Reklama

Reklama

Boxer Rocky Balboa si užívá bohatství, které jako mistr světa získal. Bojuje pouze proti snadným protivníkům. Pak je ale vyzván arogantním Clubberem Langem. Rocky výzvu přijímá, aby ještě jednou dokázal, že je jen jeden mistr. Jenže se stane nečekané: Lang vyhraje a stane se novým mistrem. V Rockyho už nikdo nevěří, kromě jednoho člověka: někdejšího mistra světa Apollo Creeda. A právě on se pokusí povzbudit Rockyho bojovného ducha a dostat jej zpět do vrcholné formy… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (480)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Ak by to bol nebol Rocky, tak sa jedná o čistý podpriemer. Avšak, Mr.T ala boxer samotár je neuveriteľná kopa muskularity, proti ktorej mi hlavný hrdina pripadá ako malinkaté sústo kuraciaho mäska, ktoré ani nie je hodné súboju jeden na jedného. A preto dávam tretiu, samaritánsku hviezdu. No niesom to ja dobrák?.) mrk ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Nářez. Oproti jedničce a dvojce velká změna, ale podle mě k lepšímu. Celkově se film už nebere moc vážně a nese se v podobnym duchu jako čtyřka (během sledování jsem si několikrát říkal, jestli mi přijda lepší právě trojka nebo čtyřka - podle mě oba dva díly sou nejvíc cool z celý série a zřejmě na stejný úrovni). Potěšil mě trénink s Apollo Creedem (Carl Weather je prostě borec každym coulem a nezmění na tom nic ani fakt, že sem to sledoval s německym dabingem a daboval ho nějakej bukváč). Hulk Hogan byl taková dobrá, lehce komická vložka a Mr. T hustej soupeř, ale do Ivana Draga a Apolla Creda mu něco chybělo ještě. Nicméně nářez za 90%. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

V predošlých častiach sa viac kecalo, ale tu je to opačne. Viac Rockyho, viac súperov, viac Apolla a konečne super ,ktorý je fakt na pohlaď nesympaticky. Stallone drží tento tretí diel rovnako vysoko ako predošlý, príbeh stále pútavý, herci majú čo hrať, spolupráca s Apollom geniálna, Soundtrack Eye of the Tiger super a záverečný fight za doprovodu hudby Billa Contiho opäť zo zimomriavkami. Je to s časti už taký stereotyp, ale ja sa bavím. Obľúbený soundtrack: Mickey. 90% - 5* ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Na Pana Té jsem se těšil, ale jeho postava vyšinutého užvaněného magora může v někom těžko vyvolat sympatie. Za zmínku stojí ještě skvělá píseň Eye of the tiger (konečně jsem se jí dočkal) a Apollo na správné straně barikády. Jinak nic nového. Rockymu se moc do tréninku nechce, pak se nechá vyhecovat a zabere. Souboj probíhá podle stejného scénáře, kdy se oba pravidelně střídají v nechránění se , aby je ten druhý mohl zbušit. Odvar a recyklace již viděného... 50% ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Slabota. Stallone - scénárista silně pokulhává. Celé to působí nastavovaně. Zatímco (pro mne ve výborné) dvojcevše mělo své místo, tady je spousta věci, které tu nemají co dělat. Co proboha ten úvodní čardáš s Wrestlerem?? Celé je to mdlé, chybí tomu Pohled tygra :) (todle sousloví už nechci nikdy slyšet) Jestli něco za něco stojí, je to (opět) tréningová pasáž a závěrečný zápas) Stallone - Herec je opět dobrý, ale jeho Rocky už není to, co býval. ()

Galerie (99)

Zajímavosti (99)

  • Zápasový uvádzač, ktorého stvárnil Jeff Temkin, tragicky zahynul pri automobilovej nehode v januári 1982 a filmu sa už nedožil. (Pat.Ko)
  • V novinách hneď po zápase "Rocky (Sylvester Stallone) vs. Thunderlips (Hulk Hogan)" uvádzajú dátum zápasu "streda, 15. máj 1982". 15. máj v skutočnosti v roku 1982 vyšlo na sobotu. (Pat.Ko)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama