Reklama

Reklama

Boxer Rocky Balboa si užívá bohatství, které jako mistr světa získal. Bojuje pouze proti snadným protivníkům. Pak je ale vyzván arogantním Clubberem Langem. Rocky výzvu přijímá, aby ještě jednou dokázal, že je jen jeden mistr. Jenže se stane nečekané: Lang vyhraje a stane se novým mistrem. V Rockyho už nikdo nevěří, kromě jednoho člověka: někdejšího mistra světa Apollo Creeda. A právě on se pokusí povzbudit Rockyho bojovného ducha a dostat jej zpět do vrcholné formy… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (480)

castor 

všechny recenze uživatele

Urputnost, s níž si celá ta léta jde za svým snem, je obdivuhodná. Napotřetí se ale tahle outsiderská mašina trochu zasekla, není to ono příběhově ani emočně (prostě palce divák nedrží tolik). Vzrušující vůně testosteronového mužství zůstává, ale naopak přibyla nažehlenost a luxus, což v téhle látce není dobře. Na druhou stranu nám Sylvester Stallone po trojce naservíroval TOP díl série, kde obalený americkou vlajkou rozdává údery vytáhlému Rusovi Dolphu Lundgrenovi v emocemi napěchovaném kousku. Tahle třetí zastávka je ale tak trochu zbytečná, co si budeme vykládat. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle já říkám nápad idiota - třetí pokračování jen ždíme. Clubber Land v podání Mr.T (to jsou jména) se však doslova překonává a to i přesto, že Hulk Hogan by zasloužil nakopat a je jedno kam. Scénář už nepřináší nic nového, proto se začíná vkrádat neodbytná nuda. Je jasné proč vznikaly stále další díly - Diváci chtěli vidět Rockyho. Že uškodí celkové úrovni jim asi nedošlo. Naštěstí Stallone je docela zručný režisér. ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Když nepočítám Rockyho V, což byla úplná kravina a Rockyho Balbou, což jsem zatim neviděl, tak tenhle díl byl jednoznačně nejslabší. Navíc jsem moc nepobral tu Rockyho proměnu z prostoduchýho idiota, jehož IQ sotva dosahuje hodnot pokojový teploty, na to, co předváděl tady. V prvních 2 dílech občas něco zahuhlá, má problémy se čtenim a ve 3. díle je to takovej frajírek libovej. ~ dál spoilery ~ No přál jsem mu, aby mu Mr. T pořádně namlátil držku, což se sice stalo, ale v odvetě samozřejmě vyhrál s přehledem Rocky. Průser navíc je, že ten "finální" zápas je ubohej. Rockyho řežby s Apollem a nebo ve 4. díle s Ivanem Dragem byly aspoň zábavný, ale tohle je tragédie. Rocky jen tak poskakuje v ringu a nechá se mlátit tak dlouho, než se jeho soupeř unaví a nakonec mu dá pár ran a je po všem... ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tak Rocky minule jednoho negra a chystá se na dalšího. Musím říct, že negříka s tohoto dílu řadím asi na první místo v pomyslném žebříčku Rockyho obětí. No schválně zkuste hádat, kdo nakonec vyhraje? Opět se jedná o naprosto hloupou záležitost, ale opět dávám 3*. Filmy se Sylvesterem Stallonem, či od něj a sním mají prostě něco do sebe. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Já vlastně výtky, že "je to potřetí totéž", trochu chápu, protože Rocky stejně jako jiné série opravdu opakuje jednu oblíbenou šablonu, jenomže bylo by nefér nevidět, jak důmyslně tu šablonu obměňuje. Hlavní hrdina se od minulého dílu změnil - během neustálého vítězení se stal celebritou, zbohatl, usadil se a trochu zpohodlněl, aniž by o tom věděl (a taky se naučil točit reklamy). Takže přijde rána (vlastně spíš lavina ran) a on se musí zase rvát, probudit to, co usnulo, a tak dále, znáte to. Rocky je typický hrdina a divákům bělají palce, jak mu je drží. Stallone opět napsal, natočil a zahrál to, co lidé i on sám chtěli vidět, a opět mu to vyšlo. Navíc, pravděpodobně aby odlehčil brutalitu Mr. T., tentokrát do scénáře zapracoval i humor (zápas s Hulkem Hoganem je úžasně vtipný a Burges Meredith a Burt Young také perlí), a závěr, to je přímo óda na přátelství. ()

Galerie (99)

Zajímavosti (99)

  • Stalloneův (Rocky) mladší bratr Frank Stallone nazpíval písně „Pushin“ a „Take You Back“. Hudbu k písni „Pushin“ složil Bill Conti. Při zpěvu písně „Pushin“ je Frank na malý okamžik vidět na rohu boxerského ringu. (Rominator)
  • V Radio City Music Hall je Rockyho (Sylvester Stallone) protivník uvedený ako "Joe Czack". V prvom filme sa o tomto boxerovi krátko zmieni Apollo Creed (Carl Weathers) a zápasový promotér, keď hľadajú súperov na novoročný zápas. (Pat.Ko)
  • V scéne, kde Rocky (Sylvester Stallone) vyhodil Thunderlipsa (Velkú Tlamu) (Hulk Hogan) z ringu, Sylvester Stallone priznal, že nedokázal zdvihnúť Hulka Hogana, takže mu Hogan skočil do náručia. (Pat.Ko)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama