze uživatele

Pro někoho možná dost nepochopitelné, ale tohle mi prostě na jistou dobu přirostlo k srdci. Ačkoli všude kolem je sitcomů na stovky, tenhle je mi něčím blízký. Herci jsou ve svých rolích neuvěřitelně sympatičtí a i přesto, že v reálném životě bych jí natáhla jednu ocelovou tyčí, Barbra Jean je úžasná postava. Líbí se mi, že i přes komediální zpracování se tam mihnou "vážné" okamžiky. I když je tahle seriálová rodinka dost trhlá, jsou mnohem víc rodina, než já a mí příbuzní. Možná proto mě oslovila. Vážím si toho, že Reba McEntire je velmi přirozená, a taky Scarlett Pomers za to, že dokázala překonat svou anorexii a vrátit se do seriálu, kde její postava výrazně chyběla. Kyra by zasloužila víc prostoru. I přesto všechno ale nedám pět hvězd, protože přece jenom ty poslední dvě série byly slabší a charaktery postav se trochu změnily. Škoda, že všechno jednou skončí (minimálně to platí u seriálů - těch normálních...). P.S.: Jsem to jen já, nebo se vám taky líbí Melissa Peterman (Barbra Jean) víc, když má nějaký to kilčo navíc? :) ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Tento seriál spadá do kategórie Krok za krokem. Teda rodinný, bez prítomnosti nevhodných scén, s dôrazom na morálku a správne životné hodnoty. Samozrejme nemôžu chýbať tie "nenápadné" pokusy o vtip. Takže ak si chcete oddýchnuť od všetkých tých kvalitných seriálov súčastnosti, tak tu máte skvelú príležitosť na nostalgiu. Len nezostávajte pri obrazovke pridlho, inak Vás krutá a bezcitná realita prevalcuje. ()

Reklama

U.Tarare odpad!

všechny recenze uživatele

Fuj, co jsem to teď sakra viděl?? Kdyby to aspoň dávali v jinej čas, takhle jsem při obědě málem flusnul na televizi knedlík, jak mi z toho bylo šoufl. Během 30 minut jsem nepřišel na jedinou věc, které bych se mohl zasmát. Jak tu napsal freddy, ať nehodnotíme seriál dřív než uvidíme více dílů, tak neboj, tahle trapárna mi pokazila nejeden oběd. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Pěkný seriál s docela charizmatickou hlavní představitelkou Rebou McEntire. Tento seriál obsahuje velkou spoustu vtipných dialogů a také trochu toho tlačení na city. Ovšem když přepínám jednou za čas televizi, tak u něj v klidu relaxuji a nemusím myslet na starosti všedních dnů. Na relaxaci dobré ovšem dějově a obsahově naprosto nic neříkající. ()

Margerie 

všechny recenze uživatele

Fajn komediální seriál, který vás zabaví, k žehlení a podobným nudným domácím činnostem je jako dělaný, stejně jako k pauze mezi učením se na zkoušku... ale jinak je to spíš slabší průměr, jediný, kdo pořádně hraje, je Reba, a ty střelené a hlavně neskutečně hloupé postavy vás po čase opravdu začnou dohánět k šílenství. ()

Galerie (151)

Zajímavosti (5)

  • Reba McEntire byla nominována na Zlatý glóbus za nejlepší ženský výkon v muzikálním nebo komediálním seriálu. (freddy)
  • Scarlett Pomers se po návratu k natáčení dočkala v 1. epizodě 6. série bouřlivého potlesku diváků. O její absenci v 5. sérii jsou v této epizodě dvě narážky. (Tsuki003)
  • Hlavní herecká představitelka seriálu, Reba McEntire, je velmi slavná country zpěvačka. Složila a nazpívala písničku I'm a Survivor, jejíž upravená verze je znělkou seriálu. (salamandrr)

Reklama

Reklama